Μικρά μυστικά για λευκά δόντια

Το χαμόγελο αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά όπλα γοητείας σε γυναίκες και άντρες. Και φυσικά όμορφο χαμόγελο χωρίς λευκά δόντια δεν νοείται κι εσύ πρέπει να φροντίσεις γι' αυτό.

Εκτός από τις επαγγελματικές μεθόδους λεύκανσης των δοντιών που μπορείς να κάνεις στον οδοντίατρό σου, υπάρχουν μερικοί πιο εύκολοι και ανέξοδοι τρόποι λεύκανσης των δοντιών που μπορείς να δοκιμάσεις μόνη σου στο σπίτι χωρίς φυσικά να διακινδυνεύσεις την υγεία τους.

- Η μαγειρική σόδα είναι ένα φυσ8ικό λευκαντικό των δοντιών. Ανακάτεψε μία ποσότητα με λίγο νερό για να δημιουργήσεις μία πάστα και βούρτσισε απαλά τα δόντια σου με μία οδοντόβουρτσα. Θα απομακρύνει τις κηλίδες χρώματος που τυχόν έχεις στα δόντια. Μία με δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετές για να δεις αποτέλεσμα. Φυσικά δεν χρειάζεται να το συνεχίσεις για πάντα. Όταν δεις το πρόβλημα να απομακρύνεται σταμάτησέ το και ξεκίνα όταν επανέλθει.

- Ένα σχετικά νέο trick είναι αυτό με το λάδι καρύδας. Μπορείς να βάλεις μία μικρή ποσότητα γύρω από το στόμα σου και να το αφήσεις για 20'. Θα βοηθήσει τα δόντια σου να αποκτήσουν τη φυσική τους λευκότητα. Έπειτα ξέπλυνε με άφθονο νερό.

- Το μηλόξυδο αποτελεί ακόμα έναν φυσικό τρόπο λεύκανσης των δοντιών καθώς επίσης μπορεί κάλλιστα να λειτουργήσει ως στοματικό διάλυμα. Σκοτώνει τα βακτήρια και αφήνει τα δόντια καθαρά.

- Βρες την κατάλληλη λευκαντική οδοντόκρεμα. Υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά που αναμφίβολα κάποια θα ανταποκρίνεται στις δικές σου ανάγκες. Κάνε μία μίνι έρευνα και μερικές δοκιμές μέχρι να καταλήξεις στην κατάλληλη.

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»