Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Duffy! «Με αιχμαλώτισαν και με βίασαν»

 

Ήθελε να απελευθερωθεί και γι’αυτό μίλησε. Εξήγησε τους λόγους για τους οποίους έχει εξαφανιστεί από το μουσικό προσκήνιο τα τελευταία χρόνια. Με μία συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα βιασμού και ότι την κράτησαν για μέρες αιχμάλωτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η 35χρονη Ντάφι, τραγουδίστρια του υπέροχου “Mercy” μοιράστηκε αυτή την ανάρτηση με τους 93 εκατομμύρια followers της στο Instagram, οι οποίοι της συμπαραστέκονται με λόγια αγάπης.

 

“Μπορείτε να φανταστείτε πόσες φορές σκέφτηκα να γράψω αυτό το μήνυμα. Πώς θα το έγραφα και πώς θα ένιωθα μετά από αυτό. Δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή, αλλά αισθάνομαι ενθουσιασμό και απελευθέρωση που μιλάω. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Πολλοί θα αναρωτιέστε τι μου συνέβη, πού εξαφανίστηκα και γιατί. Ένας δημοσιογράφος ήρθε σε επαφή μαζί μου, κατάφερε να έρθει κοντά μου και του τα είπα όλα το περασμένο καλοκαίρι. Ήταν ευγενικός και ήταν τόσο καταπληκτικό που μπόρεσα επιτέλους να μιλήσω”.

“Δεν υπάρχει απλός τρόπος να το πω. Η αλήθεια είναι – και πιστέψτε με είμαι καλά και ασφαλής τώρα – ότι βιάστηκα, με νάρκωσαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για κάποιες μέρες. Φυσικά επιβίωσα. Η ανάρρωση πήρε καιρό. Δεν υπάρχει “ελαφρύς” τρόπος να το πω. Αλλά μπορώ να σας πω ότι την τελευταία δεκαετία, τις χιλιάδες και χιλιάδες ημέρες που δεσμεύτηκα ότι θα θελήσω να νιώσω ξανά τον ήλιο στην καρδιά μου, ο ήλιος τώρα λάμπει. Αναρωτιέστε γιατί δεν επέλεξα να χρησιμοποιήσω τη φωνή μου για να εκφράσω τον πόνο μου; Δεν ήθελα να δείξω στον κόσμο τη θλίψη στα μάτια μου. Ρώτησα τον εαυτό μου, πώς μπορώ να τραγουδήσω από την καρδιά αν είναι σπασμένη; Και σιγά-σιγά επιδιορθώθηκε”. 

“Τις επόμενες εβδομάδες θα αναρτήσω μια συνέντευξη στην οποία μιλάω. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις θα ήθελα να απαντήσω σε αυτές, αν μπορώ. Έχω μια ιερή αγάπη και ειλικρινή εκτίμηση για την καλοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια. Είστε φίλοι και θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτό”.

“Σας παρακαλώ σεβαστείτε αυτή την ήπια κίνηση που έκανα, για τον εαυτό μου και μην εισβάλετε στην οικογένειά μου. Σας παρακαλώ υποστηρίξτε με για να γίνει αυτή μία θετική εμπειρία”, έγραψε η Ντάφι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το video με τίτλο «Be A Lady, They Said» της Cynthia Nixon έχει γίνει viral και όχι άδικα! 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega