Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Λαμπερή πρεμιέρα για το #VeniceFilmFestival, στην Covid-19 εποχή!

  05/09/2020 11:01
Λαμπερή πρεμιέρα για το #VeniceFilmFestival, στην Covid-19 εποχή!

Λαμπερή πρεμιέρα για το #VeniceFilmFestival, στην Covid-19 εποχή!

  05/09/2020 11:01
 

Μήνυμα αισιοδοξίας και αντοχής έστειλαν οι καλλιτέχνες και οι δημιουργοί που συμμετέχουν στο φεστιβάλ της Βενετίας. Το κινηματογραφικό φεστιβάλ ξεκίνησε την Τετάρτη με μάσκες στο κόκκινο χαλί, στις προβολές και στις συνεντεύξεις.

Με δύο μήνες καθυστέρηση, έκανε πρεμιέρα το 77ο φεστιβάλ κινηματογράφου στη Βενετία. Λόγω του κορονοϊού, τα μέτρα προστασίας ήταν αυστηρά και στο κόκκινο χαλί. Άλλοι έβαζαν τις μάσκες τους όταν έφταναν και άλλοι τις φορούσαν ήδη.

Η Cate Blanchett, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, κατάφερε να κλέψει την παράσταση με ένα κλασσικό μακρύ εφαρμοστό φόρεμα. Η 24χρονη ηθοποιός, Taylor Hill, έκανε αίσθηση με ένα ρομαντικό αέρινο και σέξι φόρεμα. Με ασορτί φόρεμα και μάσκα εμφανίστηκε η Ισπανίδα ηθοποιός, Ester Exposito.

Οι καλλιτέχνες κρατούν αποστάσεις ενός μέτρου, ενώ αποστάσεις τηρούνται επίσης στις προβολές των ταινιών και στις συνεντεύξεις. Κατά την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ η Tilda Swinton βραβεύθηκε με τον τιμητικό Χρυσό Λέοντα για τη συνολική της προσφορά στον κινηματογράφο.

 
 
Το φεστιβάλ της Βενετίας θα ολοκληρωθεί στις 12 Σεπτεμβρίου με την απονομή των μεγάλων βραβείων.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας