Victoria Beckham: Ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών

Το πρώην Spice Girl ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών με την Estee Lauder και γι' αυτό μοιράζεται μερικά από τα μυστικά ομορφιάς της με τις αναγνώστριες του περιοδικού "The Edit".

Η ίδια υπέφερε για πολλά χρόνια από ακμή και όπως τη συμβούλευσε και ο δερματολόγος της, η λύση είναι ο σολωμός. Πολύ καλά διάβασες.

 

"Πάω σε έναν δερματολόγο στο Λος Άντζελες, τον οποίο γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια - αυτός καθάρισε το δέρμα μου. Είχα πολύ προβληματική επιδερμίδα και μου είπε ότι πρέπει να τρώω σολωμό κάθε μέρα σε οποιοδήποτε γεύμα επιλέξω".

"Υπάρχουν δυο είδη γυναικών εκεί έξω: εκείνες που βρίσκουν κάτι καλό και το κρατούν για τον εαυτό τους κι ο άλλος τύπος που είναι ο δικός μου, που του αρέσει να μοιράζεται. Έχω μάθει πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια και θέλω να τα μοιραστώ" εξήγησε ανάμεσα σε άλλα για να σημειώσει: 

"Μια γραμμή με ανοιχτόχρωμο μολύβι στο κάτω, εσωτερικό βλέφαρο κάνει τα μάτια σου να φαίνονται πιο μεγάλα, πιο ανοιχτά, σε δείχνει νεότερη και ξεκούραστη", λέει η Victoria με όσα έχει μάθει από τους επαγγελματίες με τους οποίους συνεργάζεται τόσα χρόνια.

"Παρόλο που είναι καλό να φαίνεται ότι δεν έχεις προσπαθήσει πολύ, πρέπει πάντα να έχεις ολοκληρωμένο αποτέλεσμα και να χρησιμοποιείς στο έπακρο τα όσα έχεις. Όταν κάποια υποστηρίζει πως μόλις ξύπνησε, στην πραγματικότητα έχει ξοδέψει πολύ περισσότερη ώρα στον καθρέφτη απ' ότι κάποια άλλη που δείχνει υπερβολικά βαμμένη".

Πιστεύω πως εσύ η ίδια πρέπει να εμψυχώνεις τον εαυτό σου, κι όχι να βασίζεσαι στους άλλους γι' αυτή τη δουλειά. Είναι υπέροχο να δέχεσαι κοπλιμέντα, αλλά πρέπει κι εσύ από μόνη σου να κάνεις τον εαυτό σου να νιώθει καλά.

"Είμαι πολύ περήφανη για όλα όσα έχω πετύχει, αλλά δεν τα κατάφερα μόνη μου - έχω φοβερούς ανθρώπους γύρω μου. Έχω μια οικογένεια που με στηρίζει και δε θα είχα κάνει τίποτα απ' ολα αυτά αν δεν είχα τον David. Είναι πολύ προστατευτικός σύζυγος και με εμπνέει. Είναι ο πιο φανταστικός σύντροφος και αφοσιωμένος πατέρας" κατέληξε

  

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»