DIOR Hydra life!

Μια γενιά, η οποία η οποία έχει συνηθίσει να «θέλει περισσότερα δίνοντας λιγότερα» ("more with less") είναι σε αναζήτηση της αυθεντικότητας και ξετρελαμένη με την πολυτέλεια και την ελευθερία. Ταυτόχρονα έχει την επιθυμία για έναν τρόπο ζωής πιο υγιεινό, πιο υπεύθυνο και πιο φιλικό προς το περιβάλλον.
 
Ο κόσμος αλλάζει. Έτσι ο Dior δημιούργησε το Dior , ένα καθαρό συμπύκνωμα φυσικότητας. Μινιμαλιστικές φόρμουλες με άριστες επιδόσεις και σε συσκευασία φιλική προς το περιβάλλον.


 
Μια πρασινομπλέ,  σορμπέ  κρέμα, μάσκες με τζελ υφή, καταπραϋντικές υφές από πηλό, μια πούδρα για νέες αισθήσεις...
 
Η ευχαρίστηση μεγεθύνεται. Απίστευτα αισθητηριακή και ταυτόχρονα γεμάτη ενέργεια,
η σειρά περιποίησης δέρματος του Dior  ενισχύει την άμυνα του δέρματος κάθε μέρα. Το δέρμα είναι φρέσκο, βαθιά ενυδατωμένο και ζωντανό. Φυσικά όμορφο.
 
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΓΥΜΝΟ.

 
H DIOR, , ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
 
Ο Dior σχεδιάζει ένα όραμα για την ομορφιά του αύριο, με αισθησιακές, έξτρα -αισθητηριακές φόρμουλες, εντελώς ελεύθερες από περιττά συστατικά και σε οικολογικά σχεδιασμένη συσκευασία.


Μια πεποίθηση: Τα συστατικά που είναι απαραίτητα για την ομορφιά και την υγεία του δέρματος βρίσκονται στη δύναμη της φύσης. Χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά στην τελειότερη συγκέντρωση τους, η Dior παραδίδει σε παγκόσμιο επίπεδο, μια απαλή και διαρκή ενυδάτωση.
 
Μια ανακάλυψη: Για πρώτη φορά, το επιστημονικό τμήμα του Dior αντιμετώπισε
το δέρμα στο σύνολό του, και ως ένα ζωντανό όργανο. Τώρα λαμβάνει υπ
όψη του
τη χλωρίδα του δέρματος, η οποία είναι το πλέον εξωτερικό στρώμα του και απαραίτητο για τη φυσική του ομορφιά. Αυτή η εντελώς επαναστατική προσέγγιση στο δέρμα ονομάζεται μεταγονιδιωματική.
 
Μια υπόσχεση: Με την  , ο Dior έχει δεσμευτεί να προσφέρει προϊόντα, που είναι πιο ήπια για το δέρμα και πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Έχει δεσμευτεί για προϊόντα απόλυτα αγνά από συντηρητικά και ταυτόχρονα στην ελαχιστοποίηση της παρουσίας των παραγώγων σιλικόνης και πετροχημικών, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τις εξαιρετικές αισθητηριακές ιδιότητές τους. Έχει επίσης αναλάβει την δέσμευση για το σχεδιασμό μιας συσκευασίας φιλικής προς το περιβάλλον με την αφαίρεση όλων των περιττών στοιχείων -φυλλάδια, κυματοειδές χαρτόνι και σελοφάν - με τη μείωση του βάρους του γυαλιού και για τη χρήση μελανιών κατά βάση φυσικής προέλευσης. Με τον τρόπο αυτό, η Dior  έχει καταφέρει να μειώσει τις επιπτώσεις των προϊόντων της στο περιβάλλον κατά 30%.
 
DIOR , Η ΓΕΝΙΑ «ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ»

 
Προβλέποντας  τον άνεμο της αλλαγής, που θα σαρώσει στον τομέα των καλλυντικών, ο Dior δημιούργησε μια πιο αυθεντική, μινιμαλιστική τελετουργία ομορφιάς για την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς.


 
Η απόλυτη φυσικότητα, είναι η νέα ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ. Ένας άπληστος χρήστης των social media αλλά πολύ αφοσιωμένος, ένας οπαδός των ακατέργαστων τροφών, αλλά εντούτοις εθισμένος στις πολυτελείς μάρκες... Ακόμα περισσότερο από ότι οι προηγούμενες γενιές, η νέα γενιά αναζητά νόημα και αξίες σε όλα. Το παράδοξο είναι ότι υπάρχει  ένας δείκτης ανεξαρτησίας. Ονομάζονται Generation Y, Millennials, αλλά αυτό έχει μικρή σημασία. Αυτά τα ελεύθερα πνεύματα έχουν έναν κοινό «θέλουμε περισσότερα δίνοντας λιγότερα» τρόπο κατανάλωσης, κι αυτός ο τρόπος είναι πιο ΑΛΗΘΙΝΟΣ. Ελευθερία? Απελευθερώνονται από ό, τι είναι περιττό. Εμπειρίες; Εστιάζουν στα απαραίτητα. Και αυτές οι νέες πεποιθήσεις είναι επίσης ορατές στο δέρμα τους.
 
Περισσότερη ΦΥΣΙΚΗ ομορφιά, είναι η νέα Κομψότητα. Καμουφλάρετε την επιδερμίδα σας; Με τίποτα! Ξανασχεδιάζετε τις γραμμές του προσώπου σας; Σίγουρα όχι!
Η φυσική εμφάνιση έχει θριαμβεύσει και έχει αναδειχθεί ως το Άγιο Δισκοπότηρο
της ομορφιάς. Οι νεαρές γυναίκες του σήμερα τρέφονται υγιεινά για να είναι πιο όμορφες. Κάνουν πιο ανάλαφρη την τελετουργία της ομορφιάς τους για να αποκαλύψουν
το φρέσκο, ζωντανό δέρμα που είναι τόσο σέξι, και δεν χρειάζεται κανένα μακιγιάζ. Έχοντας μεγαλώσει στην εποχή της γυμνής ομορφιάς, ανατράφηκαν με τη λατρεία
της τέλειας επιδερμίδας. Γι’ αυτές, ο Dior δημιούργησε την Dior  , το καλύτερο
της φύσης, για ένα δέρμα που αναπνέει και είναι γεμάτο LIFE .
 
DIOR, ΑΠΟΛΑΥΣΗ είναι το ΜΟΤΟ της
 
Από τη στιγμή που η ευτυχία μας έχει άμεσο αντίκτυπο στην ομορφιά μας, η Dior υπόσχεται πιο φυσική περιποίηση της επιδερμίδας και βελτίωση της απόλαυσης. Προσφέρει ένα πρόγραμμα που είναι πολύ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ από το πρωί μέχρι το βράδυ, με την ενεργοποίηση, πολύχρωμων και αναζωογονητικών αρωματισμένων συνθέσεων, για να κάνει τον πρωινό καθαρισμό σας ένα τονωτικό διάλειμμα. Ένα ντουέτο ενυδάτωσης, με εξαιρετικά φρέσκιες σορμπέ συνθέσεις, για ένα δέρμα ενυδατωμένο καθ όλη τη διάρκεια της  ημέρας, ένα τρίο από γκουρμέ μάσκες ,που προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα και μια πραγματικά αποτελεσματική αφαίρεση μακιγιάζ ,που σέβεται τη χλωρίδα του δέρματος.
Σε κάθε εφαρμογή  και πέρα από την ΥΠΕΡΟΧΗ ευχαρίστηση, τα αποτελέσματα είναι απτά.
 
Η ΝΕΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ, ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
 
 

ΤΟ ΥΠΕΡ - ΙΣΧΥΡΟ ΣΟΡΜΠΕ ΝΤΟΥΕΤΟ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ,
ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΟ

 
Η βάση: απόσταξη της φύσης στην καρδιά των κυττάρων, συνεχής ενυδάτωση, απελευθέρωση ομορφιάς. Κάθε πρωί, προσφέρετε στο δέρμα σας τα απαραίτητα: ενεργή ενυδάτωση, η οποία βοηθά στην τόνωση της φυσικής άμυνας του δέρματος για ένα αποτέλεσμα «θέλω περισσότερα ξοδεύοντας λιγότερα».
 
