3 πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν αγοράσεις άρωμα

Oι γιορτές είναι η εποχή που τα δώρα έχουν την τιμητική τους και τα αρώματα είναι πρώτα στη λίστα με τις προτιμήσεις. Είναι το τέλειο και πιο safe δώρο για τους άλλους αλλά και για τον ίδιο σου τον εαυτό. Πώς όμως επιλέγεις μέσα σε τέτοια ποικιλία από μυρωδιές;

Προφανώς είναι αδύνατον να τα μυρίσεις όλα. Θα σου έχει συμβεί να φτάνεις στο σημείο να ζαλίζεσαι όταν έχεις δοκιμάσει αρκετά αρώματα. Κι αν δεν έχεις ερωτευτεί ακόμα μία μυρωδιά και πρέπει να αποφασίσεις κάποια στιγμή, λάβε υπ' όψη σου τα παρακάτω:

- Όταν έχεις αμφιβολίες στρέψου σε κάτι κλασσικό. Υπάρχουν αρώματα που έχουν μία πολύ συγκεκριμένη πορεία και κατά κοινή ομολογία είναι ωραία. Όταν λοιπόν δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιο άρωμα είναι ιδανικό από τις νέες αφίξεις, επίλεξε μία κλασσική μυρωδιά από αναγνωρισμένο brand. Είτε προορίζεται για άλλον, είτε για τον εαυτό σου, η κλασσική αξία δεν πάει ποτέ χαμένη.

- Μη διστάσεις να διαφοροποιηθείς από τα συνηθισμένα. Ναι, είναι πολύ γοητευτικό η μυρωδιά κάποιου να είναι αναγνωρίσιμο και βασικό χαρακτηριστικό του, αλλά μία αλλαγή δεν θα βλάψει κανέναν. Μπορείς να μείνεις σταθερός σχετικά με τις νότες βάσεις ή και να στραφείς σε κάτι τελείως διαφορετικό που μπορεί να είναι εξίσου γοητευτικό.

- Αποφάσισε το budget που θες να διαθέσεις πριν ξεκινήσεις το ψάξιμο. Συνήθως τα αρώματα κοστίζουν περισσότερο από τις κολώνιες. Έτσι κάνεις αμέσως ένα εύκολο ξεκαθάρισμα σχετικά με το που να στραφείς και η διαδικασία της επιλογής γίνεται αυτόματα πιο εύκολη.

  

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!