Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Στην παρουσίαση των νέων make up trends από την Seventeen Cosmetics

  29/03/2017 16:51
Στην παρουσίαση των νέων make up trends από την Seventeen Cosmetics

Στην παρουσίαση των νέων make up trends από την Seventeen Cosmetics

  29/03/2017 16:51

Την Τετάρτη, 22 Μαρτίου, σε εναν ξεχωριστό και ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Hilton Park στην Λευκωσία, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των νέων make up trends από την Seventeen Cosmetics όπως και οι καινούργιες τάσεις του hair color, hair care & styling της Lorvenn Hair Professionals.

Η εκδήλωση ανέδειξε τον διαδραστικό της χαρακτήρα όπου οι καλεσμένοι γνώρισαν  τα προϊόντα των brands και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου απο τους Beauty Advisors της Seventeen Cosmetics & της Radiant Professional. Ο head makeup artist κ. Αχιλλέας Χαρίτος ανέλυσε όλες τις καινούργιες τάσεις στο μακιγιάζ για την σεζόν s/s 17 και μοιράστηκε με τους καλεσμένους όλα τα μυστικά για ένα επαγγελματικό make up look. Το δικό της τόνο στην βραδιά έδωσε και η Lorvenn Hair Professionals όπου η εξειδικευμένη ομάδα της πρότεινε δημιουργίες και χτενίσματα με την βοήθεια πάντα των προϊόντων απο τις συλλογές του brand.

Με την παρουσία της ξεχώρισε η brand ambassador της Seventeen Cosmetics, κ. Ήβη Αδάμου. Ο ραδιοφωνικός σταθμός Sfera 96.8 μαζί με τις παραγωγούς Μαρία Ονησιφόρου και Δήμητρα Μακρυγιάννη «έντυσαν» μουσικά την βραδιά της εκδήλωσης.
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας