Σταμάτησε το χρόνο με τα κατάλληλα προϊόντα αντιγήρανσης από την Frezyderm

Χαμογελάς και βλέπεις πλέον λεπτές γραµµές να σχηματίζονται στο πρόσωπό σου; Με την πάροδο του χρόνου το δέρμα μας ωριμάζει και οι πρώτες ρυτίδες αρχίζουν να εμφανίζονται. Δεν χρειάζεται όμως να χάσουμε το χαμόγελό μας, απλά χρειάζεται απλά να χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα προϊόντα για την περιποίηση του προσώπου μας.
 
Η Frezyderm προτείνει τον ιδανικό συνδυασμό προϊόντων για ολοκληρωμένη φροντίδα λείανσης των ρυτίδων:  Η κρέµα ηµέρας Active Block SPF 25 µε υαλουρονικό οξύ, Εκχύλισµα Ρυζιού,πεπτίδια και αντηλιακά φίλτρα προσφέρει ισχυρή ενυδάτωση, προλαµβάνει τη δηµιουργία των πρώτων ρυτίδων, λειαίνει τις λεπτές γραµµές και αποκαθιστά τη θαµπή όψη. Παράλληλα, η εµπλουτισµένη σύνθεση της Night Force Α+Ε µε ρετινόλη και βιταµίνη Ε, ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου τη νύχτα, μειώνοντας ορατά τις πρώτες ρυτίδες.
 
Το δέρμα μας ανανεώνεται κατά μέσο όρο κάθε 26 με 28 ημέρες στην ηλικία των 20 – κάτι που μπορεί να ξεπεράσει τις 40 ημέρες στα 40 και στα 50 – και γι’ αυτό είναι απαραίτητο να τροποποιούμε τη φροντίδα του δέρματός μας όσο μεγαλώνουμε.
 


Μια εξειδικευμένη αντιγηραντική κρέμα ημέρας με ενυδατικά συστατικά και αντηλιακή προστασία όπως η FREZYDERM ACTIVE BLOCK SPF 25 προσφέρει μπορεί να προσφέρει την προστασία που χρειάζεται το πρόσωπο και ο λαιμός. Η ενισχυμένη σύνθεσή της με αντηλιακά φίλτρα UVA και UVB, υαλουρονικό οξύ και αντιγηραντικούς παράγοντες, αποτελεί την απόλυτα ολοκληρωμένη περιποίηση ενάντια στα πρώτα σημάδια γήρανσης. Προλαμβάνει τη δημιουργία των πρώτων ρυτίδων, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και αποκαθιστά τη θαμπή όψη. Έτσι, η επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού διατηρείται λεία, σφριγηλή  και νεανική.
Ακόμα, σημαντικότερη είναι και η περιποίηση του προσώπου το βράδυ, αφού κατά τη διάρκεια της νύχτας το δέρμα μας είναι πιο ήρεμο άρα και πιο «δεκτικό» στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Μετά τα τριάντα καλό είναι να μπει στην ρουτίνα περιποίησης προσώπου μια αντιγηραντική κρέμα για πρόσωπο και λαιμό όπως η  NIGHT FORCE A + E CREAM Η πλούσια σύνθεσή της σε ρετινόλη ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου, ρυθμίζει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, καταπολεμά τα πρώτα σημάδια γήρανσης και μειώνει ορατά τις ρυτίδες, ενώ η βιταμίνη Ε παρέχει αποτελεσματική προστασία από τις επιθέσεις των ελεύθερων ριζών.  Παράλληλα ενυδατώνει την επιδερμίδα, αυξάνει το πάχος της λεπτής επιδερμίδας και ενισχύει το δερματικό φραγμό, που αποτελεί ασπίδα προστασίας από εξωγενείς επιθέσεις.
 
Μην σταματάτε λοιπόν να χαμογελάτε, με την κατάλληλη περιποίηση του προσώπου σας μπορείτε να σταματήστε το χρόνο όταν αρχίζει να εμφανίζει τις πρώτες ρυτίδες. 

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!