Το Νέο DIOR HOMME SPORT είναι αυτό που ζητά κάθε άνδρας!

Το αρρενωπό στυλ έχει μεταμορφωθεί και πλέον βρίσκεται ανάμεσα στη διαχρονική κομψότητα αλλά και τις μοντέρνες  επιρροές του επιμελώς ατημέλητου. Μια νέα γοητεία κυριαρχεί, που την ενσωματώνει η avant-garde  πολυτέλεια των εμφανίσεων στην πασαρέλα του Dior Homme.  Αυτές οι εμφανίσεις είναι έτσι φτιαγμένες ώστε να μεταφέρουν την ενέργεια της πόλης, ενώ ταυτόχρονα έχουν ολοφάνερες casual επιμελώς ατημέλητες, σπορ πινελιές.


 


Το Dior Homme Sport κάνει ένα νέο ξεκίνημα  σε αρμονία με αυτό το σοφιστικέ  και σέξι, ανέμελο outdoor look.
Ενσωματώνει τέλεια μια ζωή, στην οποία ο αθλητισμός έχει γίνει μια φιλοσοφία παρά ένας αγώνας για επιδόσεις. Μεταφέρει την ιδέα μιας ζωής σε κίνηση, στην οποία η αγάπη, το γέλιο και τα όνειρα είναι μια πρόσκληση στον αισθησιασμό.
 
Ο François Demachy, δημιουργός αρωμάτων του Dior, έχει ξαναδημιουργήσει τη σύνθεση του αρώματός του, αντλώντας έμπνευση από τους κώδικες αυτού του νέου τρόπου ζωής.
Αυτό το αναζωογονητικό και πικάντικο άρωμα είναι αποφασιστικά σαγηνευτικό και δροσερό.


 
Διακριτικά τροποποιημένη, η σύνθεση του Dior Homme Sport παίζει με τις πτυχές της φρουτώδους-πικάντικης φρεσκάδας, διατηρώντας τις σέξι, ξυλώδεις νότες της ταυτότητας του Dior Homme.
 
Αυτή η φρεσκάδα αποδέχεται και κερδίζει την πρόκληση  μιας  ακραίας έλξης, η οποία έρχεται από μια ‘δημιουργία’ που διαρκεί και διαρκεί… Η ενισχυμένη δύναμή του είναι φτιαγμένη για ακαταμάχητη, στο απόγειο, πρόκληση των αισθήσεων.
 
“Το νέο  Dior Homme Sport είναι σαν μια ιστορία που ανοίγει γρήγορα και δυνατά  και που δεν αφήνει τίποτα να πάει χαμένο. Είναι σαν ένα διαρκώς αιωρούμενο πεφταστέρι  που  παρατείνει μια έντονη εμπειρία απόλαυσης”
 
François Demachy
Δημιουργός αρωμάτων του Dior
 
DIOR HOMME SPORT
ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ

 
Ατίθασο
Ισχυρό, διαχυτικό, χυμώδες, με φρουτώδη φρεσκάδα. Η νέα σειρά Dior Homme Sport, είναι μια πτήση εσπεριδοειδών με ένα ασυγκράτητο  ταπεραμέντο. Το ζωηρό και ζουμερό σαγκουίνι συναντά το ντελικάτο αιθέριο έλαιο Cedrat, το οποίο διαχέει τις απαλές πικάντικες νότες του. Αυτό το εσπεριδοειδές είναι ο καρπός μιας εξαιρετικής γης, και ο François Demachy εκτιμά τις πικάντικες νότες του τόσο πολύ, που το έχει φυτέψει στους κήπους Les Fontaines Parfumées, το νέο δημιουργικό εργαστήριο των αρωμάτων Dior που τώρα βρίσκεται στην καρδιά της Grasse.
 
Ενισχύοντας  αυτό το κοντσέρτο εσπεριδοειδών, το γκρέιπφρουτ βρίσκεται σε αρμονία με το Vetiver της Αϊτής, το οποίο τονίζει την ξυλώδη βάση.
 
Τέλος, σε αυτό το ατίθασο εσπεριδοειδές, προστίθεται μια λεπτή  νότα, με τη μορφή αποστάγματος  αχλαδιού, που χαϊδεύει αυτό το μπαλέτο από έντονες νότες λεμονιού, αγκαλιάζοντάς το με μια ζουμερή γλυκύτητα.
 
Η αρωματική- πικάντικη  υπογραφή του Dior Homme,  ακολουθεί γρήγορα αυτά τα διαχυτικά εσπεριδοειδή. Τα απογειώνει με μια νότα Elemi, που ξετυλίγει ένα θυμίαμα λεμονιού και στηρίζει την όλη σύνθεση.
 
Αυτή η πολύ δομημένη, φρουτώδης και πικάντικη φρεσκάδα, έχει ένα ‘θεμέλιο’ τόσο ισχυρό ώστε να διαρκεί και να διαρκεί, χάρη στις  αλληλοεμφανιζόμενες νότες του Ροζ Πιπεριού και του Μοσχοκάρυδου.
 
«Μεταμόρφωσα το  Dior Homme Sport  ντύνοντάς το με διαχυτικές,  εξαιρετικά φρουτώδεις νότες, οι οποίες εξατμίζονται γρήγορα με φυσικό τρόπο,  και γι αυτό τις ‘επέκτεινα’ χρησιμοποιώντας άλλες  ενισχυτικές νότες, οι οποίες δημιουργούν μια διαρκή αίσθηση φρεσκάδας. Τα μπαχαρικά  παρέχουν μια συνεχή συνοδεία σ’ αυτή τη φρέσκια, πικάντικη αύρα. Είναι μια αρχή χωρίς τέλος.»
 
François Demachy
Δημιουργός αρωμάτων του Dior
 
Η ΚΑΡΔΙΑ ΠΑIΖΕΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΡΟΛΟ
ΟΣΟ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ

 
Φρέσκες, ισχυρές, χυμώδεις, φρουτώδεις. Οι πρώτες νότες εσπεριδοειδών της νέας σειράς Dior Homme Sport είναι πολύ ζωηρές.
 
Εδώ, οι νότες της καρδιάς παίζουν δευτερεύοντα ρόλο, κάνοντας χώρο στον πνευματώδη διάλογο μεταξύ των φρούτων που έχουν πάρει το χάδι του ήλιου, και των ξύλων, που είναι καλυμμένα με musks, που ενισχύουν τη βάση.
 
Επίσης, στο πρόγραμμα συμμετέχει ένα ισχυρό ντουέτο του  Vetiver της Αϊτής και του Σανταλόξυλου τα οποία συνδυάζουν τις  δυνάμεις τους για να εκφραστεί η προφανής αρρενωπή τους φύση.
 
Το προηγούμενο άρωμα προτείνει κλασικές νότες που είναι ξηρές και ρητινώδεις, ενώ το  τελευταίο επικαλύπτει τη σύνθεση στις γαλακτώδεις, στρογγυλεμένες νότες του.
 
Τέλος, μια καρδιά Vetiver, απαλλάσσεται από τις γήινες νότες της, δηλώνοντας ένα πιο αιθέριο, ξυλώδες άγγιγμα.
 
 
«Αν και ήθελα να φύγω μπροστά σε σχέση με τη σύνθεση του Dior Homme Sport, ωστόσο διατήρησα την ξυλώδη υπογραφή του. Η βάση είναι αριστοκρατική, αποτελούμενη από σπάνια ξύλα. Το αθλητικό  πνεύμα περιέχεται σε  αυτή τη κίνηση του ‘διαλόγου’ μεταξύ της  ζωηρής  ζουμερής αρχής και της καταπραϋντικής απάντησης του τέλους".
 
François Demachy
Δημιουργός αρωμάτων του Dior
 
 
ΕΝΑΣ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ
 
Με το προσωπικό του ύφος στη φιλμογραφία, ο Peter Lindbergh αιχμαλωτίζει τη μελαγχολική  γοητεία του Robert Pattinson. Είναι ένας άνδρας Dior σε κίνηση, με μια αποφασιστική ματιά.
Ένα πλάνο τραβηγμένο σε ένα διαχρονικό θρυλικό σημείο της Νέας Υόρκης, που πάνω απ 'όλα, ενσαρκώνει την επιθυμία του άνδρα Dior για ελευθερία. Σαν τίποτα να μη μπορεί να τον σταματήσει. Το «αθλητικό» πνεύμα κατοικεί σε αυτό το outdoors στυλ,  σε αυτή τη σέξι αρρενωπότητα. Απλά ντυμένος στα μαύρα, η αρρενωπότητα είναι προφανής χωρίς καμία επίδειξη. Οι ωραίες του εμφανίσεις δεν φοβίζουν γιατί η γοητεία και η αλήθεια κυριαρχούν.
  

 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»