Στη φόρα οι ερωτήσεις που την έκαναν την Ζήνα να αποχωρήσει από τον Αρναουτογλου

 

Αρναούτογλου για Ζήνα Κουτσελίνη: «Έχουν ειπωθεί πολύ σκληρά πράγματα...»  «Θα μπορούσα να δικαιολογήσω τα κορίτσια σε πάρα πολλά πράγματα, όμως έτσι θα υποτιμούσα αυτά που ένιωσε η Ζήνα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» και στη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και έδωσε τη δική του εξήγηση για το περιστατικό με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει γίνει μεγάλος ντόρος με την αποχώρηση της παρουσιάστριας από το γύρισμα της εκπομπής της «The 2night show», ύστερα από μία έντονη ενόχληση που είχε από τις «Σφήκες»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο αγαπημένος παρουσιαστής μπορεί να ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να μιλήσει για το τι ακριβώς συνέβη, ωστόσο δήλωσε: “Δεν ξέρω θα ξαναγίνει η συνέντευξη. Τη Ζήνα τη ρωτήσαμε αν θέλει να μπει ή όχι στο δωμάτιο και εκείνη δέχτηκε. Μέσα σε αυτό το δωμάτιο κάποια πράγματα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν να τα αντέξουν και κάποιοι άλλοι όχι. Είναι πολλοί άνθρωποι που μπαίνουν μέσα και έχω κόψει πράγματα, που αυτούς δεν τους ένοιαζε να τα κόψω.

Έχουν ειπωθεί πολύ πιο σκληρά πράγματα. Κανένας δεν μπαίνει με το ζόρι και εννοείται ότι αν κάποιος δεν θέλει να ακουστούν κάποια πράγματα, τα κόβουμε. Θα μπορούσα να δικαιολογήσω τα κορίτσια σε πάρα πολλά πράγματα, όμως έτσι θα υποτιμούσα αυτά που ένιωσε η Ζήνα. Εγώ δεν θέλω να το υποτιμήσω γιατί είναι ένα συναίσθημα που της βγήκε εκείνη τη στιγμή. Έχουμε μιλήσει δέκα φορές στο τηλέφωνο από τότε. Εγώ στενοχωρήθηκα πιο πολύ για τη Ζήνα, επειδή το πήρε έτσι όπως το πήρε”.

 

Πάγωσε η Κατερίνα Καινούργιου όταν είδε τις ερωτήσεις που έγιναν στη Ζήνα Κoυτσελίνη από τις «Σφήκες» στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και την έκαναν να αποχωρήσει από το «2night show»!

Οι ερωτήσεις του τύπου: «Πες μας με ποιον επώνυμο θα γούσταρες να φασωθείς… Έχεις πάει με κάποιον καλεσμένο σου; Σε έχει πάρει ο ύπνος κατά τη διάρκεια της εκπομπής» έφεραν σε δύσκολη θέση την Ζήνα Κουτσελίνη… και στη συνέχεια της ζήτησαν να κάνει ένα Tik Tok γιατί «είσαι χορευταρού» και η ατάκα που την εξόργισε ήρθε από την σούπερ Κική που της είπε: «Με κούρασες, σε βαρέθηκα…» και μετά από αυτή την ατάκα δεν μπορούσε κανείς να την μεταπείσει για να μείνει και να δώσει συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που οι σχέσεις τους είναι άριστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»