MARC JACOBS DIVINE DECADENCE

Μια σαγηνευτική δήλωση της χλιδής και της κομψότητας, η αρχική πλούσια και super μοντέρνα εκδοχή του Decadence του Marc Jacobs πέτυχε παγκόσμια αναγνώριση και επιτυχία, ανεβάζοντας τα αρώματα του Marc Jacobs σε ένα νέο επίπεδο πολυτέλειας.
 
Τώρα το Marc Jacobs Divine Decadence εμπνέει άμεσα τον θαυμασμό μας, με το εκπληκτικό, λαμπερό σμαραγδένιο χρώμα του, συλλαμβάνοντας το εικονικό γούστο και το στυλ του Decadence - με ένα πιο φωτεινό και λαμπερό άρωμα.
 
Το Marc Jacobs Divine Decadence είναι ένα λαμπερό floral άρωμα, που ακτινοβολεί ομορφιά με αστραφτερές νότες κορυφής της σαμπάνιας, άνθη πορτοκαλιάς και ονειρικό περγαμόντο.
 
Η καρδιά του πλημμυρίζει από ένα μεθυστικό μπουκέτο από λευκά λουλούδια: γαρδένια, μια συμφωνία από ορτανσίες, ίριδα, και αγιόκλημα.
Εξωτικές νότες σαφράν, βανίλια, και υγρό κεχριμπάρι προσθέτουν ένα πλούσιο φινίρισμα και μια φωτεινή υφή στην βάση του αρώματος.

ΤΟ DESIGN
Tο πρωτότυπο, πρωτοποριακό μπουκάλι του Marc Jacobs Decadence εμπνεύστηκε από εικονική τσάντα του Marc Jacobs. Τώρα το Marc Jacobs Divine Decadence γιορτάζει μια νέα ερμηνεία της απόλυτης πολυτέλειας του αξεσουάρ.
 
Σε μια εκθαμβωτική νέα απόχρωση του λαμπερού σμαράγδι και χαρακτηρίζει το κρυσταλλικό γυαλί, με την υπογραφή για το καπάκι πύθωνα, χρυσή αλυσίδα, και λεπτομέρειες με τη μαύρη φούντα δημιουργεί μια νέα πτυχή της αίγλης και της πολυτέλειας - έναν κόσμο απόλαυσης.
 
*Η διαφημιστική καμπάνια για τις έντυπες και τηλεοπτικές καταχωρήσεις φωτογραφήθηκε από τον διάσημο φωτογράφο Steven Meisel, το Marc Jacobs Divine Decadence. Σε όλες τις διαφημίσεις της εκστρατείας πρωταγωνιστεί και πάλι η Adriana Lima, το διάσημο supermodel. Αυτή τη φορά βρίσκεται σε ένα αισθησιακό, λαμπερό μπουντουάρ, που περιβάλλεται από έναν κόσμο της ομορφιάς και ασέβειας.
 
 
  

Δειτε Επισης

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»