Φρέσκια Ενυδάτωση - Σορμπέ Κρέμα
 
Ο συνδυασμός φύσης και  αποτελεσματικότητας σε μια εξαιρετικά ελαφριά υφή, με μια φρεσκάδα ‘νέας γενιάς’. Ζήστε την εμπειρία μιας σορμπέ ενυδάτωσης με αυτή τη πρασινομπλέ κρέμα –τζελ ,που προσφέρει εκπληκτική φρεσκάδα. Εμπλουτισμένη με Μολόχα  και εκχυλίσματα από φύλλα Haberlea, θρέφει άμεσα το δέρμα, διεγείρει την ενυδατική ικανότητά του και μέρα με τη μέρα, ενισχύει την ισορροπία του. Το δέρμα ενυδατώνεται άμεσα, γίνεται εύπλαστο και γεμάτο ΖΩΗ. Λάμπει.
 
Συμβουλές εφαρμογής

Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα το πρωί για να ξεκινήσει η τελετουργία της ομορφιά σας ή/και το βράδυ για να το ενυδατώσετε και να το κάνετε απαλό.
 

Βαθιά Ενυδάτωση – Σορμπέ Απόσταγμα Νερού.
 
Για πρώτη φορά, [1] απολαύσετε τρεις δράσεις σε μια εξαιρετική φόρμουλα: την υπέρ-συμπυκνωμένη ενυδάτωση του ορού, την τονωτική επίδραση μιας λοσιόν και την λαμπερή τόνωση ενός απαλού απολεπιστικού.
[1] By Dior.
 
Όταν εφαρμόζεται σε καθαρό δέρμα, προσφέρει μια βουτιά δροσιάς, αποκαλύπτοντας την ομορφιά του. Αυτό το ‘3 σε 1’ απόσταγμα, με την  υδαρή, μπλε υφή του , εμπλουτισμένη με Μολόχα και εκχυλίσματα φύλλων της Haberlea και φυσικά οξέα φρούτων, που ενισχύουν άμεσα τη φρεσκάδα και τη φωτεινότητα του δέρματος.
 
Η υφή του δέρματος βελτιώνεται. Το δέρμα είναι λείο και καθαρό, ενώ αποκαθίσταται η αρχική του ΛΑΜΨΗ.
 
Συμβουλές εφαρμογής
 
Τοποθετήστε μία ως δύο σταγόνες στο χέρι σας, στη συνέχεια, εφαρμόστε το πρωί ή /και βράδυ πριν από την Sorbet Creme για μεγαλύτερη δυνατή ενυδάτωση.
 
ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,  ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ  ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΕΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ
 
Τρεις πολύ θελκτικές μάσκες, τρεις συγκλονιστικές εμπειρίες, τρία αποτελέσματα σε τρία λεπτά ΑΚΡΙΒΩΣ. Το ίδιο συναίσθημα χαράς για όσο επιδρούν στο πρόσωπό σας, η ίδια ακτινοβόλα λάμψη.
 
Glow Better – Fresh Jelly Mask
 
Η εσπεριδοειδής - χρωματιστή τζελ υφή της δίνει αμέσως ώθηση στη διάθεσή σας. Αυτή η μάσκα λειτουργεί σε δύο βήματα για να αναζωογονήσει το δέρμα, σε μόλις 3 λεπτά: ένα απαλό peel με οξέα φρούτων (λεμόνι, πορτοκάλι, σφεντάμι και βατόμουρο), μια μηχανική απολέπιση με μικρόκοκκους από θρυμματισμένο κουκούτσι βερίκοκου. Η απόλυτη ΕΚΡΗΞΗ ΛΑΜΨΗΣ για μια άμεσα ενεργοποιημένη επιδερμίδα.
 
Pores Away - Pink Clay Mask.
 
Ποτέ ο πηλός δεν έχει υπάρξει τόσο ευγενής και ευχάριστος. [2]Ανάλαφρη, κρεμώδης υφή  σε φυσικό ροζ χρώμα. Η σύνθεση του πηλού τελειοποιεί την επιδερμίδα, ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων  και κάνει το δέρμα να φαίνεται ματ. Τα φυσικά μεταλλικά στοιχεία και το εκχύλισμα Jojoba βοηθούν για να εξισορροπήσει το δέρμα  για μια καθαρή, γεμάτη  ενέργεια και προστατευτική χλωρίδα.
 [2] By Dior.
 
Μόλις πάρει τη μορφή γαλακτώματος, η σύνθεση αφήνει το πρόσωπο με μια αίσθηση φρεσκάδας.Το δέρμα είναι ΥΓΙΕΣ και φαίνεται τέλειο τόσο από μακριά όσο και από (πολύ) κοντά.
 
Extra Plump - Smooth Balm Mask
 
Ένα υπερ-θρεπτικό κοκτέιλ για το δέρμα. Αυτό το μείγμα ελαίου από Λευκό Πεύκο με συστατικά βοτάνων, που κάνουν το δέρμα αφράτο, αποστάζει τα συστατικά του για να θρέψει και να ενισχύσει την επιδερμίδα.
 
Άμεσα, η ροδακινί αφρώδης υφή του, που είναι  κρεμώδης αλλά πολύ ελαφριά, τυλίγει το πρόσωπο, εγχέοντας το με ένα μοναδικό ‘γέμισμα’. Το δέρμα τροφοδοτείται εντατικά με απαραίτητες ουσίες και είναι εμφανώς ‘γεμάτο’.
 
Συμβουλές εφαρμογής Μία ή δύο φορές την εβδομάδα, εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα και αφήστε τις στο πρόσωπο για 3 λεπτά. Ξεπλύνετε τις μάσκες Glow Better και το Pores Away με καθαρό νερό. Αφαιρέστε προσεκτικά τυχόν περίσσειες της μάσκας Extra Plump με ένα βαμβάκι.
 
Η ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τέσσερα εξαιρετικά απαλά, ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ, ριζοσπαστικά προϊόντα για τον καθαρισμό της χλωρίδας του δέρματος και αφαίρεσης του μακιγιάζ από το πρωί μέχρι το βράδυ.
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ – Lotion to Foam – Fresh Cleanser
 
Κάθε πρωί, μπορείτε να απολαύσετε  με μια κίνηση την αποτελεσματικότητα καθαρισμού του αφρού και την αναζωογονητική φρεσκάδα μιας λοσιόν. Εμπλουτισμένη με λευκό τσάι και σαπωνίνες (φυσικοί παράγοντες καθαρισμού), η υδάτινη αυτή  υφή μεταμορφώνεται σε έναν κρεμώδη αφρό για πλήρη, βαθύ καθαρισμό. Το δέρμα είναι καθαρό, ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΟ και γεμάτο ενέργεια.
 
Συμβουλές εφαρμογής Απλώστε γενναιόδωρα σε όλο το πρόσωπο, ταμπονάρετε το δέρμα για να αφαιρέσετε τις ακαθαρσίες και ξεπλύνετε με νερό.
 
ΑΠΑΛΟ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ  – Micellar Water – No Rinse Cleanser
 
Το Micellar water, η άλλη πλευρά της ευχαρίστησης. Αυτή η νέας γενιάς σύνθεση, είναι μοναδικά απαλή, με ένα λεπτό άρωμα, για άμεση αφαίρεση του μακιγιάζ των ματιών και του προσώπου. Στην καρδιά της σύνθεσής του βρίσκεται η αντιοξειδωτική δύναμη των φυσικών εκχυλισμάτων των λουλουδιών Echinacea και φυσικών ενυδατικών παραγόντων. Το δέρμα αναπνέει, πιο  ελκυστικό με μια ΡΟΔΙΝΗ ΛΑΜΨΗ. Είναι φρέσκο, απαλό και εξισορροπημένο.
 
Συμβουλές εφαρμογής Χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι βαμβάκι, απλώστε απαλά στο πρόσωπο και τα μάτια. Εφαρμόστε ξανά αν είναι απαραίτητο.
 
 
Ο ΕΠΙMΟΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - Oil to Milk - Makeup Removing Cleanser
 
Καθώς τα δάχτυλά σας χαϊδεύουν το πρόσωπό σας, απολαύστε τη μοναδική εμπειρία μιας έντονης καθαριστικής δράσης η οποία είναι ήπια για τη χλωρίδα του δέρματος. Πλούσιο σε έξτρα θρεπτικό γλυκό αμύγδαλο, αυτό το πλούσιο έλαιο μετατρέπεται κατά την επαφή με το νερό σε ένα ευχάριστο γαλάκτωμα. Απαλλαγμένο από ο,τιδήποτε μη αγνό και ανακουφισμένο, το δέρμα ανακτά την βελούδινη υφή του. Αποτελεσματικό με το αδιάβροχο μακιγιάζ.
 
Συμβουλές εφαρμογής Κάντε μασάζ σε στεγνό ή υγρό δέρμα, στη συνέχεια προσθέστε νερό για να γίνει γαλακτώδες πριν ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
 
ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΛΠΝΟΤΗΤΑ - Time to Glow - Ultra Fine Exfoliating Powder
 
Η καινοτομία στα άκρα: Ένα υπερ-απολεπιστικό με μία καταπληκτική μεταμορφωτική υφή. Μια πούδρα, που στην συνέχεια γίνεται αφρός, προσφέρει την πιο φυσική και την πιο ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ απολέπιση. Το εκχύλισμα ζάχαρης βελτιώνει την υφή του δέρματος, ενώ οι σπόροι λωτού γυαλίζουν την επιφάνειά του. Το δέρμα ανακτά την εσωτερική ισορροπία του και η λάμψη του μεγεθύνεται.
 
Συμβουλές εφαρμογής Πρώτα, βρέξτε το χέρι σας, μετά ρίξτε μια μικρή ποσότητα πούδρας  πάνω του. Τρίψτε τα χέρια σας για να γίνει κρεμώδης. Κάντε απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο για 1 λεπτό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με καθαρό νερό. Χρησιμοποιήστε τη μία ή δύο φορές την εβδομάδα.
 
 
ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
 

Περισσότερη ευχαρίστηση, περισσότερος ΣΕΒΑΣΜΟΣ και περισσότερη επιστήμη. Πίσω από τις διαισθητικές και πάντα πιο δελεαστικές υφές βρίσκεται μια απολύτως επαναστατική προσέγγιση για το δέρμα.
 
«Η μεταγονιδιωματική αντιπροσωπεύει μια επανάσταση στον επιστημονικό κόσμο. Τώρα, πλέον, δεν κοιτάμε απλά το DNA των κυττάρων του δέρματός μας, αλλά επίσης και αυτό της χλωρίδας που καλύπτει το δέρμα μας. Αυτή η επιστημονική ανακάλυψη λαμβάνει υπόψη το σύνολο των γονιδίων των κυττάρων μας ΚΑΙ εκείνων της χλωρίδας του δέρματος, δηλαδή, πενήντα φορές περισσότερα γονίδια για μια πιο σφαιρική προσέγγιση του δέρματος".
 
Édouard Mauvais-Jarvis,
Περιβαλλοντικός και Επιστημονικός Διευθυντής Επικοινωνίας του Dior.

 
 
ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

 
Για μεγάλο χρονικό διάστημα, το ανθρώπινο σώμα θεωρήθηκε ως ένα σύνολο κυττάρων, που πραγματοποιεί όλες τις ζωτικές λειτουργίες του. Σήμερα, ο ιατρικός κόσμος έχει μια πολύ ευρύτερη εικόνα του. Οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από ένα «άλλο όργανο» που είναι ουσιώδες και αναπόσπαστο δεδομένου ότι αλληλεπιδρά με αυτό: τη χλωρίδα.
 
Πρόσφατες μελέτες που έγιναν στην εντερική χλωρίδα  και τον προσδιορισμό της σύνθεσής της, έχουν δείξει ότι υπάρχουν επιδράσεις της τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική μας υγεία. Δεν υπάρχουν πλέον μόνο 23.000 γονίδια ,που μελετήθηκαν από τη γενετική ή την επιγενετική, αλλά με εκείνα της χλωρίδας, πάνω από 1.000.000 γονίδια είναι αυτά που πλέον αναγνωρίζονται, ελέγχονται και μπορούν να διεγερθούν. Αυτή η επαναστατική ανακάλυψη έχει ένα όνομα: μεταγονιδιωματική.
 
Το Human Microbione  Project, είναι ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε το 2008 στις Ηνωμένες Πολιτείες και διεξάγεται από πολλές χώρες και εκατοντάδες ερευνητές. Επέτρεψε την γνώση της γονιδιακής αλληλουχίας, για όλους τους μικροοργανισμούς που ζουν σε συμβίωση με το σώμα, προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα την επιρροή τους στην υγεία.
 
Για πρώτη φορά, [3] με τη σειρά περιποίησης δέρματος Dior , αυτή η πρωτοποριακή επιστημονική προσέγγιση έχει τεθεί σε εφαρμογή στο δέρμα. Όπως έχει ήδη γίνει στο παρελθόν, ιδίως με τα βλαστοκύτταρα (mother cells), το επιστημονικό τμήμα του Dior κάνει πρωτοποριακή έρευνα σε αυτό το συναρπαστικό υποτιμημένο  ερευνητικά έδαφος των καλλυντικών.
 
"Στο έδαφος, η χλωρίδα (ο κόσμος των φυτών) παράγει οξυγόνο και στοιχειώδη μόρια χωρίς τα οποία η πανίδα δεν θα μπορούσε να επιβιώσει. Σε αντάλλαγμα, αυτή η ίδια χλωρίδα τρέφεται με τα υπολείμματα του ζωικού κόσμου ... Είναι ένας καλά εδραιωμένος φυσικός κύκλος. Κατά τον ίδιο τρόπο, η χλωρίδα του δέρματος παράγει μόρια απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία της επιδερμίδας (σάκχαρα, λιπίδια, κ.λπ.) και  σε αντάλλαγμα, τρέφονται με ορισμένα προϊόντα των κυττάρων του δέρματος: βλέπουμε τον κύκλο της ζωής στην κλίμακα του δέρματος. Ο ένας δε μπορεί να ζήσει χωρίς τον άλλο, και εκεί μπορεί να υπάρξει μόνο μια βιώσιμη ισορροπία δρώντας πάνω σε δύο κόσμους ταυτόχρονα".
 
Édouard Mauvais-Jarvis,
Περιβαλλοντικός και Επιστημονικός Διευθυντής Επικοινωνίας του Dior

 
 
ΟΤΑΝ Η ΧΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ
Φανταστείτε ένα διπλό σύστημα εσωτερικής / εξωτερικής επίδρασης. Η χλωρίδα του δέρματος ζει σε συνεχή ανταλλαγή με το δέρμα, παρέχει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να γίνει υγιέστερο και πιο όμορφο. Βρίσκονται σε μια κατάσταση μέγιστης  συνέργειας και συμβίωσης.

Με το εκχύλισμα φύλλων της HABERLEA, το επιστημονικό τμήμα του Dior έχει προσδιορίσει το πρώτο συστατικό, φυσικής προέλευσης, που δεν είναι μόνο ήπιο στην πολυμορφία της χλωρίδας του δέρματος, αλλά και, το πιο σημαντικό, διεγείρει την παραγωγή των συστατικών που είναι ευεργετικά για την ομορφιά του. Το δέρμα είναι διαρκώς φρέσκο και εύπλαστο.
 
Ενεργώντας σε συνεργασία, η μολόχα από τους Κήπους του Dior ενισχύει τη σύνθεση της aquaporin για να ενδυναμώσει την κυκλοφορία του νερού. Οι λειτουργίες του δικτύου της υγρασίας του δέρματος είναι σε πλήρη δυναμικότητα βαθιά μέσα στο δέρμα.
 
Εξωτερικό/εσωτερικό/εξωτερικό. Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, το δέρμα και η χλωρίδα του, τρέφονται αμοιβαία, ενισχύοντας το ένα το άλλο μέσω ενός ακόμα πιο ισχυρού  διπλού συστήματος επιρροής. Η χλωρίδα δεν είναι πλέον απλώς ένα στοιχείο για την προστασία, αλλά ένας βασικός παράγοντας στην ομορφιά του δέρματος. Είναι η «τέταρτη στιβάδα» του. Ο ΕΝΑΡΕΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ βρίσκεται σε κίνηση.
 
"Με την Dior , "εξημερώσαμε" επιτυχώς τη χλωρίδα. Η Haberlea την κάνει να παράγει αυτό το οποίο χρειάζεται το δέρμα για να διατηρήσει την υγρασία του. Το ίδιο το νερό, έχει κινητοποιηθεί και έγινε  χρήσιμο στην καρδιά των κυττάρων, μέσα από τη δράση της μολόχας επάνω στις  aquaporins. Ενισχυμένα από το νερό, τα κύτταρα δρουν στην υπηρεσία της χλωρίδας και η χλωρίδα στην εξυπηρέτηση των κυττάρων. Το αποτέλεσμα, πέρα από την ενυδάτωση, είναι ένα υγιές, διαρκώς φρέσκο δέρμα που είναι φυσικά όμορφο."
  Édouard Mauvais-Jarvis,
Περιβαλλοντικός και Επιστημονικός Διευθυντής Επικοινωνίας του Dior
 
