Ο Οίκος Dior παρουσιάζει τη συλλογή Care and Dare!

«Οι λέξεις κλειδιά για την καλοκαιρινή μου συλλογή 2017 είναι όλες σχετικές με: Φροντίδα - προστασία, ενυδάτωση, άνεση και Τόλμη - διασκέδαση, χρώμα και περιπέτεια.»


Peter Philips
Διευθυντής  δημιουργικού  και εικόνας του Dior Makeup


Λουστείτε με ήλιο σχεδόν γυμνή, το καταμεσήμερο με την άνεση της απέραντης προστασίας. Φροντίστε την ομορφιά σας και παίξτε με ζωηρά χρώματα στην καρδιά του καλοκαιριού. Περιποιηθείτε το σώμα σας και τολμήστε να ζήσετε μια απελευθερωμένη εποχή, μια εποχή Dior. Η συλλογή Care & Dare  από τον Peter Philips, Διευθυντή δημιουργικού και εικόνας του μακιγιάζ Dior, συγκεντρώνει τα καλύτερα συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας για να αναδείξει τα πιο τολμηρά χρώματα.
 
Δουλεύτηκε με αμέτρητες ευεργετικές φόρμουλες. Το επικούρειο χάλκινο αναμιγνύεται με το απαλά μαυρισμένο δέρμα, οι έντονες χάλκινες αποχρώσεις εκρήγνυνται με ζωντάνια στα βλέφαρα, ενώ το λευκό που υπνωτίζει ενισχύει μια ζωηρή, ηλιακή παλέτα, σε ένα παιχνίδι αντιθέσεων, σαν να παίζει κρυφτό με τον ήλιο.
 
ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Τολμήστε να παίξετε με το χρώμα. Φροντίστε ουσιαστικά και  σωστά το σώμα σας. Το mantra για αυτή την εποχή Dior έχει κυριολεκτικά διαποτίσει την σύνθεση του νέου Dior Addict Collector. Για πρώτη φορά, το στικ του κραγιόν, που έχει έντονες χρωστικές αποκαλύπτει έναν λευκό πυρήνα γεμάτο έλαια για τη φροντίδα των χειλιών, εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε που είναι γνωστή για τις αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές της ιδιότητες. Το πιο εθιστικό κραγιόν διατηρεί τα χείλη όμορφα και τα προστατεύει από την ξηρότητα, φωτίζοντας το χαμόγελο με έξι βασικές ηλιόλουστες αποχρώσεις για να διαλέξετε: Ένα ευγενικό κόκκινο με έντονη χρωστική ουσία, ένα έντονα απαλό χάλκινο, ένα αληθινό μπεζ γεμάτο χάρη, ένα αγγελικό μ’αγαπά/δε μ’ αγαπά ροζ, ένα άπειρα γλυκό κερασί και ένα φλογερό σούπερ-ροδακινί που θα κάνει το καλοκαίρι σας να φλέγεται..
 
Dior Addict Care & Dare Lipstick
478 Soft Pink
539 Mellow Beige
557 Pure Peach
630 Gentle Red
916 Tender Bronze
978 Sweet Cherry
 
ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΛΑΜΨΗΣ

Η ίδια λάμψη, η ίδια ανάσα από φως με ανταύγειες κεχριμπαριού, χρυσού ή χάλκινου, η ίδια φυσική λάμψη αμέσως ξαναζωντανεύει... Εκτός απ’ αυτά όμως, αυτή την σεζόν, το Diorskin Nude Air φροντίζει και την επιδερμίδα. Κάτω από το κλείσιμο της θήκης, το Ν U D E ξεχωρίζει με έντονους λευκούς τόνους σε αντίθεση με τις αποχρώσεις της άμμου. Η υπογραφή της γεμάτης υγεία λαμπερής πούδρας, τα τέσσερα ανάγλυφα γράμματα στην καλοκαιρινή εκδοχή του εμβληματικού cannage μοτίβου είναι εμπλουτισμένα με συστατικά περιποίησης που ενεργοποιούν την επιδερμίδα για να δημιουργήσουν μια ασπίδα προστασίας κατά των εξωτερικών παραγόντων, όπως οι περιβαλλοντικές πιέσεις και η ρύπανση. Το "Care & Dare», μέρα με τη μέρα, προστατεύει το δέρμα σας και ενισχύει το μαύρισμά σας με κάθε πέρασμα του πινέλου.
 
Diorskin Nude Air Care & Dare
002 Amber Tan
003 Bronze Tan

Αποκτήστε τη λάμψη ενός μαυρισμένου δέρματος με λίγες σταγόνες Diorskin Nude Air Luminizer... Στην καρδιά της σύνθεσής του, αναμεμιγμένα, συστατικά και ιριδίζουσες χρωστικές ουσίες παράγουν ένα σατινέ αποτέλεσμα με αυξημένη φωτεινότητα. Η σύνθεσή του εμπλουτισμένη με φυτικό έλαιο γεμάτο με οξυγόνο, ενισχύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας, όσο η σούπερ-ρευστή υφή του γλιστράει πάνω στο περίγραμμα του προσώπου, στους ώμους και στο ντεκολτέ για να δώσει λάμψη. Αυτό το υγρό λάμψης  μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από το αγαπημένο σας μέικαπ για να δημιουργήσει μια ηλιοκαμένη απόχρωση.
 
