MON PARIS: Ένας παράφορος έρωτας!

Αιχμαλωτίζοντας την ουσία ενός μεγάλου έρωτα μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας που ζουν μέσα στην ευφορία της στιγμής, η YSL Beauté παρουσιάζει μια λαμπερή έκφραση του τρόπου με τον οποίο ζούμε σήμερα τον έρωτα, εμπνευσμένη από την πόλη των εραστών, το Παρίσι.
Mon Paris: το άρωμα μιας πόλης που διακατέχεται από το σαρκικό πόθο, που αφήνεται και παραδίνεται με πάθος στον παράφορο έρωτα.
Μια νέα ανατρεπτική ερμηνεία του κλασικού chypre. Ένα άρωμα που αποκαλύπτει μια νέα πρόθεση και ένα λαμπερό πάθος. Ένα εξαιρετικά μοντέρνο, πρωτοφανές και τολμηρό λευκό chypre, το οποίο δεν μοιάζει με κανένα άλλο και δημιουργήθηκε όχι από έναν, αλλά από τρεις κορυφαίους αρωματοποιούς: τον Olivier Cresp, την Dora Baghriche και τον Harry Fremont. Ο σαρκικός πλούτος και η λουλουδάτη διαφάνεια κάνουν το Mon Paris ένα σύγχρονο λουλουδάτο και φρουτώδες chypre, ταυτόχρονα συναρπαστικό, ελκυστικό και απόλυτα σαγηνευτικό.
 
ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΦΟΡΟΣ ΕΡΩΤΑΣ
Παρίσι. Η θέα από τις στέγες. Κοιτάζοντας προς τα κάτω, αισθάνεσαι να χάνεις την ισορροπία σου, να σε παρασύρει μια δίνη, μια αίσθηση ιλίγγου. Όλα γυρνάνε γύρω σου. Πέφτεις επικίνδυνα, όλο και γρηγορότερα. Σε τραβάει κάτι ανυπέρβλητο, δεν υπάρχει αμφιβολία. Καθώς πέφτεις όμως, κάποιος σε πιάνει από το χέρι. Ένας εραστής. Κάποιος με τον οποίο διασταυρώθηκαν τα βλέμματά σου πριν λίγα δευτερόλεπτα. Σε προκαλεί να τολμήσεις το άγνωστο. Το άγγιγμά του σε ηλεκτρίζει, σε αναστατώνει. Η καταιγιστική του δύναμη σε παρασύρει σε μια τρυφερή δίνη συναισθημάτων. Φλογερή, ανέμελη και καθησυχαστική. Η ζωή περνάει μπροστά από τα μάτια σου με ταχύτητα, αλλά ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει σε μια απολαυστική στιγμή. Μια στιγμή στην οποία θα υποκύπτεις. Πάντα.
Αιχμαλωτίζοντας την ουσία ενός μεγάλου έρωτα που υπερασπίζεται με πάθος τις πεποιθήσεις του και ζει μέσα στην ευφορία της στιγμής, η YSL Beauté παρουσιάζει μια συναρπαστική ενσάρκωση του τρόπου με τον οποίο ζούμε σήμερα τον έρωτα, εμπνευσμένη από την πόλη των εραστών, το Παρίσι.
Καθοδηγούμενη από το ένστικτο και τη δίψα της για καινούργιες εμπειρίες, απελευθερωμένη από κανόνες και προκαταλήψεις του παρελθόντος, η ερωτευμένη γυναίκα του σήμερα είναι ένα ελεύθερο πνεύμα που βιώνει τα συναισθήματα και τον ερωτισμό της χωρίς συμβάσεις.
Παράφοροι και γεμάτοι αισθησιασμό, οι έρωτές της είναι υπερβολικά αυθόρμητοι για να έχουν διάρκεια, υπαγορεύονται από απελευθερωμένες φαντασιώσεις. Θεωρεί πολύτιμη την ανεξαρτησία της. Παίζει με πάθος και ερωτεύεται με αυθάδεια.
Η πνευματική της πόλη είναι το Παρίσι. Δεν υπάρχει άλλη πόλη που ευνοεί τόσο τον έρωτα, πιο αντισυμβατική, πιο αδιάφορη στην αδιαλλαξία των άλλων. Είναι η πόλη της ελευθερίας. Και χωρίς ελευθερία, η αγάπη δεν μπορεί να επιβιώσει.
Άφησε τον πόθο να σε καθοδηγήσει. Ανατρέψτε τους κανόνες. Ζήσε την συναρπαστική παραζάλη ενός έρωτα που κυριεύει τις αισθήσεις και σε ταξιδεύει στα άγνωστα πάθη της ψυχής. Mon Paris.
 
ΜΙΑ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

Μανιασμένο. Αδιάκριτο. Καταιγιστικό. Έντονο. Παθιασμένο. Αισθησιακό. Το Παρίσι.
Για τον Saint Laurent, το Παρίσι ενσάρκωνε την αλήθεια, το πάθος και τη συναισθηματική αγνότητα που αψηφούσε τις κοινωνικές αναστολές και εξυμνούσε την ελευθερία των ηθών. Στην καρδιά του, το Παρίσι ήταν ένα αιώνιο σύμβολο του έρωτα. Μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για το έργο του και τη ζωή του. Όλα όσα δημιουργούσε έφεραν τη σφραγίδα του δεσμού του με αυτή την πόλη. Στο Παρίσι, τα πάντα ήταν εφικτά. 

Yves Saint Laurent
Μια πόλη απελευθερωμένη απ’ όλους τους φραγμούς. Αυθόρμητο και έντονο, το Παρίσι είναι η πόλη των εραστών, ο συνένοχος στην ελευθερία και τις επιθυμίες τους. Περισσότερο από ένα απλό σκηνικό, είναι αυτό που πυροδοτεί τον έρωτά τους – αυτό που τους προκαλεί να ερωτευτούν τρελά, βαθιά, χωρίς όρια. Από τις μεγαλοπρεπείς προσόψεις μέχρι τα πλακόστρωτα προαύλια, το Παρίσι είναι ο αέρας που αναπνέουμε. Όπως ο μοντέρνος έρωτας, μας κυριεύει. Κι εμείς του παραδινόμαστε δίχως αναστολές.
Mon Paris: το άρωμα μιας πόλης που διακατέχεται από το σαρκικό πόθο, που αφήνεται και παραδίνεται με πάθος στον παράφορο έρωτα. Ένα άρωμα για τους μοντέρνους εραστές όλου του κόσμου, εμπνευσμένο από την πεμπτουσία της Πόλης του Φωτός.
Άδραξε τη στιγμή και  ετοιμάσου να παραδοθείς στην παραζάλη ενός παθιασμένου, παράφορου έρωτα. 
 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!