DIOR PRESTIGE: Από το τριαντάφυλλο στα μάτια

Η Dior Prestige, μια εξαιρετική περιποίηση της επιδερμίδας από τον Οίκο Dior, τροφοδοτείται από την απίστευτη ζωντάνια του Rose de Granville. Αυτό το θρυλικό λουλούδι, με καταγωγή  από τους βράχους της Νορμανδίας στη Γαλλία, εμποτίζει το δέρμα με όλες τις υπέροχα αναγεννητικές και τελειοποιητικές του δυνάμεις.
 
Επειδή η ευαίσθητη περιοχή των ματιών είναι ένας πολύτιμος θησαυρός, η Dior Prestige έχει αφιερώσει μια φόρμουλα σε αυτό το θησαυρό, διαμορφωμένη  από την αριστεία και την αυθεντική παράδοση των Master Formulators του Dior.
 
Το Concentré Yeux προσφέρει ένα νέο όραμα πολυτέλειας στα μάτια: περισσότερο από μια φροντίδα ματιών, αυτή η τελετουργία της τελειότητας είναι εμπνευσμένη από τις πιο εξελιγμένες τεχνικές του Ινστιτούτου Dior. Απόλυτη αποτελεσματικότητα και αισθητηριακή απόλαυση, σε τέλεια συνέργεια...
 
Μια επαναστατική ανακουφιστική φόρμουλα που επιτρέπει μια πανοραμική εφαρμογή, σε ολόκληρη την περιοχή των ματιών. Ένα απαράμιλλο απλικατέρ Dior: το Open Eye™ ενισχύει τα οφέλη του Rose de Granville Νectar στο  Concentré Yeux. Μια πιο ολοκληρωμένη θεραπεία για τη νεανική ομορφιά των ματιών, είναι πλέον υπαρκτή. Έντονη. Γλυκύτατη. Υπέροχη.
 
 
Ο DIOR ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΗΝ AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ
 
Για χιλιάδες χρόνια, η ‘γλυπτική’ του προσώπου έχει ανακουφιστικά αποτελέσματα στην κόπωση, των εξουθενωμένων  και άτονων χαρακτηριστικών του προσώπου. Για πρώτη φορά, το Επιστημονικό Τμήμα του Dior επιδεικνύει την αποτελεσματικότητά του στην ομορφιά των ματιών.
 
"Λίφτινγκ με κινήσεις των χεριών", "bodybuilding προσώπου", "αναδόμηση προσώπου",...  Πίσω από αυτές τις πλέον πρόσφατες ονομασίες  θεραπειών, κρύβεται μια φυσική προγονική μέθοδος: Το μασάζ προσώπου.
 
Εφαρμόζεται εδώ και αιώνες στην Ασία, αλλά σήμερα είναι σαγηνευτικό για όλο και περισσότερες γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο οι οποίες αναζητούν ισχυρά αποτελέσματα. Γυναικεία περιοδικά και blogs αφιερώνουν ολόκληρα άρθρα σε αυτό.
 
Έχοντας αυτή την εξειδίκευση, το επιστημονικό τμήμα του Dior έχει εφαρμόσει ένα μοναδικό πρωτόκολλο μελέτης. Εφαρμόσθηκε σε μια ομάδα 1.050 γυναικών και αξιολόγησε τις επιδράσεις του μασάζ στη νεανική ομορφιά των ματιών. Στο συμπέρασμα αυτής της προηγμένης στατιστικής ανάλυσης, καλύπτοντας πάνω από 50 κριτήρια, η μελέτη του Dior έδειξε μια σημαντική συσχέτιση μεταξύ του μασάζ γύρω από τα μάτια και της μείωσης των ορατών σημαδιών της γήρανσης. Η ορατή αποτελεσματικότητα ενισχύεται από 3 βασικά κριτήρια:
 

Λεπτές γραμμές και ρυτίδες

Μαύροι κύκλοι και πρήξιμο

Χαλάρωση του δέρματος των βλεφάρων και της περιοχής κάτω από τα μάτια

 
 
Το Open Eye™ applicator, ένα καλλυντικό κόσμημα
 
Εργονομικό και επιχρυσωμένο για να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό τύπο δέρματος, το νέο applicator της Dior Prestige κυριολεκτικά φέρνει την επανάσταση στα εργαλεία των καλλυντικών.


Σχεδιάζεται και κατασκευάζεται σε στενή συνεργασία με το Ινστιτούτο Dior, και έτσι παρέχει στο δέρμα την αισθητική απόλαυση και τα υπέροχα οφέλη ενός μασάζ από ειδικό.
Η φρεσκάδα του εργαλείου μειώνει με πολύ απαλό τρόπο τα σημάδια από τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους. Η διπλή περιστρεφόμενη μαργαριταρένια μπίλια του βοηθά να ενισχυθεί το τρίπτυχο των βασικών αποτελεσμάτων του Rose de Granville Nectar, επικεντρώνοντας τα στη φροντίδα των ματιών.
 
Kαταπραΰνει τη φλεγμονή
Το υπερ-πολύτιμο λευκό κεραμικό μαργαριτάρι που βρίσκεται στην άκρη του απλικατέρ, βοηθά στην ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας και απαλύνει τις μικροφλεγμονές.
 
Αναζωογονεί
Διεγείρει την αναγέννηση του δέρματος, με στόχο τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Οι βλεφαρίδες ενισχύονται στη ρίζα τους.
 
Αναδομεί την αρχιτεκτονική των κυττάρων
Το μεγάλο χρυσό μαργαριτάρι αλλάζει τη δομή των όγκων, σμιλεύει την εμφάνιση των βλεφάρων και σηκώνει τα φρύδια, για μια βαθιά αναδόμηση και ορατό άνοιγμα των ματιών.
 

  

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!