Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Μικρά μυστικά για λευκά δόντια

  23/08/2016 11:03
Μικρά μυστικά για λευκά δόντια

Μικρά μυστικά για λευκά δόντια

  23/08/2016 11:03

Το χαμόγελο αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά όπλα γοητείας σε γυναίκες και άντρες. Και φυσικά όμορφο χαμόγελο χωρίς λευκά δόντια δεν νοείται κι εσύ πρέπει να φροντίσεις γι' αυτό.

Εκτός από τις επαγγελματικές μεθόδους λεύκανσης των δοντιών που μπορείς να κάνεις στον οδοντίατρό σου, υπάρχουν μερικοί πιο εύκολοι και ανέξοδοι τρόποι λεύκανσης των δοντιών που μπορείς να δοκιμάσεις μόνη σου στο σπίτι χωρίς φυσικά να διακινδυνεύσεις την υγεία τους.

- Η μαγειρική σόδα είναι ένα φυσ8ικό λευκαντικό των δοντιών. Ανακάτεψε μία ποσότητα με λίγο νερό για να δημιουργήσεις μία πάστα και βούρτσισε απαλά τα δόντια σου με μία οδοντόβουρτσα. Θα απομακρύνει τις κηλίδες χρώματος που τυχόν έχεις στα δόντια. Μία με δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετές για να δεις αποτέλεσμα. Φυσικά δεν χρειάζεται να το συνεχίσεις για πάντα. Όταν δεις το πρόβλημα να απομακρύνεται σταμάτησέ το και ξεκίνα όταν επανέλθει.

- Ένα σχετικά νέο trick είναι αυτό με το λάδι καρύδας. Μπορείς να βάλεις μία μικρή ποσότητα γύρω από το στόμα σου και να το αφήσεις για 20'. Θα βοηθήσει τα δόντια σου να αποκτήσουν τη φυσική τους λευκότητα. Έπειτα ξέπλυνε με άφθονο νερό.

- Το μηλόξυδο αποτελεί ακόμα έναν φυσικό τρόπο λεύκανσης των δοντιών καθώς επίσης μπορεί κάλλιστα να λειτουργήσει ως στοματικό διάλυμα. Σκοτώνει τα βακτήρια και αφήνει τα δόντια καθαρά.

- Βρες την κατάλληλη λευκαντική οδοντόκρεμα. Υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά που αναμφίβολα κάποια θα ανταποκρίνεται στις δικές σου ανάγκες. Κάνε μία μίνι έρευνα και μερικές δοκιμές μέχρι να καταλήξεις στην κατάλληλη.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας