Lancaster 365, νεανική επιδερμίδα κάθε μέρα

Το περιβάλλον έχει αλλάξει, ο τρόπος ζωής μας έχει επιβαρυνθεί από παράγοντες όπως το άγχος, τους γρήγορους ρυθμούς, την ψυχολογική και σωματική κούραση και βέβαια τις διαταραγμένες διατροφικές συνήθειες. Επομένως, όλα αυτά επιδρούν (και όχι θετικά), στην επιδερμίδα μας που καθημερινά ταλαιπωρείται. Πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση; Με αλλαγή των συνθηκών ζωής μας (λίγο δύσκολο) ή με την πολύτιμη συνδρομή της επιστήμης;
 


Οι επιστήμονες της Lancaster, αναζήτησαν την λύση την τελευταία δεκαετία και την βρήκαν στο 365 serum, έναν επαναστατικό ορό, μια εγγύηση για τη μελλοντική προστασία της επιδερμίδας ενάντια στη φθορά που προκαλείται από περιβαλλοντικές επιθέσεις. Η φόρμουλα βελτιώνεται και εμπλουτίζεται συνεχώς με τις πιο σύγχρονες, πρωτοποριακές τεχνολογίες αποκατάστασης και προστασίας του DNA. Τα νέα προϊόντα που προστίθενται στη βραδινή σειρά περιποίησης εμπλουτίζουν τη σειρά 365 και στοχεύουν στα σημάδια γήρανσης, ειδικά εκείνα που σχετίζονται με την έλλειψη ύπνου. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, 365 ημέρες το χρόνο, η σειρά 365 Skin Repair προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιποίησης που στοχεύει πλήρως τόσο στους βιολογικούς όσο και στους περιβαλλοντικούς παράγοντες της γήρανσης.
 
365 Skin Repair Youth Memory Night Cream
 
Φροντίδα της επιδερμίδας στην διάρκεια της νύχτας
Εάν η Lancaster Youth Memory Night Cream που θα χρησιμοποιήσετε κάνει την επιδερμίδα σας να φαίνεται πιο νεανική και ξεκούραστη όταν ξυπνάτε, είναι επειδή οι επιστήμονες της Lancaster την εμπλούτισαν με όλα τα τεχνολογικά επιτεύγματα της σειράς 365, που προστατεύουν και ενεργοποιούν τη φυσική διαδικασία αποκατάστασης της επιδερμίδας, παρατείνοντας τη νεανική της εμφάνιση. Σε όλα αυτά προστίθεται και για πρώτη φορά η τεχνολογία μελατονίνης. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια τετραπλή δράση στα κύτταρα της επιδερμίδας, που εγγυάται για τη διατήρηση της λάμψης της.
 
1. Αποκατάσταση της επιδερμίδας μέχρι το επίπεδο του DNA
Χάρη σε ένα φυσικά παραγόμενο ενεργό συστατικό και το προβιοτικό bifido bacterium lysate – προϊόν βιοτεχνολογίας – ενισχύεται η λειτουργία της φυσικής διαδικασίας αποκατάστασης του DNA. Σε επίπεδο ιστών, το εκχύλισμα σόγιας πλούσιο σε γλυκοπρωτεΐνες ενισχύει τη φυσική διαδικασία σύνθεσης κολλαγόνου.
 
2. Προστασία του DNA με το εμπλουτισμένο αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα
Τα επιστημονικά εργαστήρια της Lancaster έχουν αναπτύξει το αποκλειστικό, πατενταρισμένο σύμπλεγμα RPF (φλούδα από πικρό πορτοκάλι, αγγελική, πράσινο τσάι, πράσινος καφές και πονγκάμια) το οποίο σε συνδυασμό με το ρόδι και το εκχύλισμα από κεράσια, προστατεύει αποτελεσματικά τα κύτταρα και το DNA ενάντια στις επιθέσεις από τις ελεύθερες ρίζες, αλλά και τα θωρακίζει από περαιτέρω φθορά.
Το αποτέλεσμα: διπλή προστασία του DNA, στον πυρήνα των κυττάρων και τα μιτοχόνδρια.
 
3. Διατήρηση της νεανικής επιδερμίδας με την επιγενετική τεχνολογία
Μέσα από μια πρωτοποριακή προσέγγιση που συνδυάζει τις δύο προηγούμενες γενετικές τεχνολογίες σε μία νέα επιγενετική τεχνολογία – η επιγενετική μελετά σε βάθος την επίδραση του περιβάλλοντος στην έκφραση των γονιδίων – οι επιστήμονες της Lancaster συμπεριέλαβαν μοναδικά συστατικά, που όταν συνδυάζονται μεταξύ τους μπορούν να στοχεύσουν σε επιγενετικούς παράγοντες. Τρία συστατικά δημιουργούν μια μοναδική συνέργεια: εκχύλισμα από κόκκινο ρύζι, προερχόμενο από μια ποικιλία ρυζιού ιδιαίτερα ανθεκτική σε επιθέσεις. Εκχύλισμα από κόκκινο κρασί και εκχύλισμα από φυτό plantain («πεντάνευρο» που παρατείνει τη μακροβιότητα των κυττάρων).
Το αποτέλεσμα: άριστη έκφραση των γονιδίων, που επιτρέπει στην επιδερμίδα να ανακτήσει τις νεανικές της λειτουργίες.
 
4. Ενυδάτωση με τεχνολογία μελατονίνης
Η μελατονίνη είναι η ορμόνη που απελευθερώνεται από τον εγκέφαλο και στέλνει μήνυμα στο σώμα ότι είναι ώρα για ύπνο. Παρόλα αυτά δεν είναι ευρύτερα γνωστό, ότι η μελατονίνη παράγεται επίσης από τα κύτταρα της επιδερμίδας, όπου διαδραματίζει σημαντικό αντιοξειδωτικό ρόλο.
Οι επιστήμονες της Lancaster προκειμένου να διατηρήσουν την αντιοξειδωτική λειτουργία της μελατονίνης στην επιδερμίδα στρέφονται σε ένα εκχύλισμα που προέρχεται από το φλοιό του δέντρου Albizia julibrissin, του οποίου τα φύλλα ανοίγουν και κλείνουν, ανάλογα με την παρουσία ή απουσία φωτός. Αυτό το εκχύλισμα ενισχύει την αντιοξειδωτική άμυνα και εξασφαλίζει εξαιρετικά επίπεδα ενέργειας στα κύτταρα, σαν μια τονωτική ένεση.
 
Σαν ένα μαλακό μαξιλάρι
Εμπνευσμένη από τα Ασιατικά μαξιλάρια, αυτή η κρέμα διαθέτει μια ιδιαίτερη, προσαρμόσιμη υφή, που αφήνει μια απίστευτη αίσθηση δροσιάς στην επαφή και άνεση διαρκείας στη συνέχεια. Αλλά δεν σταματά εδώ: η συγκεκριμένη υφή δε γοητεύει μόνο τις αισθήσεις, αλλά χαρίζει και συνεχή ενυδάτωση. Μετά το ξύπνημα, η επιδερμίδα δείχνει πιο νεανική και ξεκούραστη.
 
Σβήστε τα σημάδια της ημέρας που πέρασε με το 365 Skin Repair Gentle Peel Detoxifying Foam
 
Δε νοείται ολοκληρωμένη νυχτερινή φροντίδα της επιδερμίδας, χωρίς το βαθύ καθαρισμό της από υπολείμματα ρύπων και άλλων καλλυντικών προϊόντων ή και των αντηλιακών. Το απλό καθαριστικό δεν αρκεί. Για το λόγο αυτό η Lancaster εμπλούτισε με ένα νέο βήμα τη διαδικασία καθαρισμού, που αφαιρεί τα υπολείμματα από τη χρήση του παραδοσιακού καθαριστικού. Το νέο αυτό βήμα περιλαμβάνει το προϊόν Gentle Peel Detoxifying Foam, ένα προϊόν καθαρισμού, που καθαρίζει αλλά και απολεπίζει. Έτσι η επιδερμίδα αποτοξινώνεται, ενώ προετοιμάζεται για την εφαρμογή του 365 serum και της κρέμας νύχτας.
 
Απλά διαθέστε μερικά λεπτά για να εφαρμόσετε τον νέο αφρό 365, μετά από το καθαριστικό προϊόν και πριν προχωρήσετε στη φροντίδα της επιδερμίδας σας με την κρέμα νύχτας. Θεωρείστε αυτή τη νέα συνήθεια ως ακόμη ένα βήμα για την περαιτέρω διατήρηση της νεανικής εμφάνισης και της λάμψης της επιδερμίδας σας.
 
Αυτό το μοναδικό καθαριστικό προϊόν απαλλάσσει την επιδερμίδα από τα φίλτρα ενάντια στις ακτίνες UV, από τα μόρια μολυσμένου αέρα, από υπολείμματα μακιγιάζ και νεκρά κύτταρα. Περιέχει μια τεχνολογία ήπιας απολέπισης που βασίζεται σε τρία ενεργά συστατικά: σαλικυλικό οξύ, ένα BHA οξύ με κερατολυτικές ιδιότητες. Εκχύλισμα από ανανά πλούσιο σε απολεπιστικά ένζυμα. Εκχύλισμα από ιβίσκο, ένα φυσικό AHA οξύ, που απολεπίζει φυσικά και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.
 
Η γλυκερόλη προστέθηκε για να εξασφαλίσει τη σωστή ενυδάτωση. Σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση, αυτός ο αφρός απολέπισης ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμη και τις ξηρές.
 
Ένα σύννεφο αφρού
Ο αφρός, απαλός και αέρινος, γίνεται πιο πυκνός καθώς τoν απλώνετε στην επιδερμίδα κάνοντας μασάζ, αφήνοντας μια ευχάριστη αίσθηση ζεστασιάς. Ξεπλένεται εύκολα με νερό, αφήνοντας την επιδερμίδα απόλυτα καθαρή και φωτεινή.
 
Το 365 Skin Repair Beauty Sleep routine
Eφαρμόστε πιστά το πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας σε 4 βήματα, 365 μέρες το χρόνο και θα δείτε τη διαφορά στο πρόσωπό σας.
 
Βήμα 1: Αφαιρείτε το μακιγιάζ και τους ρύπους με το σύνηθες καθαριστικό σας.
Βήμα 2: Gentle Peel Detoxifying Foam 365 Skin Repair Κάνετε απαλό μασάζ στην επιδερμίδα. Αφήστε για 30 δευτερόλεπτα, ξεπλύνετε στη συνέχεια με χλιαρό νερό. Πιθανότατα να νιώσετε ένα απλό εφέ θερμότητας στο πρόσωπό σας για λίγα δευτερόλεπτα.
Βήμα 3: Εφαρμόστε τρεις σταγόνες από το Youth Renewal Serum 365 Skin Repair σε στεγνή επιδερμίδα.
Βήμα 4: Απλώστε μια μικρή ποσότητα κρέμας Youth Memory Night Cream 365 Skin Repair στο πρόσωπό σας για την τέλεια αναγέννηση της επιδερμίδας σας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»