Diorskin Forever 2017:Τα πρόσωπα της τελειότητας!

Ας υποθέσουμε ότι υπήρχαν πολλές εκδοχές για την τέλεια υφή…
 
Ή πολλοί ορισμοί για την όμορφη, βελούδινη επιδερμίδα…
 
Σύμφωνα με τον Peter Philips, Δημιουργικό Διευθυντή και Διευθυντή Εικόνας του Dior Makeup, η διόρθωση, η διάρκεια, το χρώμα και το ματ εφέ αποτελούν τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν ένα μακιγιάζ που τελειοποιεί το πρόσωπο.


 


Ωστόσο, τα ματ αποτελέσματα που μπορούμε να δημιουργήσουμε πάνω στην επιδερμίδα είναι ατελείωτα: «Υπάρχει ένα ολόκληρο φάσμα από ματ αποτελέσματα, ακριβώς όπως ισχύει για τα χρώματα. Σήμερα, η τεχνική του ματ είναι απόλυτα συγκεκριμένη – ελεγχόμενη, αντιληπτή και μετρήσιμη. Μπορεί να είναι υπερβολική, βελούδινη ή φωτεινή. Όλα είναι δυνατά».
 
Η σειρά foundation Diorskin Forever είναι ένα τεχνολογικό επίτευγμα των εργαστηρίων του Dior, που συνδυάζει όλες αυτές τις εκδοχές της τελειότητας με κοινό παρονομαστή την εξαιρετική ευαισθησία, την απίστευτη ελαφρότητα και την παραδειγματική διάρκεια.
 
Το 2017, με πρόσθετες αποχρώσεις στο υγρό μέικαπ και με το νέο Diorskin Forever Perfect Cushion foundation, η απαλή δύναμη του ματ θα είναι διαθέσιμη σε μια εξελισσόμενη χρωματική γκάμα και θα παρέχει μια ανάλαφρη αίσθηση.


 


Καινοτομία: Εμπλουτισμένες με το νέο Skincare Essence που έχει την ιδιότητα να συσφίγγει τους πόρους, όλες οι συνθέσεις των foundation Diorskin Forever βελτιώνουν την υφή της επιδερμίδας μέρα με τη μέρα.
 
Τα «εκ νέου εξισορροπητικά» συστατικά περιποίησης δρουν στους διεσταλμένους, χαλαρούς πόρους, ανεξάρτητα από το αν η κατάστασή τους οφείλεται σε υπερβολικό σμήγμα ή αντίθετα στην ξηρότητα. Η επιδερμίδα γίνεται λεία, η υφή της πιο λεπτή ενώ ενισχύεται το αποτέλεσμα του μακιγιάζ.


 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
BACKSTAGE PRO DIORSKIN FOREVER PERFECT CUSHION

 
Γεννημένα στην Κορέα, τα cushions έχουν τώρα κατακτήσει ολόκληρη την Ασία. Αποτελούν έναν ιδανικό συνδυασμό τελειότητας στο μακιγιάζ, εξειδίκευσης στην περιποίηση της επιδερμίδας και ευκολίας στη μεταφορά. Ο Dior μετασχηματίζει αυτή την καινοτόμο και σοφιστικέ τεχνική μακιγιάζ σε ένα νέο υβριδικό μέικαπ.
 
 


Το ατού αυτής της νέας γενιάς μέικαπ cushion είναι ο συνδυασμός του ματ εφέ και της φρεσκάδας, με πραγματικά τέλεια υφή της επιδερμίδας και με φυσικό χρώμα που αψηφά το χρόνο. Η επιδερμίδα είναι ματ, απίστευτα φρέσκια, απαλά διορθωμένη ενώ επωφελείται από μια διαδικασία περιποίησης που την ενισχύει σε καθημερινή βάση.

Υπέρ-αποτελεσματικό στην εφαρμογή cushion
 
 
Με μια απίστευτα φρέσκια υγρή υφή, το νέο Diorskin Forever Perfect Cushion διορθώνει την επιδερμίδα, καλύπτοντάς την με ένα ματ και φωτεινό ελαφρύ πέπλο που τελειοποιεί ανάλαφρα την υφή της.
 
Αυτό που φαίνεται είναι ένα απίστευτα απαλό, φρέσκο, βελούδινο αποτέλεσμα.

 
Τελειότητα μεγάλης διάρκειας

Βασισμένο στην πατενταρισμένη τεχνολογία “Air Cushion”, συνδυάζοντας μοναδικά ένα υψηλής πυκνότητας cushion σφουγγαράκι, μια σούπερ υγρή σύνθεση, μια απόλυτα αεροστεγή θήκη και ένα απίστευτα απαλό απλικατέρ, το Diorskin Forever Perfect Cushion διατηρεί σε κάθε άνοιγμα της συσκευασίας την ποιότητα των χρωστικών και τα οφέλη των συστατικών περιποίησης. Στη στιγμή απίστευτα λεπτές ματ πούδρες παρέχουν το τέλειο, φωτεινό ματ αποτέλεσμα. 
 
Το χρώμα δεν αλλάζει ή κινείται, αλλά παραμένει σταθερό από το πρωί ως το βράδυ, χάρη στην τεχνολογία “Colour-Lock”. Η διάρκειά του είναι παραδειγματική και παραμένει ίδιο όλη τη μέρα, σε ζέστη και υγρασία – ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες. 
 
Η βάση της περιποίησης “Poreless Effect” βοηθά την επιδερμίδα να ξαναβρεί την ισορροπία της. Η υφή της γίνεται πιο λεπτή, οι ατέλειες σβήνουν και η επιδερμίδα ενισχύεται.
 
Με την αποκλειστική εφαρμογή του το πρωί, το Diorskin Forever Perfect Cushion εξασφαλίζει ένα άψογο αποτέλεσμα φρέσκου μακιγιάζ. Η μεγάλη ευκολία στη μεταφορά του το καθιστά ιδανικό για φρεσκάρισμα σε όλη τη διάρκεια της μέρας.
Το Diorskin Forever Perfect Cushion κυκλοφορεί σε 6 αποχρώσεις, καλύπτοντας την ανάγκη κάθε τόνου επιδερμίδας.

 
ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ DIORSKIN FOREVER FLUID
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΟΝΟ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

 
Εξασφαλίζοντας μια τέλεια, ομοιόμορφη, άψογη υφή από το πρωί ως το βράδυ, με ημι-ματ λάμψη και άνεση, το Diorskin Forever Fluid σηματοδοτεί μια 16ωρης* διάρκειας εκλεπτυσμένη εμφάνιση, εκφραστική  και απόλυτα ελεγχόμενη. Απαραίτητο στη σειρά Diorskin Forever, αυτό το άμεσης δράσης και μεγάλης διάρκειας υγρό που τελειοποιεί την επιδερμίδα, αποκτά τώρα και νέες αποχρώσεις, ειδικά σχεδιασμένες για να εξελίξουν την τελειότητα της επιδερμίδας.
 
* Αυτό-αξιολόγηση μετά την εφαρμογή του μέικαπ. N=21 γυναίκες
 
 
Μια γκάμα συγκεκριμένων αποχρώσεων

Η τέλεια επιδερμίδα εξαρτάται τόσο από ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα που διαρκεί, όσο και από την λεπτότητα του χρώματος.
 
Προκειμένου να δράσει σαν διορθωτικό ή να τονίσει την υφή, το προϊόν πρέπει να μιμηθεί όσο γίνεται καλύτερα την χροιά της επιδερμίδας. Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στα παρασκήνια των κολεξιόν, ο Dior κατέκτησε την τέχνη των χρωμάτων, δαμάζοντας αυτούς τους μεσαίους τόνους που κάνουν όλη τη διαφορά. Η εξειδίκευση αυτή οδήγησε τον Οίκο να δημιουργήσει 4 νέες αποχρώσεις, δουλεμένες με την ακρίβεια ωρολογοποιού για να συμπληρώσουν τη σειρά.
 
Σήμερα, με τις 16 συνολικά αποχρώσεις του, το Diorskin Forever Fluid δίνει σε κάθε γυναίκα την ευκαιρία να κάνει την κατάλληλη επιλογή ώστε να βελτιώσει την υφή της επιδερμίδας της με απίστευτη ακρίβεια.
  

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!