Το κόλπο για να φωτίσεις άμεσα το βλέμμα σου

Πιθανότατα έχεις ήδη αρχίσει να παθαίνεις εμμονή με τα νέα makeup trends και πολλά από αυτά είμαι σίγουρη ότι θα μπεις στη διαδικασία να τα δοκιμάσεις. Αλλά όσα καλλυντικά κι αν έχεις μαζέψει, όσες τεχνικές κι αν έχεις τελικά καταφέρει να πετύχεις, πάντα θα φτάνει αυτή η στιγμή που απλά δεν θα έχεις καμία ιδέα τι να κάνεις με το μακιγιάζ σου.
 
Γι' αυτές τις στιγμές όμως υπάρχουν αυτά τα σωτήρια tricks που σε μεταμορφώνουν στο λεπτό. Ένα τέτοιο κόλπο είναι η ασημένια σκιά, η οποία όχι μόνο χαρίζει μία ιριδιζούσα απόχρωση στα μάτια, αλλά και μία άμεση αίσθηση ενός πιο φωτεινού βλέμματος.
 

 
Δοκίμασε να βάλεις μία silver σκιά στα μάτια σου και θα δείχνεις πιο ξεκούραστη και λαμπερή χωρίς κόπο, αφού δεν θα σου πάρει παρά μόνο μερικά λεπτά.
Όπως είδες και στο video, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο το δάχτυλό σου για να απλώσεις τη σκιά με ταμποναριστές κινήσεις ή και ένα απλό πινέλο. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι το σβήσιμο στο καπάκι έτσι ώστε να έχεις ένα πιο φυσικό τελείωμα και άψογο αποτέλεσμα. Εννοείται ότι το mascara είναι πάντα ευπρόσδεκτο για να αναδείξει το eye makeup.
 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!