Τα κορίτσια της σόουμπιζ πέταξαν τα περιττά ρούχα!

 
 

Φαίη Σκορδά, Ζέτα Μακρυπούλια, Βίκυ Κουλιανού, Ματίνα Νικολάου, Σίσσυ Χρηστίδου, Josephine, Μαριέττα Χρουσαλά και Έφη Σαρρή με μαγιό!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Τι κι αν το Πρωινό του ΑΝΤ1 τελείωσε, η Φαίη Σκορδά έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι.

Η όμορφη παρουσιάστρια, συνεργάζεται ως γνωστόν με πολλές εταιρίες.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χρειάζεται να φωτογραφίζεται συχνά με τα προϊόντα τους.

Η Φαίη Σκορδά, βρέθηκε μαζί με τους στενούς συνεργάτες της σε ένα πολυτελές σκάφος, προκειμένου να κάνει φωτογράφηση.
Ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ, ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί στιγμιότυπα μαζί μας, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Την είδαμε με ένα υπέροχο κίτρινο φόρεμα, την είδαμε επίσης την ώρα της προετοιμασίας στο μακιγιάζ, ενώ πόσταρε και μια σέξι φωτογραφία της με μαγιό!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
 

Λίγο πριν «βουτήξει» στο νέο της καλλιτεχνικό εγχείρημα, η Βίκυ Κουλιανού φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να απολαύσει το καλοκαίρι στο μέγιστο βαθμό!

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, στην παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» στο πλευρό του Λάκη Γαβαλά. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο, η Βίκυ Κουλιανού αγαπά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πλήθος καθημερινών στιγμών της.

Έτσι και το απόγευμα της Τρίτης, η Βίκυ Κουλιανού επέλεξε να δημοσιεύσει μια εξαιρετικά θερμή φωτογραφία όπου ποζάρει φορώντας ένα λευκό ολόσωμο μαγιό στην πισίνα!

Όπως ήταν λογικό, η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε «βροχή» από likes και σχόλια καθώς έκλεψε με ευκολία τις εντυπώσεις με την καλλίγραμμη σιλουέτα της!

 

Το καλοκαίρι ξεκίνησε επίσημα για την Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία πήρε τους καλύτερους φίλους της και ξεκίνησαν επιτέλους τις πολυπόθητες διακοπές! Το τελευταίο διάστημα, η αγαπημένη παρουσιάστρια και ηθοποιός είχε ξεκινήσει ήδη γυρίσματα για την καινούργια σεζόν του Ρουκ Ζουκ, ωστόσο έπρεπε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις για να χαλαρώσει και να γεμίσει μπαταρίες.

Εδώ και μερικές ημέρες – και συγκεκριμένα από την Δευτέρα – η όμορφη Ζέτα βρίσκεται σε ένα ειδυλλιακό μέρος στην Ελλάδα μαζί με τον Νίκο Μουτσινά και την Ματίνα Νικολάου. Βέβαια, η ξέγνοιαστη παρέα δεν βιώνει ακριβώς το καλοκαίρι που ήθελε, μιας και όπως θα δεις στις φωτογραφίες ο καιρός είναι συννεφιασμένος!

Ωστόσο, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Νίκος Μουτσινάς και η Ματίνα Νικολάου δεν φεύγουν στιγμή από την πισίνα, κάνουν δροσερές βουτιές και απολαμβάνουν την όμορφη παρέα τους.

 

Τις καλοκαιρινές της διακοπές ξεκίνησε η Ματίνα Νικολάου. Μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων με το “Καλό μεσημεράκι”, η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς παρέα με καλούς φίλους.

Σε instastories που έκανε η Ματίνα Νικολάου, την βλέπουμε να ποζάρει με ολόσωμο μαύρο μαγιό και πραγματικά εντυπωσιάζει με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η Ματίνα Νικολάου, βέβαια, δεν ήταν μόνη της, αλλά είχε την καλύτερη παρέα, τον Νίκο Μουτσινά και τη Ζέτα Μακρυπούλια.

