7 celebrities μοιράζονται το μυστικό τους για άψογη επιδερμίδα

Aν αναρωτιέσαι πώς γίνεται να βλέπεις την Jennifer Aniston με νεανική επιδερμίδα, την Gwyneth Paltrow με πάντα λαμπερό πρόσωπο ή την Karlie Kloss να κάνει γυμναστική αμακιγιάριστη με άψογο πρόσωπο, τότε εδώ θα μάθεις τα μικρά μυστικά ομορφιάς τους που έχουν κατά καιρούς μοιραστεί με τους fans τους.

1. Η Karlie Kloss πλένει το πρόσωπό της, πριν και μετά τη γυμναστική, για να παραμένει καθαρό και να προστατεύει τους πόρους της επιδερμίδας που μετά την άσκηση είναι ανοιχτοί και ο ιδρώτας μπορεί να προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα.

2. Η Kendall Jenner αντιμετωπίζει το ξαφνικό ενοχλητικό σπυράκι με μία DIY συνταγή. Ένα κουταλάκι μαγειρική σόδα, μισό κουταλάκι από χυμό λεμονιού και ένα κουταλάκι μέλι. Πρόκειται για μία τοπική θεραπεία που ξεραίνει το σπυράκι ενώ ταυτόχρονα προστατεύει την επιδερμίδα από τον ερεθισμό χάρη στο μέλι.

3. Η Jennifer Aniston διατηρεί τη νεανικότητα και την απαλότητα της επιδερμίδας της με θεραπεία laser. Όπως έχει δηλώσει η ίδια ''είναι μία υπέροχη ανανέωση σε ελάχιστο χρόνο''.

4. Το καθαρό και λαμπερό πρόσωπό της οφείλει  στο μηλόχορτο η Scarlett Johansson. Με αυτό το φυσικό προϊόν θεραπεύει τα σπυράκια και τους ερεθισμούς του προσώπου.

5. Η Kate Moss ακολουθεί μία αρχαία συμβουλή ομορφιάς για να συσφίξει τους πόρους του προσώπου της. Βυθίζει το πρόσωπό της σε μία λεκάνη με παγωμένο νερό, το οποία μέσα έχει κομμένες φέτες από αγγούρι.

6. Ένα super food είναι το μυστικό για όμορφη επιδερμίδα από τη Victoria Beckham, η οποία έχει δηλώσει ότι σε τουλάχιστον ένα γεύμα καθημερινά υπάρχει σολομός.

7. Πρόσφατα η Gwyneth Paltrow εμφανίστηκε σε ένα video για χάρη της Vogue να πλένει το πρόσωπό της μετά από μία μέρα στο γραφείο. Το μυστικό της αψεγάδιαστης επιδερμίδας της είναι η ανάσα που του αφήνει μέσα στη μέρα. Επιστρέφοντας από το γραφείο, αφαιρεί το μακιγιάζ και καθαρίζει το πρόσωπό της και επαναλαμβάνει το μακιγιάζ για το βράδυ αν χρειαστεί. Δεν προσθέτει επιπλέον στρώσεις μακιγιάζ που μάλλον βαραίνουν την επιδερμίδα. 

 

 

@GwynethPaltrow’s Guide to Glowing Skin takes us from facial to fragrance in under a minute.

A video posted by Vogue Beauty (@voguebeauty) on

Δειτε Επισης

KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!
Ακολουθήστε τη μαγεία της μέλισσας: Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της Χαράς, του Φωτός και της Μαγείας!