Ένα τριήμερο ομορφιάς από τα Debenhams και το κατάστημα ομορφιάς Glow!

Τα πολυκαταστήματα Debenhams και το κατάστημα ομορφιάς Glow διοργανώνουν ένα λαμπερό τριήμερο ομορφιάς με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στην πλατεία του The Mall of Cyprus, μπροστά από το πολυκατάστημα Debenhams.
 
Κατά τη διάρκεια της λαμπερής εκδήλωσης, οι επισκέπτριες του εμπορικού κέντρου, θα έχουν την ευκαιρία από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 7 το βράδυ να αποκτήσουν ένα trendy hairstyle ή ένα λαμπερό make-up όπως παρουσιάστηκαν στις διεθνείς πασαρέλες.
 
Διεθνούς φήμης hairstylists του Αγγλικού Κομμωτηρίου Slate θα βρίσκονται στο χώρο για να δημιουργήσουν τα χτενίσματα που εντυπωσίασαν αυτή τη σαιζόν με προϊόντα Redken, ενώ οι make up artists της L’ Oreal θα αναδείξουν τις πιο λαμπερές νέες τάσεις στο μακιγιάζ.  
 
Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των 10 εύρω, στο κατάστημα ομορφιάς Glow στο The Mall of Cyprus και σε όλα τα πολυκαταστήματα Debenhams στη Λευκωσία. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ιδρύματος Σοφία για τα παιδιά.  
 
Ελάτε κι εσείς λοιπόν στην εκδήλωση “Giving looks Good”, διαλέξτε το μακιγιάζ ή το χτένισμα που σας αρέσει και αναδείξτε τον πιο λαμπερό εαυτό σας, χαρίζοντας παράλληλα την ελπίδα στα παιδιά του Sophia Foundation!
 
Διοργανωτές: Glow Beauty Shop, Πολυκαταστήματα Debenhams.
Χορηγοί: L’ Oreal Paris, Redken, The Mall of Cyprus, Slate Hair Education.
 
  

Δειτε Επισης

Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!