DIORSHOW 2017: Τα μάτια όπως τα είδε ο DIOR

Παίρνοντας έμπνευση από αυτά που συμβαίνουν στα παρασκήνια των ντεφιλέ και
τις πασαρέλες, ο Dior οδηγεί το μακιγιάζ των ματιών προς μια πιο τολμηρή κατεύθυνση. Κάτω από το άγρυπνο μάτι του Peter Philips, Δημιουργικού Διευθυντή και Διευθυντή Εικόνας του μακιγιάζ Dior, οι βλεφαρίδες ντύνονται με υπερβολικό όγκο και τα μάτια ηλεκτρίζονται. Η μέρα προστάζει υπερβολή και αποπλάνηση χωρίς όρια.
 
Η τεχνολογία βρίσκεται στην υπηρεσία της δημιουργικότητας, δίνοντας σε κάθε γυναίκα
τα μέσα για να εκφράσει την προσωπικότητά της με απόλυτη ελευθερία, εξασφαλίζοντας ένα αισθησιακό αποτέλεσμα κάθε φορά.
 
Το 2017, ο Dior επαναπροσδιορίζει τον όγκο με την Diorshow Pump'N'Volume,
μια ολοκαίνουργια μάσκαρα από τον Οίκο για μια απόλυτα σαγηνευτική εικόνα από XXL βλεφαρίδες. Στα βλέφαρα, η παλέτα των 5 Couleurs ζωγραφίζει μια νέα εικόνα, γεμάτη
με χρωστικές ουσίες και ενισχυμένη με εφέ υψηλής αισθητικής.
 
Τολμήστε να προβάλετε τα μάτια σας!


DIORSHOW PUMP’N’VOLUME MASCARA - Ο ΟΓΚΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ
Από όλες τις απόψεις θεαματική, αυτή η νέα μάσκαρα φέρνει αληθινή επανάσταση στο χτίσιμο όγκου, δημιουργώντας βλεφαρίδες με μεγάλο όγκο, άμεσα. Ο Dior ποτέ δεν έφτασε τον όγκο  τόσο ψηλά όσο με την Diorshow Pump'N'Volume, με την οποία κάθε βλεφάρισμα είναι γεμάτο αποπλάνηση που υπνωτίζει.
 

Από την ευελιξία πηγάζει η γενναιοδωρία
 
Καθώς έχει σχεδιαστεί να είναι από ένα πολύ ευέλικτο ελαστομερές, το σωληνάριο της Diorshow Pump'n'Volume, βοηθά στην ένταση του όγκου, ακριβώς όπως η σύνθεση και
τo βουρτσάκι.
 
Απλά πιέστε το εύκαμπτο σωληνάριο της μάσκαρα ώστε να μετατρέψετε την υψηλής πυκνότητας σύνθεση σε ιδανικά ρευστή. Στη συνέχεια, καλύψτε τις βλεφαρίδες με αυτό
το ‘γενναιόδωρο’ προϊόν. Η κρεμώδης σύνθεση παραμένει αναλλοίωτη μέχρι και την τελευταία σταγόνα και το αποτέλεσμα του έξτρα-όγκου διατηρεί την εικόνα του.
 
Με ένα άγγιγμα, το βουρτσάκι προσφέρει μια μεγάλη ποσότητα προϊόντος. Ποτέ πριν,
μια μάσκαρα Dior δεν άφηνε άμεσα τόσο πολύ προϊόν στις βλεφαρίδες και ταυτόχρονα
να τις κάνει να φαίνονται μεγάλες χωρίς να κολλάνε μεταξύ τους, σε ένα μόνο πέρασμα.
 
Ένα αποτέλεσμα που μεταφέρεται από το βουρτσάκι στη βλεφαρίδα (INTER)
Ένα εύκαμπτο σωληνάριο σε συνδυασμό με ένα αλληλεπιδραστικό  βουρτσάκι που περιέχει δύο τύπους υλικών: μια άκαμπτη ράβδο που   εξασφαλίζει σταθερή και ακριβή εφαρμογή και ευέλικτες ίνες για διαρκή ήπια εφαρμογή στις βλεφαρίδες. Η σύνθεση συμβάλλει επίσης σε αυτή τη μοναδική, μαλακή αίσθηση χάρη στην υψηλή συγκέντρωση κεριών και στις ελαστικές πούδρες ή "Bouncy PowdersTM" που βρίσκονται πίσω από τον φαινομενικά διευρυμένο  όγκο των βλεφαρίδων.
 
5 COULEURS - ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ
Η παλέτα των 5 Couleurs, έμβλημα του Dior look και συμπύκνωμα εξειδίκευσης όσον αφορά στο χρώμα και τα οπτικά εφέ, δημιουργείται ξανά σε 10 χρωματικές αρμονίες.

Πιο δημιουργική από ποτέ, με πιο ισχυρές χρωστικές ουσίες και πιο πλούσια αποτελέσματα, επιτρέπει στις γυναίκες να ανακαλύψουν κάθε πτυχή των χρωμάτων και να εκφράσουν κάθε πλευρά της προσωπικότητάς τους. Με την παλέτα των 5 Couleurs η έκφραση της ατομικότητας είναι απεριόριστη, η δημιουργικότητα απελευθερώνεται απόλυτα και το χρώμα είναι πιο τολμηρό από ποτέ.
 
Χρώματα υψηλής πιστότητας
 
Η τεχνογνωσία των εργαστηρίων του Dior δίνει τη δυνατότητα για απόλυτη πιστότητα στα χρώματα: το αποτέλεσμα στα βλέφαρα είναι εντελώς ίδιο με το χρώμα στην παλέτα.
 
Οι χρωστικές, σε πολύ εντυπωσιακά χρώματα, είναι συμπυκνωμένες σε πούδρες με
τη χρήση συνεκτικών δεσμών που δημιουργούν μια κρεμώδη αίσθηση στις άκρες
των δακτύλων. Στο δέρμα η πούδρα είναι ανεπαίσθητη και το χρώμα μετατρέπεται
σε ένα απίστευτα λεπτό φιλμ με εκπληκτική δύναμη διάρκειας.
 
Δονήσεις Υψηλής Ραπτικής.
Ματ, βελούδο, σατέν, λαμέ, ιριδίζον, γκλίττερ και λαμπερό... αποτέλεσμα, οι χρωματικές εικόνες που κυριαρχούν στις νέες παλέτες των 5 Couleurs. Εμπνευσμένες από τα υφάσματα της  πασαρέλας, κάνουν τα χρώματα να δονούνται μέσα από πολλές εκδοχές. Κάθε χρωματική αρμονία δουλεύτηκε με τέτοιο τρόπο ώστε τα αποτελέσματα και τα χρώματα μιας παλέτας να μπορούν να αναμιχθούν μεταξύ τους για να δημιουργήσουν ένα τέλεια ισορροπημένο μακιγιάζ.
 
Άπειρη δημιουργικότητα
Για τον Dior, η παλέτα των 5 Couleurs σημαίνει δυνατότητα για ατελείωτα looks. Για τους λάτρεις της περιπέτειας, τα δεδομένα χρώματα και αποτελέσματα, αποκαλύπτονται στα ονόματα της νέας παλέτας: Ηλέκτρισε, Εξέθεσε, Ερέθισε, Μεγέθυνε, Προσέλκυσε, Σόκαρε, Προβόκαρε…
Η 5 Couleurs είναι μια πρόκληση για να αναδειχθούν τα αληθινά σας χρώματα!
Μέσα στην εικόνα των σύγχρονων, γνωστών ονομάτων τους, οι σκιές ματιών είναι διακοσμημένες με ένα πιο αιχμηρό μοτίβο cannage χωρίς το αποτέλεσμα διακεκομμένης γραμμής. Όσο για τη κασετίνα, είναι τώρα πιο λεπτή και με πιο  στυλ.
 
DIORSHOW KHÔL-ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
Δίπλα στη μάσκαρα και το χρώμα, το kohl μπορεί να φαίνεται σαν μια μικρή λεπτομέρεια. Αλλά η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, ωθώντας τον δείκτη έντασης ακόμα πιο πέρα.
 
Με την έντονα χρωματισμένη του σύνθεση, το νέο μολύβι Diorshow Kohl, έχει μια κρεμώδη υφή που παρέχει την ακριβή εφαρμογή και την εύκολη ανάμειξη από τη γραμμή των βλεφαρίδων μέχρι την άκρη του ματιού. Χωρίς να «τρέχει», αυτό το όμορφο αιλάινερ είναι επίσης αδιάβροχο. Το τελικό αποτέλεσμα δεν αλλάζει και η έντασή του δεν μειώνεται.
 
Το Diorshow Kohl είναι διαθέσιμο σε τρεις star backstage αποχρώσεις. Extreme μαύρο για προβολή με ένταση! Καθαρό λευκό για ένα φωτεινό βλέμμα και ένας  φυσικός τόνος για να εξουδετερώσει την ερυθρότητα και να μεγαλώσει απαλά το μάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ- ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Η διαφημιστική καμπάνια του Diorshow  τραβήχτηκε στο απόγειο της ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας των παρασκηνίων του Dior, όπου ο Peter Philips δημιουργεί το μακιγιάζ
για κάθε show πασαρέλας. Για πρώτη φορά σε μια διαφήμιση, ο Dior τολμά να βγει στον αέρα από τα παρασκήνια, εκεί που δημιουργείται το DNA του μακιγιάζ του. Στο πολύ συγκεκριμένο «πίσω από τη σκηνή» φως , η αγαλματένια Bella Hadid τραβήχτηκε ζωντανά πριν κάνει την είσοδό της στην πασαρέλα, κρατώντας την Pump'N'Volume μάσκαρα
στο χέρι, την τελευταία πινελιά στο εντυπωσιακό βλέμμα της.
 
Οι ζωντανές αποχρώσεις της παλέτας των 5 Couleurs έρχονται να προσθέσουν
στο θεαματικό αποτέλεσμα του όγκου που επιτυγχάνεται με την Pump'N'Volume μάσκαρα για να δημιουργήσουν ένα έντονα σαγηνευτικό βλέμμα. Η μοντέρνα εικόνα και η τέλεια ενσάρκωση της ψηφιακής γενιάς, προσωποποιούνται στη Bella Hadid, καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο και αυτή η μάσκαρα στην αιχμή της τεχνολογίας, ταυτίζεται απόλυτα με την εποχή της και τη μόδα.
  

 

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας