«Φοβήθηκα γιατί προσέχω πάρα πολύ, δεν πίστευα ότι θα κολλήσω κορωνοϊό»

 

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα, Χαμογέλα» μίλησε το πρωί του Σαββάτου η Πηγή Δεβετζή. Η γνωστή αθλήτρια βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, γεγονός που αρχικά ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από μια ανάρτηση στα social media και στη συνέχεια η ίδια με ένα Instagram Story. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Πηγή Δεβετζή αφού εξήγησε στη Σίσσυ Χρηστίδου και την ομάδα της πώς αποφάσισε να κάνει το τεστ για τον κορωνοϊο, αποκάλυψε τα συμπτώματά της.

«Εγώ κάνω γυμναστική στο σπίτι λόγω της κατάστασης και όταν κάποιος κάνει γυμναστική η θερμοκρασία του σώματος ανεβαίνει. Πριν περίπου τρεις ημέρες έκανα γυμναστική και κάπως κρύωσα, έβαλα θερμόμετρο και είχα δέκατα. Λέω κάτι συμβαίνει, δε γίνεται, γιατί είχα μόνιμο πονοκέφαλο τρεις – τέσσερις μέρες. Έτσι, αποφάσισα να κάνω τεστ. Ευτυχώς που πήγα, γιατί προφύλλαξα όλους τους φίλους μου» 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη ότι η Δεβετζή είναι θετική στον κορωνοϊό!

Η αθλήτρια παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει πώς ακριβώς κόλλησε τον ιό: «Μακάρι να ήξερα! Προσέχω τόσο πολύ, που δεν πίστευα ότι θα κολλήσω. Θέλει περισσότερη προσοχή γιατί ο ιός κυκλοφορεί και κολλάει μάλλον πάρα πολύ εύκολα. Φοβήθηκα πολύ. Δόξα τω Θεώ που είμαι σπίτι μου και το περνάω αυτό, γιατί υπάρχει τόσος κόσμος που το περνάει στα νοσοκομεία»

 

Kαι ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και αποκάλυψε πως εφόσον όλα πάνε καλά η πρεμιέρα του «Just the 2 of Us» θα πραγματοποιηθεί κανονικά το επόμενο Σάββατο 17 Οκτωβρίου.

Όσον αφορά τη συμμετοχή της Πηγής Δεβετζής στο μουσικό show, ο παρουσιαστής και παραγωγός τόνισε πως πιθανότατα θα υπάρξει αντικατάσταση.

«Είναι λίγο μουδιασμένο Σαββατοκύριακο για μας αλλά έχει μεγάλη σημασία και για μένα προσωπικά και για την εταιρεία παραγωγής που εκπροσωπώ η υγεία όλων των συμμετεχόντων και όλου του κόσμου. Μιλάμε για παραγωγή η οποία απασχολεί 330 άτομα. Έχουμε κάνει όλοι τεστ, έχουν βγει όλα αρνητικά εκτός από της Πηγής. Εύχομαι τη Δευτέρα να μην βγει κανείς θετικός στον Covid.

Όταν η Πηγή Δεβετζή μου είπε ότι είναι θετική κάλεσα αμέσως ένα ιδιωτικό εργαστήριο με το οποίο συνεργαζόμαστε από τον ΕΟΔΥ για να γίνουν τεστ σε όλους τους εργαζομένους. Εργάζονται 330 άτομα στην παραγωγή.

Μάλλον θα προχωρήσουμε σε αντικατάσταση της Πηγής που θα ήταν ζευγάρι με την Έφη Σαρρή, ή θα αντικαταστήσουμε την Πηγή με άλλον celebrity. Αυτό θα αποφασιστεί τη Δευτέρα αφού πρώτα κάνουμε επαναληπτικό τεστ.

Το Just ήταν από τα πρώτα σόου στην τηλεόραση που εφάρμοσε από την αρχή όλα τα μέτρα και μάλιστα το κράτος δεν είχε εκδώσει συγκεκριμένα μέτρα που πρέπει να εφαρμόζονται στις τηλεοπτικές παραγωγές. Έψαξα και βρήκα τι κάνουν στη Σουηδία. Εμείς θα κάνουμε τεστ πριν από κάθε εγγραφή», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη