Τετάρτη, 15 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Pics: Και όμως η Kim Kardashian μακιγιάρει και τα οπίσθια της!

  03/01/2017 14:33
Pics: Και όμως η Kim Kardashian μακιγιάρει και τα οπίσθια της!

Pics: Και όμως η Kim Kardashian μακιγιάρει και τα οπίσθια της!

  03/01/2017 14:33

Από όσα λέγονται κατά καιρούς, όλοι οι κοινοί θνητοί έχουμε καταλάβει ότι οι απανταχού διασημότητες παίρνουν τον χρόνο τους όταν πρόκειται να προετοιμαστούν για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί.
 
Βέβαια, υπάρχουν περιπτωσάρες όπως η Κim Kardashian που έχουν περάσει την προετοιμασία και ειδικότερα το μέικ απ σε άλλο επίπεδο.
 
Η σταρ του ριάλιτι σόου «Keep up with the Kardashians και σύζυγος Kanye West αφού έκανε μόδα το contouring, δηλαδή τις φωτοσκιάσεις παύλα κοψίματα για να έχει γωνίες το πρόσωπο, δείχνει πως έχει κάθε πρόθεση να βγει αψεγάδιαστη σε κάθε σημείο του σώματός της.
 
Πιο συγκεκριμένα ο μέικ απ άρτιστ και συνεργάτης της Mario Dedivanovic δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της από την προετοιμασία που έκαναν μαζί για τα MTV VMAs, στις οποίες η Κim είναι σκυμμένη μπροστά του όσο εκείνος βάζει μέικ απ στα οπίσθιά της!
 
Ο ίδιος μάλιστα έγραψε ως σχόλιο: «Μια μικρή ματιά στο τι πραγματικά συμβαίνει πριν ένα μεγάλο event με κόκκινο χαλί. Όταν μία γυναίκα χρειάζεται μακιγιάζ στο σώμα της πρέπει να δουλέψω. Σκληρή δουλειά, LOL».
 
Δείτε τις φωτογραφίες:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας