Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ισχυρή αντιρυτιδική δράση και άμεση, αποτελεσματική ενυδάτωση από τη σειρά του bioten HYALURONIC 3D

  23/03/2017 13:40
Ισχυρή αντιρυτιδική δράση και άμεση, αποτελεσματική ενυδάτωση από τη σειρά του bioten HYALURONIC 3D

Ισχυρή αντιρυτιδική δράση και άμεση, αποτελεσματική ενυδάτωση από τη σειρά του bioten HYALURONIC 3D

  23/03/2017 13:40

To bioten πρωτοπορεί με το HYALURONIC 3D, μια σειρά βασισμένη στο τριπλό σύστημα υαλουρονικού οξέος, που προσφέρει ισχυρή αντιρυτιδική δράση, αλλά και άμεση και αποτελεσματική ενυδάτωση, από το πρώτο κιόλας άγγιγμα.
Η επιδερμίδα μας έχει τη δυνατότητα να συγκρατεί την υγρασία και αυτό είναι πραγματικά που της χαρίζει τη νεανική και σφριγηλή της όψη. Επιπλέον, στην επιδερμίδα μας βρίσκονται μόρια υαλουρονικού οξέος, τα οποία δρουν σα μαγνήτες και μπορούν να συγκρατήσουν έως και 1.000 φορές το βάρος τους σε νερό, για βαθιά και αποτελεσματική ενυδάτωση. Ωστόσο, η ηλικία υποβαθμίζει την ποιότητα και τη δυνατότητα των μορίων του υαλουρονικού να συγκρατούν υγρασία, με αποτέλεσμα την απώλεια ενυδάτωσης και την εμφάνιση ρυτίδων στο δέρμα.
To bioten φέρνει πλέον την τεχνολογία του τριπλού συστήματος υαλουρονικού οξέος πιο κοντά στις γυναίκες, προσφέροντας ισχυρή αντιρυτιδική δράση και αποτελεσματική ενυδάτωση σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Οι 2 τύποι υαλουρονικού οξέος καθώς και ένας φυσικός διεγέρτης του υπάρχοντος υαλουρονικού οξέος στο δέρμα, εξασφαλίζουν εκπληκτική ενυδάτωση και λείανση των ρυτίδων.
Συγκεκριμένα, η δράση του HYALURONIC 3D του bioten προσφέρει:

Filler υαλουρονικού οξέος: Γεμίζει τοπικά την επιδερμίδα, λειαίνοντας την επιφάνειά της αμέσως μετά την εφαρμογή

Υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους: Διεισδύει ακόμα και στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και βοηθά ορατά στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, βελτιώνοντας την ελαστικότητά της, για μια πιο υγιή, νεότερη και λαμπερή όψη.

Φυσικός διεγέρτης υαλουρονικού οξέος: Βοηθά στην αποκατάσταση του βέλτιστου επιπέδου του υαλουρονικού, διεγείροντας τη φυσική σύνθεση και ανανέωσή του, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να ενυδατώνεται εντατικά, το δέρμα να γίνεται πιο ανθεκτικό και σφριγηλό και οι ρυτίδες να μειώνονται.

Γνωρίστε το τριπλό σύστημα υαλουρονικού οξέος HYALURONIC 3D του bioten και νιώστε την επιδερμίδα σας λεία, απαλή και βαθιά ενυδατωμένη, με ορατά αποτελέσματα, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα!
HYALURONIC 3D ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ με SPF 15
3D ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
 

Άμεσα: Αισθάνεστε την επιδερμίδα σας πιο λεία και αποτελεσματικά ενυδατωμένη 86%*  

Σε 6 ημέρες: Το μήκος των ρυτίδων μειώνεται έως 8%*

Σε 1 μήνα:  το μήκος των ρυτίδων μειώνεται έως 24%

Οι γυναίκες επιβεβαιώνουν ότι η επιδερμίδα γίνεται πιο σφριγηλή (78%), φαίνεται νεότερη (76%), πιο λαμπερή (84%) και η ελαστικότητά της βελτιώνεται ορατά (90%)**

 
Χρήση: Εφαρμόστε κάθε πρωί σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Λόγω της παρουσίας αντηλιακών φίλτρων αποφύγετε την εφαρμογή στην περιοχή των ματιών.
 
HYALURONIC 3D ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΚΤΟΣ
3D ANTΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

Από το 1ο πρωί: Η επιδερμίδα σας φαίνεται ξεκούραστη, φρέσκια (72%), λεία & μεταξένια απαλή όπως ακριβώς μετά από 8 ώρες καλού ύπνου 78%**  

Σε 6 ημέρες: Το μήκος των ρυτίδων μειώνεται έως 10%*

Σε 1 μήνα:  το μήκος των ρυτίδων μειώνεται έως 24%

Οι γυναίκες επιβεβαιώνουν ότι η επιδερμίδα γίνεται πιο σφριγηλή (92%), φαίνεται νεότερη (88%), πιο λαμπερή (90%) και η ελαστικότητά της βελτιώνεται ορατά (92%)**

 
Χρήση: Εφαρμόστε κάθε βράδυ σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό με κυκλικές κινήσεις.
 
HYALURONIC 3D ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ
3D ANTΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

Άμεσα: Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι αποτελεσματικά ενυδατωμένη (84%) και την αισθάνεστε λεία (74%)**  

Σε 6 ημέρες: Το μήκος των ρυτίδων μειώνεται έως 10%*

Σε 1 μήνα:  το μήκος των ρυτίδων μειώνεται έως 21%

Οι γυναίκες επιβεβαιώνουν ότι οι σακούλες κάτω από τα μάτια μειώνονται (60%), η επιδερμίδα γίνεται πιο σφριγηλή (78%), ανακτά τη νεανική της όψη (66%) και η ελαστικότητά της βελτιώνεται ορατά (82%)**

 
Χρήση: απλώστε πρωί και βράδυ στην περιοχή των ματιών κάνοντας μασάζ από  την εσωτερική γωνία προς την εξωτερική.
 
Όλα τα προϊόντα της σειράς HYALURONIC 3D είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν Paraben, Paraffin και Colorants (χρωστικές). 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας