8 τρόποι να γυμναστείς αν μισείς το γυμναστήριο

Σαν ακούω τη λέξη γυμναστήριο μου έρχονται στο μυαλό οι εξής σκέψεις: ''κούραση'', ''ταλαιπωρία'', ''τι εννοείς έχω άλλους 100 κοιλιακούς'', ''δεν θα έρθω ποτέ ξανά'', ''βαριέμαι'', ''θα πω ψέματα στον γυμναστή ότι έκανα 30 πουσάπς'', ''ΘΕΛΩΝΑΦΥΓΩ''.

Αν έχεις σκεφτεί τουλάχιστον μια φορά κάτι από τα παραπάνω είσαι φίλη και για αυτό σου βρήκα 8 εναλλακτικούς τρόπους για να γυμναστείς χωρίς να χρειαστεί να πατήσεις το πόδι σου ποτέ ξανά σε γυμναστήριο.

1. Βγάλε βόλτα το σκύλο σου

Και όχι για δέκα λεπτά. Πήγαινέ τον στο πάρκο, άφησε τον να τρέξει, παίξτε με την μπάλα του και αν δεν έχεις πάρκο κοντά, τότε πολύ απλά κάντε μια βόλτα στην πόλη.

2. Πήγαινε για περπάτημα

Βάλε τα αθλητικά σου, πάτα play στην αγαπημένη σου playlist και ξεκίνα τις βόλτες στην πόλη σου. Δεν είναι ανάγκη να έχεις γρήγορο βήμα και μόνο που θα κάνεις βόλτα ακούγοντας την μουσική που σου αρέσει θα καταλήξεις να περπατάς περισσότερη ώρα άρα θα κάψεις αρκετές θερμίδες!

3. Καθάρισε την αυλή

Το φθινόπωρο έρχεται και τα φύλλα όπου να' ναι θα πέσουν και θα γεμίσουν την αυλή. Πιάσε την τσουγκράνα και ξεκίνα το σκούπισμα. Τώρα αν δεν έχεις αυλή, δεν ξέρω- γίνε εθελόντρια στο πάρκο και καθάρισε το από τα σκουπίδια. Και καλό θα κάνεις στην γειτονιά και θα αποκτήσεις γυμνασμένα χέρια.

4. Παίξε με τα ανίψια σου

Θυμίσου τα χρόνια που ήσουν και εσύ παιδί και έτρεχες στο δρόμο και κατέβα να παίξεις μήλα και σκοινάκι με τα ανίψια σου. Εκείνα θα σε λατρέψουν και εσύ θα γυμνάσεις τα πόδια σου.

5. Πήγαινε για πεζοπορία

Διάλεξε ένα σημείο εκτός πόλης που θέλεις να εξερευνήσεις, πάρε τις κολλητές σου και πηγαίνετε να το παίξετε Ντόρα η Εξερευνήτρια. Ένα σαββατοκύριακο εκτός πόλης θα σας ξεκουράσει και θα σας τονώσει.

6. Μετακινήσου με το ποδήλατο

Άσε το αυτοκίνητο και το λεωφορείο για τις μέρες που έχει κρύο και βρέχει. Τις υπόλοιπες γύρνα στο κέντρο με το ποδήλατο και θα δεις τη διαφορά στα πόδια σου!

7. Χόρεψε στο σπίτι

Βάλε τέρμα την μουσική και ξεκίνα να χορεύεις σαν να μην σε βλέπει κανείς. Δεν υπάρχει πιο απολαυστικό πράγμα από τον χορό, πόσο μάλλον όταν δεν σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι.

8. Πήγαινε κολυμβητήριο

Δεν είναι ανάγκη να το παίξεις ολυμπιονίκης και να κάνεις αυστηρό πρόγραμμα. Βούτα στο νερό και κολύμπα σαν να είσαι στη θάλασσα, κάνε βουτιές και πλατσούρισε για καμία ώρα και η αλλαγή στο σώμα σου θα φανεί άμεσα.

  

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!