«Τα παιδιά μου είδαν στο #YouTube τη δολοφονία του πατέρα τους»

 

Ήταν 31 Οκτωβρίου του 2018 όταν ο επιχειρηματίας και σύζυγος της Βικτώριας Καρύδα, Γιάννης Μακρής έπεφτε νεκρός από σφαίρες έξω από το σπίτι τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Σήμερα, σχεδόν 20 μήνες μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του 46χρονου, η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, μιλά στο Πρώτο Θέμα με αφορμή τη δίκη που ξεκινά σε λίγες μέρες για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και αποκαλύπτει πως τα παιδιά της είδαν το βίντεο με την επίθεση στον πατέρα τους.

 

«Όλα αυτά που γράφουν για περιουσίες και επιχειρήσεις του Γιάννη είναι παραμύθια. Οικονομικά περνάω πολύ δύσκολα» αναφέρει το μοντέλο και συνεχίζει, «Η ανάγκη να μεγαλώσω αξιοπρεπώς τα παιδιά μου και να μην τους στερήσω τίποτα, όπως ακριβώς μας φρόντιζε ο άντρας μου, με οδήγησε στο να ανοίξω ένα e-shop. Κάποιοι αυτό το παρεξήγησαν και άρχισαν να μιλούν και να λένε διάφορα γιατί δε γνωρίζουν τις ανάγκες που υπάρχουν. Και η αλήθεια είναι ότι πρέπει να δουλέψω για να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν. Τα σχολεία των παιδιών και η καθημερινότητά τους. Και δεν έχω δικαίωμα να τους τα στερήσω».

Στη συνέχεια το μοντέλο αναφέρθηκε στο πως αντιμετωπίζουν τα παιδιά αυτή την απώλεια αλλά και τι γνωρίζουν για την υπόθεση.

«Επί 20 μήνες είμαι δίπλα τους. Προσπαθώ να απαλύνω τον πόνο τους και να βιώσουν αυτόν το χαμό όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Όμως αυτό δεν είναι πάντα δυνατό. Είμαστε άνθρωποι και τα συναισθήματα είναι κάποιες φορές τόσο δυνατά που μας λυγίζουν. Τα παιδιά ζητάνε τον πατέρα τους. Πριν από τρεις εβδομάδες η κόρη μου κάτι άκουσε ή κάτι είδε και έψαξε στο Google το όνομα του πατέρα της. Αναζήτησε πληροφορίες για τον Γιάννη, είδε το βίντεο και έβαλε τα κλάματα. Ήρθε στο δωμάτιό μου και μου είπε, «Μαμά, ξέρουμε την αλήθεια. Είδαμε το βίντεο…». Έχασα τα μυαλά μου. Βρήκα το κουράγιο και τους είπα ότι τον «μπαμπά τον σκότωσαν ληστές. Βγήκε έξω από το σπίτι και τον σκότωσαν». Αυτό ξέρουν».

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»