4 κόλπα στο μακιγιάζ που πρέπει να ξέρεις

Yπάρχουν πολλά μικρά κόλπα που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη στο μακιγιάζ, χρησιμοποιώντας τα μικρά εργαλεία που βρίσκονται ήδη στις συσκευασίες των καλλυντικών που αγοράζεις. Τα προστατευτικά, τα πλαστικά, τα πινελάκια που έχουν οι παλέτες σκιών είναι μόνο μερικά από αυτά τα φαινομενικά άχρηστα μικροπράγματα που πετάς αμέσως κι όμως μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα.

1. Τα μικροσκοπικά σφουγγαράκια που υπάρχουν στις παλέτες σκιών μπορούν να αντικαταστήσουν άνετα το πινέλο για το eyeliner. Ειδικά να θες να κάνεις μία λεπτή γραμμή κάτω από τα μάτια μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σφουγγαράκι και μία μαύρη σκιά για ένα άψογο αποτέλεσμα χωρίς απώλειες.

2. Η χρησιμότητα των μεταλλικών sticks που έχουν στη συσκευασία τους πολλές ενυδατικές κρέμες είναι για να παίρνεις την κατάλληλη ποσότητα από το βάζο χωρίς να βάζεις μέσα τα δάχτυλά σου. Ωστόσο, είναι ιδανικά για να κάνεις blending στα lispticks. Λίγη ποσότητα από τις αποχρώσεις που θες πάνω στο μεταλλικό stick θα σε βοηθήσει να πετύχεις το αποτέλεσμα που θες.

3. Τα πλαστικά προστατευτικά που έχουν οι συσκευασίες των ρουζ και των σκιών μπορούν να σου φανούν αρκετά χρήσιμες όταν βάφεις τα μάτια σου. Ειδικά αν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις σκούρες αποχρώσεις, τότε βάλε το πλαστικό κάτω από το μάτι και συνέχισε με το μακιγιάζ. Η ποσότητα που τυχόν θα λερώσει το κάτω μέρος των ματιών και θα πρέπει να αφαιρέσεις μετά, θα βρίσκεται πάνω στο πλαστικό, το οποίο θα αφαιρέσεις και είσαι έτοιμη.

4. Ένα ακόμα μιρκοπρόβλημα προκύπτει όταν θες να χρησιμοποιήσεις σκιές σε σκόνη. Αν βουτήξεις το πινελάκι κατ' ευθείαν στο βάζο τότε σίγουρα θα μείνει πάνω του περισσότερη ποσότητα από αυτή που χρειάζεσαι. Αυτό που κάνουν οι επαγγελματίες makeup artists είναι να μην πετάνε το πλαστικό προστατευτικό που έχουν αυτές οι συσκευασίες και να παίρνουν την ποσότητα που έχει μείνει πάνω του. Αν θες όμως περισσότερο, ρίξε λίγη ποσότητα στο πλαστικό αυτό, χρησιμοποίησε όσο θες και την υπόλοιπη επέστρεψέ την στο βαζάκι. Έτσι ούτε θα παραλειφθείς, ούτε θα πάει χαμένο προϊόν. μερικά από αυτά τα φαινομενικά άχρηστα μικροπράγματα που πετάς αμέσως κι όμως μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα.

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»