Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Φρόντισε το δέρμα σου πριν τον ύπνο

  31/08/2016 13:30
Φρόντισε το δέρμα σου πριν τον ύπνο

Φρόντισε το δέρμα σου πριν τον ύπνο

  31/08/2016 13:30

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι αν θες κάποια στιγμή να αποκτήσεις το δέρμαπου ονειρεύεσαι, είναι ότι η φροντίδα του πρέπει να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σου, ό,τι ώρα και να είναι, όσο κουρασμένη και αν νιώθεις.

Αυτό σημαίνει ότι, ακόμα και αν είναι βράδυ αργά, έχεις μόλις γυρίσει ελαφρώς μεθυσμένη και σε λίγες ώρες πρέπει να ξυπνήσεις για να πας στη δουλειά, θα πρέπει να ασχοληθείς για μερικά λεπτά με τη φροντίδα του προσώπου σου.

Κι αν αναρωτιέσαι τι ακριβώς θα πρέπει να κάνεις κάθε φορά πριν κοιμηθείς, ώστε να εξασφαλίσεις μακροπρόθεσμα ένα υγιές και λαμπερό δέρμα, σου έχουμε εμείς τη λίστα έτοιμη.

1) Αφαιρείς το μακιγιάζ σου

Δεν είναι η πρώτη φορά που σου επισημαίνουμε τη σημαντικότητα αυτού του βήματος για ένα υγιές δέρμα. Αλλά η επανάληψη δεν βλάπτει. Απόφυγε, ωστόσο, τα μαντηλάκια. Προτίμησε gel ή κρέμα καθαρισμού.

2) Καθάρισε το δέρμα σου καλά

Κάνε ένα καλό scrub προσώπου, ώστε να απομακρύνεις και τα τελευταία υπολείμματα που μπορεί να επιμένουν. Επιπλέον, μην ξεχάσεις να καθαρίσεις το λαιμό και το στήθος σου από τυχόν προϊόντα make up που είχες εφαρμόσει σε αυτά.

3) Χρησιμοποίησε κάποια ειδική θεραπεία ή/και ενυδατική κρέμα

Να θυμάσαι ότι εκτός από την ενυδατική κρέμα που είναι απαραίτητη, ένα serum ειδικό για περιοχές που έχεις "αδυναμίες", όπως στίγματα, κοκκινίλες, ρυτίδες κλπ. δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

  

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας