Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Είσαι ο άνθρωπος που θαυμάζω περισσότερο σε όλο τον κόσμο»

  09/08/2020 11:42
«Είσαι ο άνθρωπος που θαυμάζω περισσότερο σε όλο τον κόσμο»

«Είσαι ο άνθρωπος που θαυμάζω περισσότερο σε όλο τον κόσμο»

  09/08/2020 11:42
 
Η τεράστια αδυναμία που έχει η Δανάη Μπάρκα στη μητέρα της δεν κρύβεται με τίποτα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Βλέποντας το απόγευμα του Σαββάτου μια φωτογραφία της Βίκυς Σταυροπούλου από την παράσταση «Λυσιστράτη», η Δανάη Μπάρκα εξέφρασε δημόσια τα συναισθήματά της για εκείνη.
 
«Μαμά σ αγαπάω! Γι αυτή την εικόνα που είδα τώρα τυχαία. Γιατί αυτό είναι η αλήθεια σου.
 
Γιατί σ αυτό το βλέμμα-της υπόκλισης- φαίνεται η ευγνωμοσύνη που νιώθεις, φαίνεται η δουλειά που έχεις ρίξει τόσα χρόνια, φαίνεται η ευαισθησία σου, φαίνεται η αγάπη που κρύβεις μέσα σου, και το «ευχαριστώ» σου στον κόσμο που σε στηρίζει και σε ακολουθεί ο,τι κι αν κάνεις.
 
Φαίνεται η «Λυσιστράτη» που κρύβεις μέσα σου. Γιατί είσαι όμορφη -η πιο όμορφη- επειδή είσαι αληθινή. Γιατί με τα σωστά & τα λάθη σου είσαι ο άνθρωπος που θαυμάζω περισσότερο σ όλο τον κόσμο.
 
Χωρίς τις μαμάδες μας, δεν θα υπήρχαμε-κυριολεκτικά. Κάντε τους μια αγκαλιά σήμερα ή στείλτε τους ένα «σ’ αγαπάω» γιατί η ψυχούλα τους ξέρει τι πέρασαν για να μας μεγαλώσουν! Δεν θα σε άλλαζα ποτέ & για τίποτα!», έγραψε η νεαρή ηθοποιός, που σύντομα θα δούμε σε ρόλο παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη του Mega.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μαμά σ αγαπάω ♥️ Γι αυτή την εικόνα που είδα τώρα τυχαία. Γιατί αυτό είναι η αλήθεια σου. Γιατί σ αυτό το βλέμμα-της υπόκλισης- φαινεται η ευγνωμοσύνη που νιώθεις,φαινεται η δουλειά που έχεις ρίξει τόσα χρόνια,φαινεται η ευαισθησία σου,φαίνεται η αγάπη που κρύβεις μέσα σου,και το «ευχαριστώ» σου στον κόσμο που σε στηρίζει και σε ακολουθεί ο,τι κι αν κανεις. Φαινεται η «Λυσιστράττη» που κρύβεις μέσα σου. Γιατί είσαι ομορφη-η πιο ομορφη-επειδή είσαι αληθινή. Γιατί με τα σωστά & τα λάθη σου είσαι ο ανθρωπος που θαυμαζω περισσότερο σ όλο τον κόσμο. - Χωρίς τις μαμάδες μας,δεν θα υπήρχαμε-κυριολεκτικά. Καντε τους μια αγκαλιά σήμερα ή στείλτε τους ένα «σαγαπαω» γιατί η ψυχούλα τους ξέρει τι πέρασαν για να μας μεγαλώσουν💕 - @vickystavropoulouofficial δεν θα σε άλλαζα ποτέ & για τίποτα 💛

A post shared by ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka) on

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας