Ξέσπασε on air σε κλάματα η Στεφανία Λυμπερακάκη! Είδε μπροστά της έκπληξη τον παππού και τη γιαγιά της! Στα 337.058 ευρώ συν ΦΠΑ το κόστος

 

Όσα είπε η Στεφανία Λυμπερακάκη για την Eurovision στη συνέντευξη Τύπου. Έτοιμη να γίνει το "Supergirl" της Ευρώπης...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2020, ο οποίος θα διεξαχθεί φέτος στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας από τις 12 ώς τις 16 Μαΐου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H πρώτη ανάρτηση της φετινής εκπροσώπου της Ελλάδας στην #Eurovision2020

Τη μουσική του κομματιού της νεαρής τραγουδίστριας, “Supergirl”, συνέθεσαν ο Δημήτρης Κοντόπουλος και οι Arcade. Το ίδιο καλλιτεχνικό ζευγάρι υπογράφει και τους στίχους του τραγουδιού μαζί με τη Sharon Vaughn, ενώ creative director είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Το “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” βρέθηκε στο Ραδιομέγαρο όπου η Στεφανία Λυμπερακάκη παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη Τύπου. “Όταν άκουσα το τραγούδι μου, το Supergirl είπα… Ουάου! Πολύ ωραίο είναι, καταπληκτικό” τόνισε με ενθουσιασμό.

“Έρχομαι συχνά στην Ελλάδα για να δω την γιαγιά μου, τον παππού μου να πάμε στην Κρήτη και στην Χίο” πρόσθεσε, επίσης, η νεαρή τραγουδίστρια με χαμόγελο.

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, με τη σειρά του, πρόσθεσε πως “είναι ένα κομμάτι το οποίο γράψαμε για την Στεφανία και νομίζω πως έχουμε πιάσει τον παλμό και τον χαρακτήρα της. Ο στίχος είναι αυτοβιογραφικός και μιλάει για τους νέους ανθρώπους που αν πιστέψουν στις δικές τους δυνάμεις μπορούν να καταφέρουν τα πάντα”.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την πρώτη ακρόαση του “Supergirl”…

 

Στο στούντιο της εκπομπής ΑΠΟ ΤΙΣ 6 της ΕΡΤ βρέθηκε η Στεφανία Λυμπερακάκη, που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στη Eurovision σε μια αποκλειστική συνέντευξη, ενώ μαζί της ήταν και ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος.

H 17χρονη είπε πως ήταν όνειρο της να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, επισημαίνοντας πως θέλει να κάνει κάτι όμορφο για την Ελλάδα στον διαγωνισμό, ενώ στην εκπομπή της είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη που την έκανε να «λυγίσει» στον αέρα!

Σε ζωντανή σύνδεση από τον Έβρο, η γιαγιά και ο παππούς της της έστειλαν την αγάπη τους και μίλησαν για εκείνη κάνοντας την να βάλει τα κλάματα, αφού είχε να τους δει δύο χρόνια!

Δείτε το στιγμιότυπο:

 

Εγκρίθηκε το ποσό σύμφωνα με τα στοιχεία που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια

Σε 337.058 ευρώ συν ΦΠΑ και φόρους ανέρχεται το προϋπολογιζόμενο κόστος  της ΕΡΤ για την ελληνική συμμετοχή στον 65ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, σύμφωνα με τα στοιχεία που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια.
 
Η ΕΡΤ ΑΕ θα μεταδώσει απευθείας τους δύο ημιτελικούς (12 και 14 Μαΐου), τον τελικό του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού (16 Μαΐου) και την εκπομπή για την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής.

Η ΕΡΤ αναθέτοντας την εκπροσώπησή της χώρας στην Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania Liberakakis), ύστερα από την ομόφωνη θετική γνωμοδότηση της Ομάδας Εργασίας EUROVISION 2020 θα συνεργαστε  με την εταιρεία K2ID PRODUCTIONS LIMITED που εκπροσωπεί την καλλιτέχνιδα.



 

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης για το κόστος της ελληνικής συμμετοχής στον διαγωνισμό

Στην Αθήνα, σήμερα, 3 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» («ΕΡΤ ΑΕ») ζήτησε από τα υπόλοιπα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τη λήψη απόφασης επί των κατωτέρω θεμάτων διά περιφοράς του πρακτικού.

Στην πρόσκλησή του αυτή ανταποκρίθηκαν όλα ανεξαιρέτως τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ακολούθως το πρακτικό υπογράφεται από τους κ.κ. Κωνσταντίνο Ζούλα, Πρόεδρο του ΔΣ, Γεώργιο Γαμπρίτσο, Διευθύνοντα Σύμβουλο, Νικόλαο Ελματζιόγλου, Ιωάννα Στεφανάκη, Δημήτριο Παπαδημητρίου και Αριστοτέλη Μεταξά, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Του εν λόγω πρακτικού έλαβε γνώση ο κ. Βασίλειος Πατσιαντός, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών και η κα Ελισάβετ Βιδάλη Κελαγιάννη, Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Θέμα 1 ο: Προϋπολογισμός Eurovision 2020. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. Το Διοικητικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη το από 24.01.2020 πρακτικό συνεδρίασης της Ομάδας Εργασίας EUROVISION 2020 και την εισήγηση της Διευθύντριας Διεθνών Σχέσεων με αρ. πρωτ. : 2/31.01.2020, σχετικά με τον 65 ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ από τις 12 έως τις 16 Μαΐου 2020, αποφασίζει ομόφωνα και εγκρίνει :

- Το προϋπολογιζόμενο κόστος για την ελληνική συμμετοχή στον 65ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ύψους 337.058,00 € πλέον ΦΠΑ και φόρων, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο στην εισήγηση κοστολόγιο και τη δυνατότητα μεταφοράς ποσών από κατηγορία σε κατηγορία του εγκριθέντος προϋπολογισμού εφόσον δεν μεταβάλλεται η συνολική δαπάνη. Η ΕΡΤ ΑΕ θα μεταδώσει απευθείας τους δύο ημιτελικούς (12 και 14 Μαΐου), τον τελικό του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού (16 Μαΐου) και την εκπομπή για την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής. Ο Γενικός Διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών ορίζεται ως δευτερεύων διατάκτης για την έκδοση απόφασης ανάληψης υποχρέωσης (ΑΑΥ).

- Την ανάθεση της εκπροσώπησης της χώρας στον 65ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στην Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania Liberakakis), σύμφωνα με την ομόφωνη θετική γνωμοδότηση της Ομάδας Εργασίας EUROVISION 2020 και τη συνεργασία με την εταιρία K2ID PRODUCTIONS LIMITED που εκπροσωπεί την καλλιτέχνιδα. Εξουσιοδοτείται ο Διευθύνων Σύμβουλος να διαπραγματευτεί τους ειδικότερους όρους της συμφωνίας και να υπογράψει τη σύμβαση με την ανωτέρω καλλιτέχνιδα ή τους εκπροσώπους της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!