Roberto Cavalli UOMO: Ένας νέος άντρας γεννιέται

Η άφιξη του Peter Dundas, του νέου δημιουργικού διευθυντή του Roberto Cavalli, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του διάσημου ιταλικού οίκου μόδας. Δημιουργίες του σχεδιαστή εμποτίζουν απρόσκοπτα την αίσθηση της γοητείας του ίδιου του Cavalli με μια νέα ενέργεια που προέρχεται από ένα κοκτέιλ του μποέμικου τρόπου ζωής και της ροκ μουσικής.
 
Ο νέος άντρας Cavalli μέσα από τα μάτια του Peter Dundas είναι ένας σύγχρονος δανδής. Ευλογημένος με μια ενστικτώδη αίσθηση του στυλ και της κομψότητας, συνδυάζει αβίαστα το ραφιναρισμένο και το casual. Χωρίς περιορισμούς και ελεύθερος, ο ίδιος παραμένει πιστός στον εαυτό του σε κάθε περίσταση και ποτέ δεν χρειάζεται να προσποιηθεί. Σίγουρος, χωρίς αλαζονεία, φυσικά σαγηνευτικός, ακτινοβολεί -μια μορφή χάρισμα- και αφήνει ένα βαθύ αποτύπωμα στις καρδιές και στο μυαλό των ανθρώπων γύρω του. Γι 'αυτόν, η ζωή είναι σαν τη μουσική και είναι σε τέλεια αρμονία με τον εσωτερικό ρυθμό και τη μελωδία του.
 


Η μουσική είναι το πάθος του, το στυλ η υπογραφή του
Ο νέος άντρας Cavalli άξιζε ένα άρωμα που να βρίσκεται σε συγχρονισμό με τη μοναδική εμφάνισή του, με κύριο θέμα τον τρόπο της ζωής του. Ο σχεδιασμός αυτού του αριστουργήματος ανατέθηκε στον αρωματοποιό Christophe Raynaud (του οίκου αρωματοποιΐας Firmenich). Συνέθεσε ένα αποκλειστικό αρωματικό ανατολίτικο ξυλώδες άρωμα, έναν συνδυασμό των πολύτιμων συστατικών που δημιουργούν μια τέλεια αρμονία ανάμεσα στην διαχρονική ιταλική φινέτσα και την ροκ τόλμη του σύγχρονου δανδή.
Το νέο Roberto Cavalli Uomo ανοίγει με μια διακριτική νότα από μαύρη βιολέτα, λουλούδι υπογραφή του Christophe Raynaud. Πτητικό και μυστηριώδες, αυτό το συναρπαστικό άρωμα έρχεται και φεύγει ελεύθερα, μεταβάλλεται διαρκώς. Σε αντίθεση με ένα πολύ αρρενωπό άρωμα, εδώ εναρμονίζεται με το ζεστό και σέξι σαφράν, για να ασκεί μια συγκλονιστική ισχύ στις αισθήσεις.
Μια έντονη, πολύπλευρη καρδιά από μέλι και άρωμα λεβάντας προσθέτει βάθος και ένταση σε αυτή την συναρπαστική εισαγωγή, δημιουργώντας ένα καθηλωτικό θέμα. Η υπνωτική νότα της βάσης με τον κέδρο ενισχύει αυτή την αρωματική μελωδία. Δένεται με μαγευτικά ανατολίτικα υπονοούμενα από πατσουλί και φασόλια tonka, και τελικά το μαγνητικό του ίχνος δημιουργεί μια σαγηνευτική ηχώ.
 
Εκεί όπου το πολύτιμο χρυσό δένει με το μαύρο δέρμα κροκόδειλου

Το μπουκάλι του Roberto Cavalli Uomo είναι ένα εντυπωσιακό μανιφέστο του στυλ και της πρόθεσης. Συνδυάζοντας την αίσθηση της θεατρικότητας και την αίγλη του Cavalli με το ροκ εν ρολ, το μπουκάλι είναι κατασκευασμένο από βαρύ σκούρο γυαλί, με ανάγλυφο το διάσημο μονόγραμμα του οίκου μόδας. Το τετράγωνο σχήμα του είναι ένα δείγμα της αρρενωπότητας και της εμπιστοσύνης.
Το μοτίβο του κροκόδειλου που κοσμεί τις πλευρές του σχήματος του μπουκαλιού είναι στα αλήθεια ένα με το DNA του Cavalli. Μια υπενθύμιση των animal prints που αποτελούν την υπογραφή του οίκου μόδας, ενώ θυμίζουν επίσης τις συλλογές ρούχων που λατρεύουν οι ροκάδες και το ότι ο άντρας Cavalli παραμένει ελεύθερος και άγριος στην καρδιά.
Το ανάγλυφο μοτίβο κροκοδείλου δίνει στο κουτί μια μοναδική αίσθηση. Το χρυσό λογότυπο και το γυαλιστερό μαύρο μονόγραμμα υπογράφει περήφανα την χωρίς συμβιβασμούς και εξαιρετικά διακριτική συσκευασία του αρώματος.


Η ίδια η ζωή γίνεται ένα κομμάτι της μουσικής
Η multiplatform διαφημιστική εκστρατεία που θα υποστηρίξει το λανσάρισμα του Roberto Cavalli Uomo αντανακλά άψογα το σύμπαν του αρώματος. Εμπνευσμένο από την μυθική προσωρινή παραμονή των Rolling Stones στη βίλα Nellcôte το 1971, προσφέρει μια εντυπωσιακή γεύση από το νέο κόσμο του Cavalli.
Η διαφημιστική καμπάνια φωτογραφήθηκε από τον ταλαντούχο σκηνοθέτη Scott Cooper. Η αγάπη του για τη μουσική και την αίσθηση της κινηματογραφίας του επέτρεψε να δημιουργήσει μια άκρως υποβλητική ταινία μικρού μήκους. Το μουσικό θέμα έχει την ασυγκράτητη δύναμη ενός στιγμιαίου hit.   
Ο Félix Gesnouin, το μοντέλο από τη Γαλλία, συλλαμβάνει τέλεια τον τρόπο ζωής του ροκ- δανδή, του ήρωα του Cavalli, το γούστο του για την κομψότητα και την φινέτσα με βάση την τόλμη του και την συνεχή αγάπη του για την ελευθερία. Στο κομψό περιβάλλον του, μια μαγευτική ιταλική βίλα, όπου μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα σε φίλους του, τη γυναίκα που αγαπά και την επιδίωξη του για την τέλεια αρμονία. Κάθε εμπειρία τροφοδοτεί τη φαντασία του, του επιτρέπει να δημιουργήσει εντυπωσιακά κομμάτια της μουσικής. Η μούσα του Felix ενσαρκώνεται από την Esther Heesch, το νέο πρόσωπο για τα Signature γυναικεία αρώματα του Roberto Cavalli. Από κοινού, αποτελούν το απόλυτο μποέμ chic ζευγάρι.

Δειτε Επισης

KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!
Ακολουθήστε τη μαγεία της μέλισσας: Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της Χαράς, του Φωτός και της Μαγείας!