Sephora: Στην αγορά της Κύπρου

Η αρχή μιας νέας εποχής στις online αγορές των καλλυντικών στην Κύπρο μόλις άρχισε! Η πολυαγαπημένη αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών Sephora, άνοιξε τις πόρτες της στην αγορά της Κύπρου, με το πρώτο κατάστημα να είναι ηλεκτρονικό και διαθέσιμο στο www.sephora.com.cy

Το online κατάστημα Sephora στην Ελλάδα είναι μια απάντηση στις ανάγκες των Κύπριων καταναλωτών, που ανέμεναν την είσοδο της αλυσίδας με ένα από τα πιο σημαντικά εμπορικά σήματα στην αγορά της Κύπρου, με υψηλά πρότυπα στην υπηρεσία της ομορφιάς και διαθεσιμότητα 24 ώρες την ημέρα.
 
 «Το ηλεκτρονικό κατάστημα Sephora είναι ένα σημαντικό μέρος της στρατηγικής μας ανάπτυξης στην Κύπρο. Μια σαφής τάση στον τομέα του λιανικού εμπορίου, τόσο στην Ελλάδα και στην Κύπρο όσο και στον κόσμο, δείχνει την ανάγκη να χρησιμοποιούνται διαφορετικά κανάλια διανομής », δηλώνει ο Γεώργιος Βερύκιος, Γενικός Διευθυντής της  Sephora Ελλάδος.
  
Το κυπριακό online κατάστημα Sephora βασίζεται στις βέλτιστες λύσεις που προσφέρονται μέσω της e-commerce πλατφόρμας δικτύου που λειτουργεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Γαλλία. Πρόκειται για δύο από τα καλύτερα e-shops στη βιομηχανία καλλυντικών στον κόσμο, το οποίο επιβεβαιώνει, μεταξύ άλλων, το 1o βραβείο που έχουν αποσπάσει στην κατηγορία «ηλεκτρονικό κατάστημα ομορφιάς».

Αποκλειστικά brands όπως τα Benefit Cosmetics, Make Up For Ever & Too Faced στην κατηγορία του μακιγιάζ και Strivectin, Rexaline & dr. Brandt στην κατηγορία της κρεμικής περιποίησης καθώς και τα ομώνυμα προϊόντα Sephora με τις ανατρεπτικές συσκευασίες και τις καινοτομίες τους, είναι προϊόντα που πλέον ο καταναλωτής μπορεί να τα βρει στην ιστοσελίδα Sephora.com.cy!
 
Η γρήγορη παράδοση και η δωρεάν αποστολή σε αγορές άνω των 60€ είναι μόνο μερικά από τα οφέλη για τον πελάτη. Κάθε αποστολή συσκευάζεται προσεκτικά με το υπέροχο αμπαλάζ των Sephora! Για τυχόν επιστροφές, οι πελάτες έχουν 14 ημέρες να τις ολοκληρώσουν, με τα έξοδα να καλύπτονται από την εταιρεία.  Επίσης υπάρχει δωρεάν τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης.




 
 
 

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»