Το Abercrombie & Fitch παρουσιάζει το άρωμα “First Instinct”

O Οίκος Abercrombie & Fitch είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει το νέο του άρωμα “First Instinct”, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά σε συνεργασία με την εταιρεία InterParfums. 
Εμπνευσμένο από την πρώτη στιγμή έλξης, όταν οι κόσμοι δύο ανθρώπων συγκρούονται και  η σπίθα ανάβει, το “First Instinct” είναι η αποτύπωση αυτής της σπινθηροβόλας πρώτης ματιάς και της αμοιβαίας έλξης που γεννιέται αμέσως. Τα συναισθήματα αυτής της πρώτης στιγμής δεν περιγράφονται με λόγια, ούτε  μπορεί να τα προβλέψει κανείς.


Ο άνδρας που φοράει το “First Instinct” είναι ανεπιτήδευτα αισθησιακός, γεμάτος αυτοπεποίθηση και δεν φοβάται να εκφράσει τα συναισθήματά του. Ριψοκίνδυνος, είναι σίγουρος ότι θα σε αιχμαλωτίσει με την ενέργειά του και την αυθόρμητη γοητεία του.  Το “First Instinct” θα μεταφέρει τον ίδιο και τη σύντροφό του πίσω στο χρόνο, σε εκείνη τη μαγική στιγμή που ένιωσαν για πρώτη φορά τη χημεία να τους ενώνει και τη σπίθα να ανάβει ανάμεσά τους.


Με βάση από άμπαρο και musk, αρωματικό πιπέρι στις νότες καρδιάς και τζιν με τόνικ και πεπόνι στις νότες κορυφής, το “First Instinct” είναι ένα σύγχρονο ανδρικό άρωμα.
Με καταβολή την κληρονομιά του Οίκου Abercrombie & Fitch, η συσκευασία επιδεικνύει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Στο καθαρό σχήμα του μπουκαλιού προβάλλεται ένα μοναδικό σχεδιαστικό στοιχείο χάρη στην κυματιστή επιφάνεια και στις δύο όψεις, ενώ το διαυγές γυαλί επιτρέπει να φανεί το διακριτικό γαλάζιο-γκρι χρώμα του αρώματος. Τα ασημί μεταλλικά στοιχεία που διακοσμούν το εύχρηστο ανάγλυφο καπάκι, καθώς και η επιμεταλλωμένη πλάκα με το λογότυπο της μάρκας στη μία πλευρά του μπουκαλιού, δίνουν στη συσκευασία μια έντονη προσωπικότητα.

Οικογένεια του Αρώματος: Fougere Aromatic Amber
 
Χάρη σε έναν  συνδυασμό αρωμάτων για τον άνδρα, που βασίζεται στο πρώτο του ένστικτο, στην πρώτη εντύπωση, αυτό το τολμηρό άρωμα με νότες fougere και ανατολίτικη αύρα αναδεικνύει μια νέα, εξαιρετικά αρρενωπή δημιουργία. Αισθησιακό, μεθυστικό και ακαταμάχητο.
 
Νότες κορυφής: Tζιν με τόνικ, που ηλεκτρίζει, και Πεπόνι Κiwano ξεπηδούν από τις νότες κορυφής, ενισχύοντας τον αισθησιασμό, την αδρεναλίνη και τη νεανική αισιοδοξία.
 
Νότες καρδιάς:
Πιπέρι Szechuan που ανάβει τη σπίθα για την έλξη που μαγνητίζει, ενώ τα φύλλα βιολέτας δίνουν ένταση και μια αίσθηση εσπεριδοειδών, για να αποδώσει τη ζεστασιά της ακαταμάχητης αρρενωπότητας.
 
Νότες βάσης: Φιλήδονο musk που αναμειγνύεται απαλά με το λαμπερό άμπαρο, δημιουργώντας μια συναρπαστική ένταση και ακαταμάχητη έλξη.
 
«Ήθελα να δημιουργήσω ένα μοντέρνο άρωμα που ισορροπεί ανάμεσα στα δροσερά στοιχεία της οικογένειας fougere με τη ζεστασιά των αρωμάτων της Ανατολής. Όλες οι νότες μαζί δημιουργούν ένα άρωμα με παγκόσμια απήχηση που αντιπροσωπεύει τον άνδρα Abercrombie & Fitch και όχι μόνο.» - Phillippe Romano, Αρωματοποιός First Instinct .
 
To άρωμα “First Instinct” κυκλοφορεί σε τρία μεγέθη: Edt 100 ml, Εdt 50 ml, Εdt 30ml       
 

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!