Η Pamela Anderson παντρεύτηκε κρυφά για 5η φορά, τον 74χρόνο σύντροφο της!

 

Νύφη για ακόμα μια φορά ντύθηκε η Πάμελα Άντερσον, η οποία παντρεύτηκε κρυφά τον κινηματογραφικό παραγωγό Τζον Πίτερς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η 52χρονη πρώην σταρ του Baywatch, είπε το μεγάλο «ναι» στον 74χρονο μεγιστάνα, σε μια ιδιωτική τελετή στο Μαλιμπού, σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter». Πρόκειται για τον 5ο γάμο της ηθοποιού.

 

Γι’ αυτούς που τους ξέρουν καλά, ο γάμος τους δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς το ζευγάρι έχει παρελθόν. Οι δυο τους έβγαιναν, πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, όταν γνωρίστηκαν στην έπαυλη του Χιου Χέφνερ του εκδότη του Playboy στο Λος Αντζελες.

 

«Μπήκα μέσα και είδα αυτόν τον μικρό άγγελο να κάθεται στο μπαρ. Ήταν η Pammy. Ήταν 19 ετών. Ήξερα ότι θα γινόταν ένα μεγάλο αστέρι», είπε στον THR τότε ο Πίτερς. Μάλιστα, προσπάθησε να αποθαρρύνει τη νεαρή τότε ηθοποιό, να ποζάρει για το διάσημο περιοδικό, προκειμένου να αφιερωθεί σε μια «σοβαρή καριέρα». Εκείνη αρνήθηκε, όμως κατέληξε σε σχέση με τον Πίτερς εκείνη την εποχή.

«Υπάρχουν παντού όμορφα κορίτσια. Θα μπορούσα να είχα διαλέξει, αλλά -για 35 χρόνια- ήθελα μόνο την Pamela. Με κάνει τρελό, με την καλή έννοια», είπε στο σάιτ ο παραγωγός των επιτυχιών A Star Is Born, Batman και Flashdance.

«Η Pamela δεν έχει δει ποτέ τις ολοκληρωμένες δυνατότητές της ως καλλιτέχνιδα. Δεν έχει λάμψει ακόμα με πραγματικό τρόπο. Υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτά που βλέπει κανείς, αλλιώς δεν θα την αγαπούσα τόσο πολύ», δήλωσε στο Hollywood Reporter ο ερωτευμένος Πίτερς.

 

Κομμωτής στο επάγγελμα, ο Τζον Πίτερς συζούσε για πολύ καιρό με την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, μια σχέση που του άνοιξε τις πόρτες του Χόλιγουντ. Μεταξύ άλλων είχε αναλάβει την παραγωγή της ταινίας "Ένα αστέρι γεννιέται" στην οποία πρωταγωνιστούσε η Στρέιζαντ το 1976.

 

Ο παραγωγός συμμετείχε επίσης στις ταινίες του Μπάτμαν, που σκηνοθέτησε ο Τιμ Μπάρτον τις δεκαετίες του 1980 και 1990, ενώ ανέλαβε την παραγωγή και σε άλλες ταινίες σούπερ ηρώων, όπως "Σούπερμαν: Η Επιστροφή", που σκηνοθέτησε το 2006 ο Μπράιαν Σίνγκερ.

Το ποίημα της Πάμελα Αντερσον για τον σύζυγό της
Από την πλευρά της, η Πάμελα Αντερσον, αντί να κάνει κάποια δήλωση, μοιράστηκε με την ιστοσελίδα, ένα ποίημα στο οποίο εκφράζει την αγάπη της για τον γνωστό παραγωγό. «Ο Τζον είναι το αυθεντικό “κακό παιδί” του Χόλιγουντ. Κανείς δεν συγκρίνεται μαζί του. Τον αγαπώ βαθιά, σαν οικογένεια», αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Η ζωή του παλιότερα με φόβιζε. Τόσα πολλά για ένα κορίτσι σαν εμένα. Τώρα έχω δει περισσότερα στη ζωή και συνειδητοποιώ… Ήταν πάντα εκεί. Ποτέ δεν με απογοήτευσε. Τώρα είμαι έτοιμη και είναι κι αυτός έτοιμος. Καταλαβαίνουμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Αγαπάμε ο ένας τον άλλο χωρίς όρους. Είμαι μια τυχερή γυναίκα. Η απόδειξη ότι ο Θεός έχει σχέδιο», δηλώνει η Πάμελα Αντερσον.

«Είναι πολύ ερωτευμένοι και παντρεύτηκαν χθες (τη Δευτέρα)» ανέφερε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη