Τα καλύτερα makeup tips για τα μάτια που πρέπει να ξέρεις!

Kάθε τόσο όλο και ένα καινούριο νέο μαθαίνεις για το μακιγιάζ. Από τη μεριά μου είμαι πεπεισμένη ότι ποτέ δεν θα καταφέρω να τα ξέρω όλα αφού την αμέσως επόμενη μέρα ένα ακόμα κόλπο ή ένα tip θα εμφανιστεί για να ανατρέψει ένα άλλο ή απλά για να προστεθεί στην ήδη μεγάλη λίστα με τα dos & don'ts για το μακιγιάζ.
 
Ωστόσο υπάρχουν πάντα αυτά που αποτελούν τη βάση για ένα σωστό μακιγιάζ και τώρα αμέσως θα μάθεις ή θα θυμηθείς 7 βασικά tips για το eye makeup.
 
Tip #1
Καλό είναι να μπορείς να έχεις τα μάτια σου μισόκλειστα την ώρα που βάζεις σκιά γιατί έτσι δεν θα βγεις εκτός από το καπάκι και το αποτέλεσμα δεν θα είναι υπερβολικό.
Tip #2
Χρησιμοποίησε μία λευκή σκιά ως βάση για να δείχνει άψογο όποιο χρώμα κι αν χρησιμοποιήσεις στη συνέχεια. Η λευκή βάση θα ενισχύσει το χρώμα και θα κάνει τη σκιά σου να φαίνεται άψογη.
Tip #3
Βρες τη κατάλληλη απόχρωση για το χρώμα των ματιών σου. Υπάρχουν οι βασικοί κανόνες (τα γήινα χρώματα είναι η πιο safe επιλογή) αλλά προφανώς υπάρχει μία ιδανική απόχρωση σχεδόν από το κάθε χρώμα που μπορεί να αναδείξει το βλέμμα σου.
 
Tip #4
Βάλε λίγο ρουζ στα μήλα αλλά και στα μάτια σου για να τους δώσεις φως. Εξάλλου το natural makeup look είναι ένα από τα πιο hot trends της σεζόν και αυτό το tip θα σε βοηθήσει να το πετύχεις.
Tip #5
Ξεκίνα το μακιγιάζ από τα μάτια. Κι αυτό γιατί είναι πολύ πιθανό να κάνεις λάθος και να λερωθείς και αν έχεις τελειώσει με το πρόσωπο, τότε μάλλον θα χρειαστεί να χαλάσεις το μακιγιάζ για να διορθώσεις το μικρό λαθάκι που έγινε στα μάτια. Γι' αυτό ξεκίνα με τα μάτια, κάνε τις διορθώσεις σου και συνέχισε με το υπόλοιπο μακιγιάζ.
Tip #6
Το λευκό μολύβι θα σου φανεί χρήσιμο για να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο φωτεινά, αν το εφαρμόσεις στην εσωτερική γωνία των ματιών.
Tip #7
Για έντονο βλέμμα χρειάζεσαι ένα καλό mascara και μία σωστή εφαρμογή. Γι' αυτό, μόλις τελειώσεις με τη σκιά πέρασε μία στρώση mascara και συνέχισε με το υπόλοιπο μακιγιάζ. Όταν τελειώσεις θυμήσου να ξαναπεράσεις τις βλεφαρίδες σου με λίγο ακόμα mascara για πιο έντονο αποτέλεσμα.
 

Δειτε Επισης

KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!
Ακολουθήστε τη μαγεία της μέλισσας: Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της Χαράς, του Φωτός και της Μαγείας!