Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Το κόλπο για να φωτίσεις άμεσα το βλέμμα σου

  04/04/2017 15:37
Το κόλπο για να φωτίσεις άμεσα το βλέμμα σου

Το κόλπο για να φωτίσεις άμεσα το βλέμμα σου

  04/04/2017 15:37
Πιθανότατα έχεις ήδη αρχίσει να παθαίνεις εμμονή με τα νέα makeup trends και πολλά από αυτά είμαι σίγουρη ότι θα μπεις στη διαδικασία να τα δοκιμάσεις. Αλλά όσα καλλυντικά κι αν έχεις μαζέψει, όσες τεχνικές κι αν έχεις τελικά καταφέρει να πετύχεις, πάντα θα φτάνει αυτή η στιγμή που απλά δεν θα έχεις καμία ιδέα τι να κάνεις με το μακιγιάζ σου.
 
Γι' αυτές τις στιγμές όμως υπάρχουν αυτά τα σωτήρια tricks που σε μεταμορφώνουν στο λεπτό. Ένα τέτοιο κόλπο είναι η ασημένια σκιά, η οποία όχι μόνο χαρίζει μία ιριδιζούσα απόχρωση στα μάτια, αλλά και μία άμεση αίσθηση ενός πιο φωτεινού βλέμματος.
 

 
Δοκίμασε να βάλεις μία silver σκιά στα μάτια σου και θα δείχνεις πιο ξεκούραστη και λαμπερή χωρίς κόπο, αφού δεν θα σου πάρει παρά μόνο μερικά λεπτά.
Όπως είδες και στο video, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο το δάχτυλό σου για να απλώσεις τη σκιά με ταμποναριστές κινήσεις ή και ένα απλό πινέλο. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι το σβήσιμο στο καπάκι έτσι ώστε να έχεις ένα πιο φυσικό τελείωμα και άψογο αποτέλεσμα. Εννοείται ότι το mascara είναι πάντα ευπρόσδεκτο για να αναδείξει το eye makeup.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας