Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις φυσικά όμορφα φρύδια

Στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης είχε να επιδείξει, εκτός από μοναδικές δημιουργίες υψηλής ραπτικής, πολλά και ενδιαφέροντα make up tips, αναδεικνύοντας τις τάσεις που θα επικρατήσουν αλλά και αποκλείοντας παράλληλα εκείνες που ήρθε ο καιρός να μας αποχαιρετίσουν.

Όπως, για παράδειγμα, τα πολύ τονισμένα με τεχνητό τρόπο φρύδια. Για καιρό, αυτή η τάση είχε κατακλείσει το instagram και έβλεπες παντού κορίτσια που προσπαθούσαν να πετύχουν τα φρύδια της Cara Delevingne, με τη μόνη -ειδοποιό- διαφορά πως τα φρύδια της Delevingne είναι φυσικά πυκνά, οπότε δεν δείχνει κάτι εξωπραγματικό σε αυτά.

Αντ' αυτού, η προσπάθεια πολλών γυναικών να γεμίσουν τα φρύδια τους βάφοντάς τα με μολύβι, αυστηρά στα πλαίσια των γραμμών του φρυδιού, έχει συχνά ως αποτέλεσμα ένα αλλόκοτο θέαμα και σίγουρα όχι κολακευτικό.

Τα πυκνά φρύδια δεν ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα, ούτε κι εκείνα με πολύ έντονο χρώμα. Η φύση είναι σοφή και για να σου έχει δώσει ένα συγκεκριμένο σχήμα φρυδιών, κάτι παραπάνω θα ξέρει. Επομένως, ο καλύτερος τρόπος να αναδείξεις το ήδη υπάρχον σχήμα σου είναι να γκρουμάρεις τα φρύδια σου ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να τρως τροφές που ενισχύουν την υγεία των μαλλιών (άρα και των φρυδιών) και να μην το παρακάνεις στο βγάλσιμό τους. Η υπερβολική αφαίρεση τριχών είναι κάτι που δε διορθώνεται εύκολα.

 

Όταν, δε, διαπιστώνεις κάποια κενά σε ορισμένα σημεία του φρυδιού σου, μπορείς να το "γεμίζεις" τοπικά με ένα μολύβι φρυδιών στο κατάλληλο χρώμα, χωρίς όμως να το παρακάνεις.

  

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»