Η εξομολόγηση της Άσπας Τσίνα για τη μάχη της με μια σπάνια μορφή καρκίνου

 
Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Άσπα Τσίνα. Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην παρουσιάστρια για τη μάχη που δίνει εδώ και περίπου ένα χρόνο με μια σπάνια μορφή του καρκίνου.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της, η Άσπα Τσίνα δεν χάνει τη θετική της ενέργεια και δεν σταματά να καταπιάνεται με πολλά και διαφορετικά πράγματα. Μπορεί να ταλαιπωρείται από τον καρκίνο, όμως βρίσκει τη δύναμη να τραγουδά ακόμη και να στήνεται στις ουρές του ΕΟΠΥΥ προκειμένου να πάρει τα φάρμακά της.

«Δεν φοβάμαι. Ο φόβος είναι ότι χειρότερο μπορεί να κάνει ο άνθρωπος στον εαυτό του. Ο φόβος σε κρατάει πίσω. Δεν σε αφήνει να ζήσεις. Επειδή πέρασα πολλά και απέκτησα μια εμπειρία σε αυτά τα 43 χρόνια, ο θεός έχει δώσει στον καθένα μας από τη μέρα της γέννησής του ένα παζλ με 10.000 κομμάτια και έχει δοθεί η εντολή να το φτιάξουμε… Εμείς προσπαθούμε να το φτιάξουμε, κάνουμε λάθη, κυλάει η ζωή…

Υπάρχουν κάποιες περίοδοι πολύ σημαντικές στη ζωή μας. Εκεί υπάρχουν κλειδάκια… Εμένα στη ζωή μου ο φόβος με συντρόφευε. Για παράδειγμα στο «Fame Story» ή η γέννηση του γιου μου. Εκεί συνειδητοποίησα πολλά πράγματα για μένα. Άρχισα να κινούμαι με μια κίνηση, με έναν αέρα. Τρίτον, η συνεργασία μου με τον Φοίβο, κάτι που φοβόμουν πάρα πολύ και το είχα απορρίψει… Και ήρθε και κάθισε από επάνω μου σαν στέμμα ο καρκίνος μου… Τι να φοβηθώ εγώ τώρα;», ανέφερε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

«Τη διάγνωση του καρκίνου την πήρα 29 Μαΐου του 2019. Δεν έχει κλείσει ακόμα χρόνο. Πάσχω από πολλαπλό μυέλωμα. Ουσιαστικά καταστρέφει τα οστά. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι είχα γυρίσει στα Τρίκαλα από την Αθήνα και είχα πάει να παραλάβω τα σκυλιά μου. Σκύβω να το πιάσω και με θυμάμαι να λέω «αχ έσπασε η μέση μου». Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Είχα φριχτούς πόνους. Δεν μπορώ να σου περιγράψω. Ευτυχώς μου είπε η μαμά μου να κάνω μια μαγνητική», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Ο συγκεκριμένος καρκίνος χτυπάει μεγάλες ηλικίες και συνήθως άντρες. Δεν είναι σύνηθες. Όλο αυτό έγινε πολύ ξαφνικά. Για κάποιο λόγο όμως το αντιμετώπισα πολύ ψύχραιμα», συμπλήρωσε η Άσπα Τσίνα.

Η Άσπα Τσίνα σε μια εξομολόγηση καρδιάς.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά