Είστε έτοιμοι να ζήσετε το καλοκαίρι σας;

Το Carroten είναι εδώ, για να βουτήξετε μαζί του στην καλύτερη εποχή του χρόνου, προστατευμένοι, λαμπεροί, φωτεινοί. Εσείς απλώς επιλέξτε το Carroten που σας ταιριάζει μέσα από τη νέα σειρά, σε συνδυασμό με τα ήδη αγαπημένα σας και... καλό καλοκαίρι!

Το Carroten και φέτος κάνει ακόμα ένα βήμα για την πιο ολοκληρωμένη προστασία και περιποίηση σας, μέσα από μοναδικές συνθέσεις και καινοτομίες!
 
Το λανσάρισμα που θα λατρέψετε ακούει στο όνομα Carroten AQUAVELVET. Η προηγμένη καλλυντική φροντίδα συναντά την αντηλιακή τεχνολογία, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία προστασίας, περιποίησης και βελούδινης απαλότητας. Εμπλουτισμένη με το 2πλό καινοτόμο Moisture Balance System: Υαλουρονικό οξύ + Βεταΐνη, μαζί με το 3πλο ενισχυμένο σύστημα προστασίας Carroten (UVB+UVA+IR), αποτελεί την μοναδική επιλογή για ένα καλοκαίρι γεμάτο δροσιά, χαρά και ξεγνοιασιά!   
 
Η σειρά προσώπου Carroten Mat Look, πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά, κάνοντας την πιο ματ κίνηση στην κατηγορία! Ενισχυμένη με το πρωτοποριακό σύστημα, IR PROTECTION + (UVB+LONG UVA) για ευρεία προστασία, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε τύπο επιδερμίδας!
 
Για σας που το μαύρισμα είναι λατρεία, το Carroten Summer Dreams ανανεώνεται και κυκλοφορεί πλέον με δύο λάδια μαυρίσματος, εντατικού μαυρίσματος χωρίς προστασία και έντονου μαυρίσματος με SPF6, με ονειρεμένο άρωμα εξωτικής καρύδας!
Eπίσης για πρώτη φορά από το Carroten, νέα BABY Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου & Σώματος 6-36 ΜΗΝΩΝ SPF50+. Κλινικά ελεγμένη φόρμουλα υπό την επίβλεψη παιδιάτρων, υποαλλεργική, μη φωτοερεθιστική σύνθεση. Προστασία ευρέως φάσματος UVA/UVB, που εξασφαλίζει πολύ υψηλή και ήπια προς το ευαίσθητο δέρμα προστασία. Δερματολογικά ελεγμένη/κατάλληλη και για ατοπικά δέρματα. Χωρίς parabens, συνθετικές χρωστικές, άρωμα, οινόπνευμα κι εξαιρετικά ανθεκτική στο νερό.
Το αντηλιακό σου είναι το Carroten. Ζήσε το καλοκαίρι σου!
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το site: www.carroten.gr  και την σελίδα μας στο  Facebook: www.facebook.com/CarrotenCyprus
 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega