CHLOE FLEUR DE PARFUM

Ελευθερία, μοντερνισμός και θηλυκότητα ... Το 2008, ο οίκος Chloé είχε φανταστεί ένα μοναδικό τριαντάφυλλο, φωτεινό και φρέσκο, γεμάτο χάρη. Ήταν τόσο διακριτικό που έγινε αμέσως η οσφρητική υπογραφή του οίκου. Αυτό το λουλούδι, ένα και μοναδικό στο είδος του, αντικατοπτρίζει τέλεια την λεπτότητα και την φυσική κομψότητα που κάνουν τις δημιουργίες του οίκου Chloé ιδιαίτερα ποθητές.

Το τριαντάφυλλο Chloé έχει πολλά πρόσωπα. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων οκτώ χρόνων, αυτό το τριαντάφυλλο αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλές ερμηνείες, εξερευνώντας διαφορετικές διαστάσεις του αρώματος του λουλουδιού, ενώ παραμένει άμεσα αναγνωρίσιμο.
Σήμερα, μια νέα παραλλαγή σε αυτό το εικονικό τριαντάφυλλο κοσμεί τον κήπο του οίκου Chloé: Chloé Fleur de Parfum. Λέει μια εντελώς νέα οσφρητική ιστορία και αναδεικνύει την καρδιά του λουλουδιού, την πηγή του πλουσιότερου και του πιο απαλού αρώματος. Το νέο Chloé Fleur de Parfum είναι ένα αγνό συμπύκνωμα που χαρίζει στο δέρμα έντονο και βαθύ αισθησιασμό.
 


Στην καρδιά των λουλουδιών
Το Chloé Fleur de Parfum είναι ένα γενναιόδωρο μπουκέτο, που αποτελείται αποκλειστικά από το πιο τρυφερό και τελειότερο τμήμα των λουλουδιών, τις καρδιές τους. Οι master αρωματοποιοί, ο Michel Almairac και η Mylène Alran, τα συνδύασαν επιδέξια για να δημιουργήσουν ένα αποκλειστικό άρωμα. Η θεμελιώδης νότα του αρώματος έρχεται από την καρδιά του τριαντάφυλλου. Παραδόξως, ξεδιπλώνεται ελαφρώς μια πικάντικη απόκλιση, που λίγο πολύ θυμίζει το άρωμα του βατόμουρου. Ποτέ προηγουμένως το τριαντάφυλλο του οίκου Chloé δεν είχε εμφανίσει τέτοιες φρουτώδεις τονικότητες. Η καρδιά του λουλουδιού λουίζα (verbena)προσθέτει μια φρέσκια και φωτεινή καταπράσινη διάσταση, η οποία έρχεται για να εξαγνίσει την πολυτελή καρδιά του τριαντάφυλλου, διατηρώντας όμως την απόλυτη λεπτότητά της. Η καρδιά των λουλουδιών της κερασιάς προστέθηκε για να διαχέει τις γαλακτώδεις νότες αμυγδάλου. Γεμάτα με γλυκύτητα, ολοκληρώνουν τη σύνθεση. Ένας λεπτός συνδυασμός κομψότητας και αισθησιασμού, το νέο Fleur de Parfum μοιάζει σαν το άγγιγμα από απαλό μετάξι στο γυμνό δέρμα.


 


Ο κώδικας του μπεζ φορέματος
Μια νέα απόχρωση για μια εικόνα ... Το Fleur de Parfum παραμένει πιστό στο εικονικό μπουκάλι της συλλογής Signature του οίκου Chloé. Το άρωμα στο μπεζ του ελεφαντόδοντου έχει ένα χρωματικό άγγιγμα από ροζ. Αυτή η λεπτή απόχρωση ήταν ανέκαθεν μέρος του DNA του οίκου Chloé. Το βλέπουμε μέσα από το γυαλί του μπουκαλιού του και αντικατοπτρίζεται και στην κορδέλα του, που είναι δεμένη με το χέρι στο λαιμό του. Αυτός ο πολυτελής καμβάς διατηρεί την χαρακτηριστική εμφάνιση του: το γεωμετρικό σχήμα, η ασημί μεταλλική ετικέτα, το ομαλό οβάλ καπάκι και η λεπτότητα του πτυχωτού γυαλιού αντικατοπτρίζουν απόλυτα την αίσθηση της κομψότητας του οίκου Chloé.

Η χάρη έχει το πρόσωπό της  
Από το φθινόπωρο του 2015, η Dree Hemingway, η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο ήταν το πρόσωπο των αρωμάτων του οίκου Chloé.
Για το νέο Fleur de Parfum φωτογραφήθηκε από τους Inez & Vinoodh,  το διάσημο ντουέτο Ολλανδών φωτογράφων. Η εντυπωσιακή μαυρόασπρη φωτογραφία τους είναι μια τέλεια ενσάρκωση του πνεύματος του οίκου Chloé. Μέσα από ένα σύγχρονο και μινιμαλιστικό πορτρέτο, που εκδηλώνεται σε όλη την απαλότητα και τη γοητεία του Fleur de Parfum, αναμιγνύει τρυφερά όλη τη θηλυκότητα και τον αισθησιασμό. Αυθεντική, με τα λιτά μαλλιά της, η Dree ενσαρκώνει απόλυτα το πνεύμα των κοριτσιών του οίκου Chloé: λεπτή, κομψή και αβίαστα σαγηνευτική. Ακαταμάχητα φυσικά.
  

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»