H NYX Professional Makeup έρχεται και στη Λευκωσία

Μετά το opening του καταστήματος NYX Professional Makeup στο MyMall στη Λεμεσό, ήρθε η ώρα γι’ αυτό της πρωτεύουσας
 
Μετά τη μεγάλη επιτυχία του opening party για το κατάστημα του διάσημου αμερικάνικου brand NYX Professional Makeup στο My Mall στη Λεμεσό, η διάσημη αλυσίδα ετοιμάζεται να εγκαινιάσει το νέο της κατάστημα στη Λευκωσία.
 
Το διάσημο brand θα συναντήσει τα beauty junkies της πρωτεύουσας την Παρασκευή 17 Μαρτίου στα εγκαίνια του δεύτερου καταστήματος NYX Professional Makeup στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην οδό Λήδρας στη Λευκωσία.
 
Το opening party θα ξεκινήσει στις 15:00 με ατέλειωτα happenings, δώρα και εκπλήξεις για τις fans του brand. Οι πρώτες 250 κερδίζουν με οποιαδήποτε αγορά ένα lip pouch με δύο, best-selling προϊόντα κραγιόν σε κανονικό μέγεθος. Επίσης όσες  πραγματοποιήσουν αγορές αξίας 70 ευρώ και άνω θα πάρουν δώρο ένα επαγγελματικό βαλιτσάκι μακιγιάζ (η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων).
 
Η NYX Professional Makeup προσφέρει προϊόντα επαγγελματικού μακιγιάζ σε προσιτές τιμές, δίνοντας την ελευθερία προσωπικής έκφρασης μέσω του μακιγιάζ. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην οδό Λήδρας 208-210 και αποτελεί το δεύτερο κατάστημα του γνωστού brand στην Κύπρο. Τα καταστήματα προσφέρουν τις τελευταίες συλλογές του brand καθώς και συμβουλές και καθοδήγηση από τους επαγγελματίες, ειδικά εκπαιδευμένους make-up artists της NYX Professional Makeup.
 
Σχετικά με τη NYX Professional Make up
Ένα brand που απευθύνεται σε όλους! Αυτός ήταν ο στόχος της ιδρύτριας της αλυσίδας, μιας νεαρής Αμερικανοκορεάτισας, η οποία λάνσαρε τη NYX Professional Makeup στο Λος Άντζελες το 1999. Το όνειρό της; Να δώσει στις “make up junkies” τα απόλυτα εργαλεία και να εκφραστούν μέσω του μακιγιάζ, σε προσιτές τιμές. Αν και ξεκίνησε δειλά, το brand που πήρε το όνομά του από την Ελληνίδα θεά της νύχτας, στη συνέχεια μεγάλωσε και βοήθησε με τη σειρά του στην ανάπτυξη του χώρου του επαγγελματικού μακιγιάζ, μέσα από trade shows και σχολές μακιγιάζ, δίνοντας τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να γεμίσουν τα kit τους με υψηλής ποιότητας προϊόντα σε πολύ καλές τιμές. Αυτοδίδακτοι makeup artists, φανατικοί της τεχνολογίας και των social media αλλά και της ομορφιάς λάτρεψαν το brand και κάπου εκεί εμφανίστηκαν οι εκατομμύρια selfies, τα tutorials και αργότερα τα snaps και τα DIY video. Το αποτέλεσμα; Η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη σειρά μακιγιάζ δημιουργήθηκε από τους χαμαιλέοντες του μακιγιάζ που βρίσκονται παντού! Σήμερα η κοινότητα της NYX Professional Makeup μετρά περισσότερους από 10 εκατομμύρια followers στο Instagram σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας το brand στην τρίτη θέση των brands με τους περισσότερους followers και στην πρώτη θέση όσον αφορά τις αναφορές στο YouTube. 
 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!