O oίκος Dior, μας βάζει σε εορταστικό mood

Ο οίκος Dior μάς βάζει για τα καλά σε εορταστικό mood παρουσιάζοντας στην Κύπρο τη χριστουγεννιάτικη συλλογή μέσα από τα μάτια της ταλαντούχας Pro Team make up artist του οίκου, Emmanuelle Geoffrey.

Το σκηνικό έμοιαζε με παρασκήνια επίδειξης haute couture μόδας, με τη μόνη διαφορά ότι η σαμπάνια έρρεε άφθονη στις 11 το πρωί και όλα έμοιαζαν να είχαν πασπαλισθεί με αρωματισμένη χρυσόσκονη. Τόσο κομψά, λιτά και απέριττα, όπως ακριβώς προστάζει ο παριζιάνικος οίκος, υποδεχτήκαμε την ειδική επί του θέματος, Emmanuelle Geoffrey, και εκεί ξεκίνησε το μαγικό ταξίδι μου στον κόσμο του Peter Philips, του Raf Simons, των Χριστουγέννων, του χρυσού και της λάμψης.

THE LOOK
Ο Peter Philips για αυτά τα Χριστούγεννα επαναπροσδιορίζει τη δύναμη του χρυσού που χαρακτηρίζει τον οίκο για χρόνια τώρα, παντρεύοντας απαλές αποχρώσεις του χρυσού μαζί με το χαρακτηριστικό γκρι του οίκου και αντιπαραβάλλει τη λεπτή γυαλάδα του ελεφαντόδοντου και της πλατίνας με το διαχρονικό κόκκινο και το φούξια. Μια νέα έκφραση της πολυτέλειας σε μια ιδιαίτερα λαμπερή και εορταστική χρωματική παλέτα σε στιλ της λεωφόρου Montaigne.
 


THE XMAS TOOLS
Καινοτόμες, εορταστικές υφές και χρώματα κλείστηκαν σε λεπτοκαμωμένα χρυσά βαζάκια που θυμίζουν πανάκριβα κοσμήματα, που το καθένα διηγείται το δικό του παραμύθι.


DIORIFIC PERFUMED ILLUMINATING POWDER

Κάτι περισσότερο από μια απλή πούδρα, ένα αντικείμενο πόθου που χωρά στην παλάμη του χεριού. Βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας με απόλυτη κάλυψη και αέρινη λάμψη.


DIORIFIC MAT LIPSTICKS
Περισσότερο σαν ξόρκι παρά σαν χρώμα, οι εορταστικές αποχρώσεις Dior για τα χείλη ξέρουν να κάνουν μόνο ένα πράγμα. Να μαγεύουν! Η σύνθεσή τους ενισχύεται από την προσθήκη τριών θρεπτικών ελαίων και η φόρμουλα περιέχει μια ενυδατική δύναμη που δίνει ματ αποτέλεσμα και μια απαράμιλλη λάμψη και άνεση στα χείλη.
 
 
DIORIFIC VERNIS
Σχετίζονται με το κόσμημα, την εξαιρετική φινέτσα και την απόλυτη θηλυκότητα και με διακριτική λάμψη μετατρέπουν τα νύχια σε περιποιημένα κοσμήματα.
 

DIORIFIC «ETERNAL GOLD» & «BLAZING GOLD»
Στην καρδιά του Eternal Gold, ένα απαλό λευκό χρυσό λαμπυρίζει δίπλα σε ένα μοβ γκρι και ένα αστραφτερό μαύρο για τον σχεδιασμό των ματιών, ενώ ένα ουράνιο μπεζ και ένα διακριτικό γκριζοπράσινο δίνει έμφαση στα βλέφαρα με φωτεινό παστέλ. Τολμηρό, ενθουσιώδες, το Blazing Gold πάλλεται από μια κρεμώδη γυμνή καρδιά που φλερτάρει με ένα παγωμένο κάστανο, ένα σπινθηροβόλο κάρβουνο ή ένα τολμηρό κόκκινο του κρασιού, δίνοντας φωτιά στα μάτια και αναδεικνύοντας το χρώμα της ίριδας.
 
DIORBLUSH
Το ροζ κοκκινίζει τα μάγουλα, ο αισθησιασμός ανθίζει με το φωτεινό άγγιγμα ενός πινέλου, καθώς αυτό αποθέτει το αγνό, καθαρό χρώμα του Diorblush. Ένα ροζ εμπλουτισμένο με χρυσή λάμψη που αιχμαλωτίζει το φως. 
 
BEAUTY TALK WITH EMMANUELLE GEOFFREY
Κατευθυνόμενη προς αυτήν, μια γλυκιά μυρωδιά μοσχοβολημένων ανθών πλαισίωνε την παρουσία της. Ήταν το Miss Dior Blooming Bouquet, από το οποίο η Emmanuelle είχε βάλει λίγες σταγόνες πιο πριν στον λαιμό της. Αφού έκλεισα τα μάτια για να εισπνεύσω όλη τη μεθυστική μυρωδιά του θεσπέσιου αρώματος, η ίδια με καλωσόρισε ψεκάζοντας μερικές σταγόνες και σε μένα. Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει μια ατελείωτη συζήτηση περί ομορφιάς…
 

Είχατε μια απίστευτη καριέρα στον οίκο Dior ως make up artist. Ποια είναι τα highlights της καριέρας σας μέχρι τώρα;
Πρώτο και κυριότερο, που είμαι μέρος του Pro Team. Υπάρχουν 15 make up artists που αντιπροσωπεύουν τον οίκο παγκόσμια και είμαι ισχυρά περήφανη που είμαι ένας από αυτούς. Νιώθω ιδιαίτερα περήφανη επίσης που δούλεψα στα παρασκήνια με τον Peter Philips για το μακιγιάζ της Haute Couture συλλογής του οίκου Dior για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16 και δημιουργώντας το μακιγιάζ στο Φεστιβάλ Καννών και στο International Marrakech Film Festival. Λατρεύω που μου δίνεται η δυνατότητα να ταξιδεύω συνεχώς σε Ασία, Ευρώπη και Μέση Ανατολή και να ανακαλύπτω νέες κουλτούρες και την ιδιαίτερη ομορφιά των γυναικών κάθε πολιτισμού.
Ποια είναι η μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ αυτή τη στιγμή και ποια κατά τη γνώμη σας η χειρότερη;
Όλα περιστρέφονται γύρω από τη λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα σε συνδυασμό με έντονα βαμμένα χείλη. Αυτό που δεν αντέχω να βλέπω είναι το βαρυφορτωμένο μακιγιάζ που αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά και τη φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας. Κάθε γυναίκα είναι μοναδική και όμορφη και αυτό προσπαθώ να πετύχω ως μακιγιέρ.
Ποια προϊόντα δεν αποχωρίζεστε ποτέ όταν δουλεύετε;
Όλα τα προϊόντα από την Backstage Pro Collection! Για μένα η συγκεκριμένη συλλογή αποτελείται από μοναδικά προϊόντα που κάνουν θαύματα στην επιδερμίδα και είναι πολύ εύχρηστα. Τα αγαπημένα μου είναι το Lip Glow, το Lip Maximizer, το Skinflash Primer, το Rosy Glow blusher, το Cheek & Lip Glow και για τα νύχια το Nail Glow.
Πώς μοιάζει η μούσα του Dior;
Έχει αψεγάδιαστη επιδερμίδα, βάφεται με μεταλλιζέ σκιές στα μάτια για να της χαρίσουν ανεπιτήδευτο dramatic look και έχει καλοσχηματισμένα βελουδένια χείλη σε κομψές αποχρώσεις. Είναι σοφιστικέ και μοντέρνα, αποπνέει κομψότητα και αυτοπεποίθηση, μυρίζει πάντοτε ωραία και είναι μοναδική.
 

Της Χρύσας Γρηγορίου
 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων