6 καθημερινές συνήθειες που πρέπει να σταματήσεις αμέσως

Υπάρχουν σίγουρα συνήθειες που έχεις και μισείς. Θες να τις αλλάξεις, το βάζεις στόχο αλλά ακόμα κι αν σου είναι δύσκολο, μία προσπάθεια την κάνεις. Υπάρχουν όμως κι αυτά τα μικρά ή μεγάλα πράγματα που σου συμβαίνουν κάθε μέρα και σου κάνουν κακό αλλά εσύ δεν το έχεις συνειδητοποιήσει. Γι' αυτό πρέπει να διαβάσεις τα παρακάτω και να μάθεις ποιες είναι αυτέες οι βλεβερές συνήθειες που πρέπει να σταματήσεις τώρα αμέσως.

1. Έχεις συμβιβαστεί με τις 6 ή 7 ώρες που προλαβαίνεις να αφιερώσεις στον ύπνο σου. Δεν θα έπρεπε όμως γιατί όταν δεν κοιμάσαι καλά και σωστά οι συνέπειες φαίνονται και στην εξωτερική σου εμφάνιση. Οκτώ ποιοτικές ώρες ύπνου βοηθούν την επιδερμίδα σου να είναι φρέσκια και λαμπερή, διώχνουν τους μαύρους κύκλους, σε βοηθούν στην απώλεια βάρους και μειώνουν το άγχος. 
 

2. Χρησιμοποιείς πολλές φορές το ξυραφάκι σου και δεν το αποθηκεύεις σωστά. Ήξερες ότι ένα ξυραφάκι μεταφέρει πολλά βακτήρια που προκαλούν στο δέρμα σου ερεθιμούς, σπυράκια και φαγούρα; Μετά την χρήση του, πλύντο με καυτό νερό και άφησέ να στεγνώσει καλά πριν το βάλεις στη θέση του. Επίσης καλό είναι να μένουν εκτθειμένες οι λεπίδες του.
 

3. Κρατάς τα προϊόντα περιποίησης των μαλλιών σου για περισσότερο από ένα χρόνο. Κι ενώ εσύ λούζεσαι θυμήθηκες εκείνη την τέλεια μάσκα μαλλιών που είχες αγοράσει κάποτε. Αν την έχεις όμως ξεχασμένη για μήνες στο ντουλάπι σου θέλω να σε ενημερώσω ότι δεν θα είναι το ίδιο αποτελεσματική. 
 

4. Δεν αλλάζεις συχνά μαξιλαροθήκη. Τα έχουμε ξαναπεί βέβαια (για θυμήσουεδώ), αλλά μία υπενθύμιση δεν βλάπτει. 
 

5. Γυμνάζεσαι ενώ φοράς το μακιγιάζ σου; Κακώς! Το δύσκολο κομμάτι -η απόφαση να ξεκινήσεις γυμναστική- πέρασε. Τώρα πρέπει να κάνεις ντεμακιγιάζ πριν ξεκινήσεις αφού ιδρώτας και foundation δεν είναι καλός συνδυασμός για την επιδερμίδα σου και κυρίως για τους πόρους και το σμήγμα.

6. Παίζεις συνέχεια με τα μαλλιά σου; Δε λέω μπορεί να φαίνεσαι χαριτωμένη αλλά έτσι κάνεις τα μαλλιά σου πιο λιπαρά. Αν θες να τα χτενίσεις καλύτερα να έχεις στη τσάντα σου μία χτένα για να μη χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου και γι' αυτό. 

Δειτε Επισης

KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!
Ακολουθήστε τη μαγεία της μέλισσας: Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της Χαράς, του Φωτός και της Μαγείας!