Diorskin Nude Air Luminizer Serum
003
004
 
3. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

Το πεδίο δράσης του Peter Philips, τα 5 Couleurs της εποχής,  αντικατοπτρίζουν το πνεύμα της σειράς Care & Dare με δύο αποκλειστικές παλέτες που φωνάζουν «παραλία», «μαυρισμένο δέρμα» και «βουτιές σε καλοκαιρινά χρώματα», και κάνουν πρεμιέρα σ’ αυτό το look.
 
Φυλαγμένη μέσα σε μια εκλεπτυσμένη θήκη, η πούδρα «ντυμένη» με το μοτίβο cannage , φέρει όλα τα οφέλη από μια νέας γενιάς υφή που συνδυάζεται άψογα με το δέρμα για ένα αποτέλεσμα που δίνει ένα μη-πουδραρισμένο "δεύτερο δέρμα". Μια καινοτομία του Dior, η τεχνολογία του Color Magnifying System™ , δίνει την πιο αγνή έκφραση του χρώματος για φωτεινό μακιγιάζ  που παραμένει στο δέρμα με εκπληκτική δύναμη.
 
Σύμφωνα με την εποχή, το 5 Couleurs διαθέτει μια σειρά από ζεστά γυαλιστερά χάλκινα που δίνουν βάθος στα μάτια και, μέσα σε κάθε αρμονία,   υπάρχει μια υγρή σκιά αντίθεσης για αυτή την επιπλέον λάμψη: ένα ηλιόλουστο κίτρινο για Εστίαση και ένα εκθαμβωτικό ροζ για Γοητεία, «διακοσμώντας  το βλέμμα με πινελιές από φως κάτω από το φρύδι ή στην εσωτερική γωνία του ματιού. Δύο συνδυασμοί από τόνους και αποτελέσματα - ματ και σατινέ - για τολμηρά, υψηλής αισθητικής μάτια.
 
5 Couleurs
557 Focus
867 Attract
 
4. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ

Το διπλό μολύβι Diorshow Colour & Contour ζωγραφίζει σε αυτή την καλοκαιρινή παλέτα με σκιές για συγχρονισμένα ντουέτα, με πρωταγωνιστές μια λευκή σκιά ματιών ελαφρώς χρωματισμένη και ένα χρωματικά έντονο λάινερ. Ένα μολύβι, τρεις δυνατότητες : σαμπανιζέ μάτια υπογραμμισμένα με ένα υπέροχο χάλκινο του κοχυλιού που ιντριγκάρει. Η ζωηρή αντίθεση ενός κίτρινου χρώματος και ενός λευκού περλέ λουσμένο στον ήλιο. Και ένα παραθαλάσσιο κύμα από μπλε παστέλ στα βλέφαρα με μια γαλάζια γραμμή του Ορίζοντα.
 
Diorshow Colour & Contour
220 Sea-Bay
520 Sun-Bath
630 Shell-Bronze
 
Η σκιά ματιών Diorshow Mono*, μπορεί να ικανοποιήσει την εμμονή για ένα κολακευτικό, φλογερό, καλοκαιρινό χάλκινο, που γίνεται ένα με το δέρμα, και εμποτίζει το μαύρισμα με ακόμα μεγαλύτερο αισθησιασμό, μέσα από τους εκπληκτικούς χρυσούς τόνους του Blazing ή τις χαβανέζικες ανταύγειες του Bronze.
 
Diorshow Mono
541 Blazing
798 Bronze
 
*Δεν διατίθεται στην Ελληνική αγορά

5. Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ

Φλογερό χάλκινο, έντονο χρώμα, σχεδόν μαγική λευκή τολμηρότητα μέχρι τις άκρες των δακτύλων. Περισσότερο από μια δήλωση, το Dior Vernis αντανακλά την ιδέα αυτής της εποχής με τρεις διασκεδαστικές, έντονες αποχρώσεις. Παίξτε με το αγαπημένο Coral Crush, τολμήστε να φορέσετε ένα Blazing Bronze... Ή πειραματιστείτε με το Optic White: πάρτε ένα στιλιστικό μυστικό από τον Peter Philips και χρησιμοποιήστε το στα νύχια σαν μια βάση πριν απλώστε το βερνίκι, σκόπιμα χωρίς να αγγίξετε τις άκρες. Η λευκή βάση προσθέτει ένα νέο νόημα στο γαλλικό μανικιούρ για μία απίστευτη έκρηξη των χρωμάτων.
 
Dior Vernis
002 Optic White
445 Coral Crush
729 Blazing Bronze

Δειτε Επισης

Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!