DIOR, ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
ΜΟΛΟΧΑ, ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΘΑΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΤΟΥ DIOR

Αυτό το μοναδικό, επιδεικτικό μωβ-ροζ λουλούδι ανθίζει στο διαμέρισμα Maine-et-Loire, στους κήπους του Dior στην Anjou, πασίγνωστη για το εξαιρετικά γόνιμο έδαφός της. Καλλιεργείται σε περιοχή τριάντα εκταρίων από την ίδια οικογένεια ανθοκόμων για πάνω από τριάντα χρόνια. Η Μολόχα εξάγεται χρησιμοποιώντας μια οικολογική διαδικασία άντλησης νερού, την ενζυματική υδρόλυση ... η αποτελεσματικότητα της, η οποία παραμένει συνεπής λόγω των συνθηκών καλλιέργειας και συγκομιδής, έχει παρουσιαστεί σε δοκιμαστικές καλλιέργειες και σε ζωντανούς οργανισμούς in vivo: Η μολόχα δρα στην ενυδάτωση του δέρματος για μια συνολική αντιγηραντική δράση.
 
Η HABERLEA RHODOPENSIS, ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.
 
Αυτό το λουλούδι, με καταγωγή από την Ελβετία, μπορεί να επιβιώσει σε μια περίοδο ξηρασίας πολλών μηνών μέσα από  μια κατάσταση αναβίωσης (οι ζωτικές λειτουργίες είναι σαν να "αναστέλλονται"). Κατά το στάδιο αυτό, παράγει «σταθεροποιητικούς» παράγοντες που προστατεύουν τις δομές των μορίων. Με μία μόνο σταγόνα νερού, το φυτό αναβιώνει.  Όπως συμβαίνει στη βιομιμητική, η Haberlea rhodopensis βοηθά να μεταφέρει στη χλωρίδα του δέρματος την εξαιρετική ικανότητά της να δημιουργεί αποθέματα ενέργειας. Το δέρμα προστατεύεται σε περιόδους ξηρότητας  και ενισχύεται με την ενυδάτωση.
 
Είναι η ζωή μου, είναι η ομορφιά μου, είναι το δέρμα μου.
 
Ένα pop soundtrack (Fifth Harmony, The Life), ένα ξενοδοχείο French‐style, μια ανάσα φρέσκου αέρα. Δύο μοναδικά είδωλα ομορφιάς – η Δανέζα , Frederikke Sofie Falbe-Hansen, 19 ετών, και η Κορεάτισσα, Sora Choi, 24ετών – ανακάλυψαν τη σειρά καλλυντικών . Σε αρμονία με το χρόνο και τον τρόπο ζωής τους, η mix and match περιποίηση της επιδερμίδας αντικατοπτρίζει τις επιθυμίες τους. Μια μάσκα καθαρισμού με ένα couture φόρεμα, μια έκρηξη του γέλιου, μια sorbet creme για να ενυδατώσει το πρόσωπό σας πριν βγείτε έξω, μία selfie. Η πολυτέλεια της ζωής δωρεάν. Τα νεαρά κορίτσια έχουν αλλάξει. Ο Dior τις παρουσιάζει.
 
Γι’ αυτό, ο Dior έχει εμπιστευτεί τη διαφημιστική εκστρατεία της σειράς  στην εξαιρετικά καινοτόμα φωτογράφο Cass Bird. Το υπερ-ρεαλιστικό ασύγκριτο στιλ της γυναίκας από την Καλιφόρνια, η υπερκάλυψη με ηλιόλουστα χρώματα και κορεσμένες χρωστικές ουσίες δίνουν στο κλιπ μια αυθεντική και εκκεντρική υπογραφή  η οποία είναι γεμάτη ζωή.
 
Καθώς η σειρά  συνδυάζει μια επαναστατική προσέγγιση στην υγεία της χλωρίδας του δέρματος με μια απαράμιλλη αισθητική εμπειρία, σε κάθε στιγμή, η ευχαρίστηση ακμάζει. Η φυσική ομορφιά είναι επίσης μια κατάσταση του μυαλού.
 
Είναι η ζωή μου, είναι η ομορφιά μου, είναι το δέρμα μου.
 
  

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»