Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Δεν με σεβάστηκαν στην εκπομπή του Λιάγκα.. Το κάρμα όμως είναι άτιμο πράγμα»

  12/08/2020 09:59
«Δεν με σεβάστηκαν στην εκπομπή του Λιάγκα.. Το κάρμα όμως είναι άτιμο πράγμα»

«Δεν με σεβάστηκαν στην εκπομπή του Λιάγκα.. Το κάρμα όμως είναι άτιμο πράγμα»

  12/08/2020 09:59

Την έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα θέλησε να γνωστοποιήσει ο γνωστός Έλληνας σε εκπομπή του OPEN

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 
Στην κάμερα του «Καλοκαίρι Not» και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου μίλησε ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος. Το μοντέλο αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, τόσο στην καριέρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου την οποία δεν γνωρίζει όσο και στην συνέντευξη που έδωσε στο παρελθόν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν πας κάπου για συνέντευξη, θεωρείς ότι θα σε σεβαστούν. Μια φορά, όμως, από την παρέα της εκπομπής όπου έδωσα συνέντευξη άκουσα τα χειρότερα σχόλια».  Συμπληρώνοντας όμως, έπειτα και από εκτίμηση της δημοσιογράφου για τον Γιώργο Λιάγκα, την οποία αποδέχθηκε με χαμόγελο, τόνισε πως «το κάρμα είναι άτιμο πράγμα και η εκπομπή και ο παρουσιαστής σταμάτησαν»!

«Γνωρίζω την καριέρα του Γιώργου Καράβα και είναι πραγματικά αξιόλογο παιδί, έχει κάνει πάρα πολύ σπουδαία πράγματα και τα βλέπουμε όλοι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος για το πρόσωπο που θα βρεθεί τη φετινή χρονιά στο GNTM, προσθέτοντας όμως πως «αυτή που δεν γνώριζα και γω και άλλοι άνθρωποι του χώρου είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου».

«Δεν γνώριζα την καριέρα της και για μένα, στη δική μας δουλειά, η καριέρα πρέπει να αποδεικνύεται. Δηλαδή τον Γιώργο Καράβα δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανείς. Όπως και εμένα, αν με γκουγκλάρεις μπορείς να δεις τα πάντα. Αυτά που λες να τα τεκμηριώνεις, αν θέλεις, και να υπάρχουν αποδείξεις. Οπότε η καριέρα οποιουδήποτε φαίνεται, αποδεικνύεται. Της Ηλιάνας δεν την ήξερα» συμπλήρωσε το γνωστό μοντέλο».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας