Καλοκαιρινά hairstyles για υπέροχες urban chic εμφανίσεις

Το καλοκαίρι σε θέλει τολμηρή ξέγνοιαστη και έτοιμη πειραματισμούς.Εσένα που έχεις μακριά μαλλιά το beauty secrets έχει να σου προτείνει 3 καλοκαιρινά hairstyles για υπέροχες urban chic εμφανίσεις.

ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

 

Στην πρώτη εικόνα για τις επικρατέστερες τάσεις της άνοιξης στα μαλλιά ξεχωρίζουν τα χτενίσματα με τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά των διάσημων μοντέλων.

Το απόλυτο hairstyle της σεζόν είναι το beach waves, ένα look που σου επιτρέπει να έχεις στην πόλη όμορφα, σπαστά μαλλιά σαν να έχεις μόλις γυρίσει από την παραλία. Για να το αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα χρειάζεσαι τη βοήθεια μας. Άπλα στέγνωσε ελαφρά τα μαλλιά με
φυσούνα και όταν είναι ακόμη νωπά, άπλωσε το Surf Spray και δώσε σχήμα στις μπούκλες με τα
χέρια. Για πιο grunge αποτέλεσμα, στέγνωσε εντελώς τα μαλλιά σου και ψέκασε με το Spray φινιρίσματος.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΙΝΙΟΝ

Απλό και εντυπωσιακό look για όλες τις ώρες.
Σε νωπά μαλλιά εφάρμοσε ένα σπρέι για κράτημα και όγκο.Στέγνωσε με πιστολάκι, μάζεψέ τα ψηλά σε αλογοουρά και πλέξε ή στριφογύρισε τα μαλλιά. Ανακάτεψε ελαφρά την αλογοουρά και στερέωσε τη σε κότσο με τσιμπιδάκια. Ψέκασε το σινιόν με το Spray φινιρίσματος για να «χαλάσεις» τον στιλιζαρισμένο κότσο και να δώσεις λάμψη.

ΙΣΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

Στα φετινά ντεφιλέ, η λαμπερή εικόνα των μαλλιών ήταν σημείο αναφοράς, τα ολόισια sleek χτενίσματα.Πρόσθεσε λάμψη με ένα ξηρό λάδι φροντίδας, το οποίο σφραγίζει την υγρασία στην επιφάνεια της τρίχας.

Ίσια μαλλιά με άποψη και κίνηση. Ξεκίνα το χτένισμά σου απλώνοντας σε νωπά μαλλιά μία σταγόνα ένα προϊόν με έλαια που θα προστατέψουν τα μαλλιά από τον ήλιο και θα τα αφήσουν απαλά.Το αόρατο αυτό λάδι προστατεύει από τη θερμότητα, από το σπάσιμο και την ψαλίδα, ενώ τρέφει και περιποιείται σε βάθος τα μαλλιά. Συνέχισε με μια κρέμα styling.Διάλεξε ένα ανάλαφρο
προϊόν που βοηθά στο ίσιωμα των μαλλιών χαρίζοντας τους λείανση και απαλότητα. Ίσιωσε τα μαλλιά σου, όπως συνήθως, και αν απαραίτητο πέρασε τις άκρες με μια πρέσα.

ΤΙΡ: Για ομοιόμορφη εφαρμογή, άπλωσε μία με δύο σταγόνες στη βούρτσα και στη συνέχεια πέρασε
τα μήκη των μαλλιών σου.

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!