 

Από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση, ήταν μια κούκλα και παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή.
Τώρα δε που έχασε και τα περιττά κιλά, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από διάσημα μοντέλα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές και ήδη έχει ξεκινήσει τα μπάνια της.

Πόσταρε το απόγευμα της Τρίτης (7/7) μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία την είδαμε να ποζάρει με μαγιό και πάθαμε πλάκα.

Πιο αδύνατη από ποτέ και κορμάρα!

Μάλιστα, έχει μαυρίσει κιόλας και το μαγιό της αναδεικνύει απίστευτα τη σιλουέτα της.

 

Εκεί, λοιπόν, που σκρολάραμε στο Instagram πέσαμε πάνω στη μία και μοναδική Έφη Σαρρή και μας δρόσισε στην κυριολεξία.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια απόλαυσε το μπάνιο της στην πισίνα του σπιτιού της κι εμείς «μείναμε» με τις sexy αναλογίες της αλλά και τις πόζες που μας χάρισε, φορώντας το μπικίνι της. Μέσα στο νερό, έξω από το νερό, κοιτώντας την κάμερα, γυρνώντας πλάτη στην κάμερα και γενικώς με μια παιχνιδιάρικη διάθεση, κατάφερε να μας κάνει να της αφήσουμε το like μας. Όπως και πολλοί ακόμη!

«Υποκλίνομαι στην μοναδική γοητεία και ομορφιά σου υπέρτατη πραγματική γυναίκα των ονείρων μου», έγραψε ένας follower της. Εγώ, λοιπόν, μετά από αυτό το comment δεν περιγράφω άλλο!

Δες την παρακάτω και θα καταλάβεις, ότι στα 51 της διδάσκει sex appeal…

 

Αυτές τις μέρες η όμορφη Ελληνίδα κάνει τουρ στα καταγάλανα νερά του Ιονίου και περνά υπέροχα με τον σύζυγό και τα τρία παιδιά τους! Έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της showbiz, προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται εντατικά!

Αν δεν την αναγνώρισες, πρόκειται για τη Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία μοιράστηκε σήμερα μαζί μας μια εκπληκτική φωτογραφία την ώρα που κάνει κατακόρυφο στη παραλία μπροστά στη καταγάλανη θάλασσα! Η Μαριέττα εντυπωσίασε όχι μόνο με το … κορμί λαμπάδα αλλά και με τις ικανότητές της στην ισορροπία και τα… ακροβατικά!

Tried it on the beach and it is working #gym#headstand#beach#amazing#family#vacation#loveit#justdoit έγραψε η Μαριέτρα κάτω από την φωτογραφία της

 

Μπορεί η Josephine να είναι single το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν την στεναχωρεί καθόλου καθώς μόλις κυκλοφόρησε τα δύο απόλυτα hits! Λίγες ημέρες μετά την συνεργασία – έκπληξη με τον Mad Clip στο «Fimi», που έγινε no1 στα trends του YouTube με πάνω από 1 εκατομμύριο views και στα digital charts, η ταλαντούχα τραγουδίστρια με την «εκρηκτική» παρουσία επιστρέφει με ακόμα μία επιτυχία. Σε μουσική και στίχους του Λεωνίδα Σώζου, το «Εγώ» είναι ένα fresh pop anthem, που παρασύρει από το πρώτο κιόλας άκουσμα!

Έτσι, η πανέμορφη Josephine δικαιούταν να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να ταξιδέψει στην Τήνο μαζί με τις φίλες της, με σκοπό να γεμίσει τις μπαταρίες της. Η γνωστή τραγουδίστρια περνάει υπέροχα στο κυκλαδίτικο νησί και απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα παρέα με τις κολλητές της. Η Josephine δεν βγάζει στιγμή το μαγιό της και όπως θα δεις στις φωτογραφίες έχει αποκτήσει ένα ιδιαίτερα σέξι μαύρισμα στο κορμί της.

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!