Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

O Johnny Depp τόλμησε και ξανάέκανε σχέση! Καλοτάξιδοι... αυτή τη φορά!

  05/09/2020 10:09
O Johnny Depp τόλμησε και ξανάέκανε σχέση! Καλοτάξιδοι... αυτή τη φορά!

O Johnny Depp τόλμησε και ξανάέκανε σχέση! Καλοτάξιδοι... αυτή τη φορά!

  05/09/2020 10:09
 

Mακάρι η συγκεκριμένη σχέση να πάει καλύτερα από την προηγούμενη!

Οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν καλοί για τον Johnny Depp. Βασικά και για την ανθρωπότητα γενικότερα, αλλά ο διάσημος ηθοποιός είχε να αντιμετωπίσει, μέσα σε όλα τα άλλα, και τη δικαστική του διαμάχη με τη σύζυγό του Amber Heard, ή για την ακρίβεια την αγωγή εναντίον εφημερίδας που τον αποκάλεσε «Wife beater». Μάλιστα, εκκρεμεί ακόμη μία δίκη, αυτή τη φορά εναντίον της Amber, η οποία πρόκειται να εκδικαστεί τον Ιανουάριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και αφού ο Johnny έχει ηρεμήσει για την ώρα, και προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί για να εμφανιστεί οργανωμένος για ακόμη μία φορά στο δικαστήριο, στο μεσοδιάστημα, είπε να… ερωτευτεί και μάλιστα μία κυρία που πιθανότατα να γνωρίζεις.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, ο διάσημος ηθοποιός, βγαίνει με την Sophie Hermann η οποία είναι μοντέλο και πρωταγωνίστρια του Made in Chelsea. Όπως αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον του Johnny, oι δυο τους συναντήθηκαν στο Λονδίνο, ενώ η πρωτοβουλία ανήκει στην Sophie, η οποία άφησε ένα χαρτάκι ανάμεσα… στις χορδές της κιθάρας του Johnny, με το τηλέφωνό της.

Παρακάτω, σου έχουμε κάποιες φωτογραφίες της εντυπωσιακής Γερμανίδας για να σου φρεσκάρουμε τη μνήμη. Και τι να πούμε; Μακάρι όλα να πάνε καλά για το διάσημο ηθοποιό.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας