J’ Adore Eau de Parfum: ένας μύθος, ένα άρωμα αιώνιας θηλυκότητας.

Ήταν 12 Φεβρουαρίου 1947, όταν ο Christian Dior παρουσίασε την πρώτη του συλλογή
στην Avenue Montaigne. Μετά τα σκληρά χρόνια του πολέμου, ονειρευόταν να προκαλέσει μια διάθεση ανεμελιάς, αφέλειας και ομορφιάς. Ήθελε κυρίως να αφιερώσει τον εαυτό του στη θηλυκότητα. Να προβάλει τη λεπτή μέση, το ψηλό μπούστο και την παιχνιδιάρικη χάρη του κορσέ και της δαντέλας. Ένας ύμνος στην διασκέδαση, στην κομψότητα, στην τέχνη του να προσφέρεις ευχαρίστηση, ένας ύμνος στη ζωή! Κάποιοι τον είπαν τρελλό. Όμως, δεν ήταν παρά μόνο ένας οραματιστής που, με την επινόηση του New Look θα έγραφε χρυσές σελίδες στην ιστορία της μόδας. Παραμονές των επιδείξεων του, οι αίθουσες έσφυζαν από ζωή... γέλια, θρόϊσμα από τούλι και σατέν, αφρός της σαμπάνιας.
 
Τα μανεκέν στο ξακουστό δωμάτιο ετοιμασίας αντανακλούσαν τις διασημότητες που ήταν έτοιμες να ακολουθήσουν τη μόδα της νέας χρυσής εποχής. Ο Christian Dior χρειαζόταν ένα χώρο που θα ταίριαζε με τις φιλοδοξίες του. Το ντεκόρ αυτού του χώρου πλημμύριζε από γκρι του μαργαριταριού.
 
Διακοσμητικά και έπιπλα νέο-Λουδοβίκου 16ου, με οβάλ καμέο, κρυστάλλινους πολυελαίους... Σταδιακά, το ντεκόρ γίνεται πραγματικότητα, σ’ ένα στυλ που θα καθιερωθεί σαν
η ταυτότητα του Οίκου Dior.
 
Όμως, στις δημιουργίες του, είναι στα λουλούδια που ο Μόδιστρος - Αρωματοποιός
θα δημιουργούσε τη δική του κουλτούρα. Ο κήπος του ήταν ο παράδεισός του,
μια ανανεώσιμη πηγή έμπνευσης. Πέταλα και στεφάνες από άνθη ενέπνεαν τη γραμμή
στις σιλουέτες του, απελευθέρωναν το κόψιμο στα φορέματά του και αρωμάτιζαν τις φούστες του. Το “J’ adore” βρίσκεται στην καρδιά των αρωμάτων του Dior! Επειδή εκφράζει όλη την εξεζητημένη λεπτότητα Υψηλής Μόδας, το J’ adore φωτίζει την Avenue Montaigne.


Το Άρωμα
 
Η απλότητα κάποτε εκφράζει εξαιρετική λεπτότητα! Το άρωμα J’ adore φαίνεται να αναδύει ελαφρότητα και αρμονία. Η αγνότητα και η μοναδικότητα του, το κάνουν να μοιάζει λουλούδι μεταξύ λουλουδιών. Γιατί τα συστατικά του κατάφεραν να το παντρέψουν μαζί τους. Κανένα δεν επιθυμεί να επιβληθεί στα άλλα ή να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Γιασεμί Sambac, Τριαντάφυλλο Damascena και Ylang-Ylang δίνουν τον δικό τους τόνο στη συμφωνία - αισθησιακά, έντονα πονηρά και παιχνιδιάρικα - πάντα αφοσιωμένα στην αρμονία του αρώματος. Προτού όμως χωθούν στη συμφωνία, μια νότα από φρούτα κάνει έντονη τη δική της συμμετοχή. Δαμάσκηνο, που γίνεται πιο αισθησιακό και γλυκό σαν μέλι με τη φροντίδα του Τουμπερόζα. Ας μη ξεχνάμε όμως το Σανταλόξυλο και το Vetiver, που χαρίζουν συγκίνηση και ένταση. Οι γυναίκες λυώνουν και εναρμονίζονται μ’ αυτή την απαστράπτουσα μουσική που αντηχεί σε όλες τις πλευρές της προσωπικότητάς τους. Μερικές ωραίες παραλλαγές έχουν ακουστεί στη μελωδία J’ adore. Το Eau de Toilette εξατμίζεται νόστιμα.


Το Absolu ενισχύει την ένταση σε κάθε πέταλο. Τέλος, το εκχύλισμα για μεγαλύτερο πάθος!
 
Ο François Demachy, Αρωματοποιός – Δημιουργός του Dior, επικεντρώνεται αποκλειστικά στη θηλυκότητα που αναδύουν τα λουλούδια, προσθέτοντας τη δική του υπογραφή:
“Όσο μαγικό κι’ αν είναι, ένα άρωμα είναι πρώτον και κύριον μια τέχνη των βασικών συστατικών”, δήλωσε. Πίσω από το ταλέντο του δημιουργού κρύβεται η γη και η δροσιά της, η επιλογή της πιο ευγενικών υλικών, η ποιότητα μιας ουσίας και η πολύ σκληρή δουλειά εκείνων που τα καλλιεργούν και τα μαζεύουν. Φροντίδα και ακρίβεια, όπως αξίζει σ’ ένα εργαστήριο Υψηλής Μόδας.


Ξέρατε ότι ένα λουλούδι ανοίγει η κλείνει ανάλογα με το χέρι που το αγγίζει;

Τόνοι από λουλούδια χρειάζονται για μερικά χιλιοστρόγραμμα απόλαυσης! Γι’ αυτό, φόρος τιμής σ’ εκείνους που βοηθούν να γίνει το άρωμα πραγματικότητα. Εκείνους, που όπως και στην Υψηλή Ραπτική, κάνουν τα πάντα για την τελειότητα. Με την ασταμάτητη επαναβεβαίωση της αυθεντικότητας της καταγωγής του και την αναζήτηση της ομορφιάς και σε περιεχόμενο και σε φόρμα, το J’ adore ενσωματώνει την πεμπτουσία των αξιών του Οίκου Dior, σε μια μόνιμη αναγνώριση τιμής για τη θηλυκότητα.
 
Η ουσία κάθε ιδέας που αφορά την κομψότητα και τώρα και για πάντα. Μια πραγματική υπόσχεση για ευτυχία.
 
Ακόμα πιο πολύτιμο και αστραφτερό, το μπουκάλι του J’ adore είναι ένας φόρος τιμής στη θηλυκότητα, ένας διακριτικός συνδυασμός δύναμης και απαλότητας. Το αναλλοίωτο άρωμα φιλοξενείται στο ξανασχεδιασμένο μπουκάλι, γεμάτο καμπύλες και αρμονία.
  

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!