Φροντίδα και Ενυδάτωση μετά τις διακοπές, από τη FREZYDERM

Το καλοκαίρι θέλουμε να το ζούμε στο έπακρο. Να απολαμβάνουμε κάθε κύμα, κάθε ηλιαχτίδα και κάθε απογευματινό αεράκι. Με τις πρώτες φθινοπωρινές μέρες όμως, τα σημάδια των διακοπών γίνονται εμφανή. Η έκθεση στον ήλιο, οι υψηλές θερμοκρασίες και η θάλασσα έχουν αφήσει την επιδερμίδα μας αφυδατωμένη, ξηρή με αίσθηση τραβήγματος. Η ανάγκη για εντατική φροντίδα και επανόρθωση γίνεται επιτακτική, προκειμένου να αποκτήσει η επιδερμίδα μας τη λαμπερή όψη που της αξίζει.
 
Οι ανάγκες για κάθε τύπο δέρματος διαφέρουν και η FREZYDERM προτείνει μία ολοκληρωμένη πολυλειτουργική σειρά προϊόντων για ενυδάτωση, σε βάθος αναδόμηση και ταυτόχρονα πρόληψη, επανόρθωση και αναστροφή της φωτογήρανσης.

MOISTURIZING 24H CREAM Ηλικία 20+
Επιδερμίδα που παραμένει ενυδατωμένη για 24 ώρες; Και όμως γίνεται! Η Moisturizing 24h Cream χαρίζει πλούσια και σε βάθος ενυδάτωση σε κανονικές επιδερμίδες προσώπου και λαιμού. Η παρατεταμένη δράση της οφείλεται στην εμπλουτισμένη με 3 φυτικά εκχυλίσματα και κεραμίδια, σύνθεσή της, ενώ χάρη σ’ αυτά επιτυγχάνεται και η ενίσχυση του κολλαγόνου και η ζωτικότητας του δέρματος. Παράλληλα, προστατεύει το DNA του δέρματος, προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία ακόμα και 7 ώρες μετά τη χρήση έχουμε 50% πιο ενυδατωμένο δέρμα, ενώ από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.  θα νιώσετε το δέρμα σας να ξεδιψά και να αποκτά την απαλότητα και την ελαστικότητα που αναζητά.

MOISTURIZING PLUS CREAM Ηλικία 30+
Οι χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα που ακολουθούν τη ζέστη του καλοκαιριού, επιβαρύνουν τις ξηρές επιδερμίδες, οι οποίες έχουν ανάγκη εντατικής φροντίδας. Το πρόβλημα αυτό έρχεται να λύσει η Moisturizing Plus Cream. Χάρη στα φυτικά εκχυλίσματα και το σύμπλεγμα των 3 τύπων υαλουρονικού οξέος σε συνδυασμό με τα ενεργά συστατικά σύκου προσφέρουν ενισχυμένη ενυδάτωση και επανόρθωση και στα 3 επίπεδα της επιδερμίδας. Πλούσια και απαλή κρέμα για το πρόσωπο και τον λαιμό, που προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση στο κανονικό προς ξηρό και μέτρια αφυδατωμένο δέρμα. Επιτυγχάνει μείωση των πρώτων λεπτών γραμμών και αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος. Είναι εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε και εκχυλίσματα ηλίανθου και δεντρολίβανου, που προστατεύουν το DNA του δέρματος από το οξειδωτικό stress.
 
MOISTURIZING RICH CREAM Ηλικία 45+
Δύο δράσεις σε μία κρέμα! Ο λόγος για τη Moisturizing Rich Cream, η οποία προσφέρει ενυδάτωση, αντιγήρανση και προλαμβάνει τη δημιουργία νέων ρυτίδων, χάρη στη διπλή της δράση  . Απευθύνεται σε ώριμες επιδερμίδες με έντονα ξηρή και αφυδατωμένη όψη και καλύπτει τις ανάγκες που δημιουργούνται, κυρίως μετά την εμμηνόπαυση. Η συχνή εφαρμογή της εμπλουτισμένης με Τετραπεπτίδιο -9 και Ισοφλαβόνες σύνθεσή της αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα του δέρματος κατά 99%. H πλούσια, μη λιπαρή υφή της , μετατρέπει την ενυδάτωση σε
παιχνίδι με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο, χάρη στο μοναδικό συνδυασμό των 2 τύπων υαλουρονικού οξέος, ιχθυοκαλλαγόνου και των φυσιολογικών ενυδατικών παράγοντων.
Επιπλέον, έχει την ικανότητα να θωρακίζει την υγρασία της επιδερμίδας, αφήνοντάς την απαλή, ελαστική και βελούδινη, λόγω του συμπλέγματος φυτικών ελαίων και μαλακτικών εστέρων.

ΜΑΤΤΕ ΕFFECT CREAM για λιπαρές και μικτές επιδερμίδες
Οι λιπαρές αλλά και μικτές επιδερμίδες είναι ίσως οι πιο δύσκολες. Η Frezyderm φρόντισε και για αυτές με την Matte Effect Cream η οποία: ενυδατώνει τις λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες, απορροφά άμεσα το σμήγμα, χαρίζει ματ αποτέλεσμα για 8-10 ώρες και μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις πρώτες ρυτίδες. Είναι μη λιπαρή, αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ και λειτουργεί ως primer, με αποτέλεσμα να μην αλλοιώνεται το μακιγιάζ.
 
Δώστε στο διψασμένο πρόσωπό σας πραγματική ενυδάτωση με τις καινοτομίες και την ασφάλεια της Frezyderm
Αποκαταστήστε έγκαιρα την ενυδάτωση και την απαλότητα του προσώπου σας με την αγωγή εντατικής ενυδάτωσης της FREZYDERM και αναδείξτε άμεσα το σφρίγος και τη λάμψη του δέρματός σας για έναν εξίσου απολαυστικό χειμώνα.
 
 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»