3 σημαντικά μυστικά για υγιή και δυνατά μαλλιά

Φυσικά και το ζητούμενο είναι πάντα να είναι τα μαλλιά μας εντυπωσιακά και λαμπερά αλλά αυτό που πρέπει πραγματικά να είναι το  ζητούμενο είναι χωρίς αμφιβολία το να είναι δυνατά. Αν έχεις δει πως τα μαλλιά σου είναι θαμπά και άτονα και έχουν χάσει την φυσική τους ζωντάνια αλλά και τη δύναμή τους, τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω πως θα καταφέρεις να έχεις πάντα υγιή, λαμπερά και υγιή μαλλιά.

Μην απλώνεις το μαλακτικό σου απευθείας στο κεφάλι σου:

Άλλο ένα μυστικό για υγιή μαλλιά είναι χωρίς αμφιβολία το να μην απλώνεις το μαλακτικό σου απευθείας στο κεφάλι σου σύμφωνα με τους ειδικούς. Το μαλακτικό έχει την τάση να ευνοεί τα απείθαρχα τσουλούφια και τις τούφες αλλά και  το φριζάρισμα και την ξηροδερμία, οπότε καλό είναι να το απλώνεις από ένα σημείο και κάτω και όχι στις ρίζες των μαλλιών σου.

Πάρε τη βιταμίνη σου:

Για δυνατά και υγιή  μαλλιά έχει δίπλα σου έναν ακόμη σύμμαχο που δεν είναι άλλος από το συμπλήρωμα διατροφής που είναι μια προηγμένη διατροφική φόρμουλα ειδικά σχεδιασμένη για να προάγει την καλή υγεία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών. Ένα συμπλήρωμα ομορφιάς για μαλλιά, νύχια και δέρμα.

Μην ξεχνάς το ελαιόλαδο:

Το ελαιόλαδο έχει την δυνατότητα να βοηθά τα μαλλιά να ανακτούν την χαμένη λάμψη τους, να αποκτήσουν δύναμη και ζωντάνια ενώ ταυτόχρονα, ενώ  καταπολεμά και την ξηροδερμία.

Ταυτόχρονα, κατά τους χειμερινούς μήνες, τα μαλλιά είναι περισσότερο ξηρά και σπάνε ή φριζάρουν πιο εύκολα. Το ελαιόλαδο μπορεί να ενυδατώσει τα μαλλιά. Αυτό που μπορείς να κάνεις συχνά- όσο υπάρχει ελαιόλαδο στο σπίτι-  είναι να πάρεις  μερικές σταγόνες ελαιόλαδο στα δάχτυλά σου και να περάσεις τις άκρες των μαλλιών (όταν είναι στεγνά).  

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!