Ξεφορτώσου τις μαύρες κηλίδες με Nuxe!

Η σειρά περιποίησης της επιδερμίδας Nuxe Splendieuse Radiance Activating Anti Dark Spot είναι εμπνευσμένη από τη γαλλική φράση «Splendide» και «Radieuse», υπέροχο και λαμπερό δέρμα με άρωμα από λευκά λουλούδια όπως είναι ο ανθός πορτοκαλιάς, το γιασεμί, η γαρδένια και η βανίλια.

 Η NUXE εντόπισε εξαιρετικά μόρια υψηλής απόδοσης σε πολύτιμα λουλούδια, όπως το White Crocus, Stargazer Lily και Porcelain Rose, που λειτουργούν σε συνέργεια με τη βιταμίνη C για να μειώσει αισθητά τις σκούρες κηλίδεα και να ενεργοποιήσει τη λάμψη του δέρματος. Η NUXE Splendieuse μειώνει ορατά το μέγεθος και το χρώμα όλων των τύπων σκούρων κηλίδων, περιορίζει την εμφάνιση νέων σκούρων κηλίδων και ενισχύει τη λάμψη του δέρματος.

 Η NUXE Splendieuse έχει να κάνει με όλα τα στάδια της μελανογένεσης γεγονός  που σημαίνει ότι μπορεί να ασχοληθεί με όλους τους τύπους κηλίδων χωρίς να έχει σημασία ποια είναι η προέλευση, είτε πρόκειται για τα σκούρα στίγματα, είτε για τις ηλιακές κηλίδες, ακόμη και τις ηλικιακές κηλίδες. Ο συνδυασμός των συστατικών μπλοκάρουν τις πρωτεΐνες οι οποίες είναι υπεύθυνες για την ενεργοποίηση παραγωγής μελανίνης και στη συνέχεια να επιβραδύνουν το ένζυμο που μετατρέπει την τυροσίνης σε μελανίνη. Ταυτόχρονα, η σταθεροποιημένη βιταμίνη C μειώνει την παραγωγή μελανίνης.
Απίστευτα αποτελέσματα: Λόγω της μοναδικής φόρμουλα του, είναι ένα από τα πολύ λίγα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας που έχουν τόσο ορατή μείωση όλων των σκούρων κηλίδων και των μαύρους κύκλους.
 
Αποφασιστικά ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ Περιποίηση
Ορατά και σημαντικά αποτελέσματα σχετικά με τον αριθμό και το χρώμα όλων των τύπων των σκούρων κηλίδων είναι η απόδειξη της αποτελεσματικότητας της. Αυτό επιβεβαιώνεται από τις γυναίκες. Τα σκούρα στίγματα και οι μαύροι κύκλοι ξεθωριάζουν, και το δέρμα γίνεται πιο φωτεινό.
 
Splendieuse® Serum - Intensive Anti-Dark Spot Serum
Αυτό το εντατικό προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας με μια φρέσκια και απαλή υφή που απορροφάται αμέσως από το δέρμα και διορθώνει τα σκοτεινά σημεία. Επίσης αυξάνει την κυτταρική ανανέωση και τη βελτίωση της φωτεινότητας του δέρματος, ενώ δίνει στην επιδερμίδα μια λάμψη.
Τα αποτελέσματα ακόμη και στον τόνο και φωτεινότητα της επιδερμίδα είναι ορατά μετά από μόλις 2 εβδομάδες. Μετά από 8 εβδομάδες, το χρώμα των υπαρχόντων σκούρων κηλίδων μειώνεται κατά 40%. Μετά από 12 εβδομάδες, το μέγεθος των σκοτεινών σημείων μειώνεται σημαντικά.
Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος - 30 ml μπουκάλι με αντλία
 
Splendieuse® - Anti-Dark Spot Fluid SPF 20 - for normal skin Splendieuse® Enrichie - Anti-Dark Spot Cream SPF 20 - for dry skin
Με πλούσια υφή, τα 2 αυτά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας ενυδατώνουν και εμποδίζουν την ανάπτυξη των σκούρων κηλίδων (SPF20), και έχουν μια άμεση επίδραση στην επιδερμίδα. Περιέχει το ίδιο μείγμα από ισχυρά συστατικά που εμφανίζονται στον ορό και έχει SPF 20 για περαιτέρω προστασία ενάντια στη μελάγχρωση.
 
ΝEW Splendieuse® Eye Contour - Anti-Dark Spots, Anti-Dark Circles
Αυτό το προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας με μια ελαφριά, δροσερή υφή απορροφάται εν ριπή οφθαλμού και μειώνει τις σκούρες κηλίδες και τους μαύρους κύκλους, και φωτίζουν την περιοχή των ματιών.
Για όλους τους τύπους δέρματος - 15 ml Tube με κάνουλα
 
Splendieuse® Masque - Anti-Dark Spot Perfecting MASK
Συσκευασμένο σε ατομικά σακουλάκια, το  pre-cut ύφασμα εμποτισμένο με 21 ml. Χρησιμοποιείται μία ή δύο φορές την εβδομάδα και εφαρμόζεται μόνο για 10 λεπτά. Μειώνει σημαντικά τον αριθμό και την εμφάνιση των σκούρων κηλίδων, εγγυάται ένα τέλειο αποτέλεσμα, και αναζωογονεί τη λάμψη του δέρματος.
Για όλους τους τύπους δέρματος - 6 x 21 ml φακελάκια   

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!