Κυριακή, 5 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Ήμουν έτοιμη να τα αφήσω όλα και όλους πίσω μου!»

  15/01/2020 10:25
 «Ήμουν έτοιμη να τα αφήσω όλα και όλους πίσω μου!»

«Ήμουν έτοιμη να τα αφήσω όλα και όλους πίσω μου!»

  15/01/2020 10:25
 
Mια εξομολόγηση από αυτές που δεν περίμενε κανείς έκανε η γνωστή Κύπρια ηθοποιός Χριστίνα Κυριάκου. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η ηθοποιός που όλοι γνωρίζουν για την τρέλα, την ενέργεια και το χαμόγελο της, δεν δίστασε να αποκαλύψει το γεγονός ότι πολύ πρόσφατα βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με την κατάθλιψη. 

Ότι ήταν έτοιμη να παρατήσει τα πάντα και να φύγει για μια καινούργια αρχή.  

"Κάνοντας εκκαθάριση στο κινητό βρίσκω αυτή την φωτογραφία και ήθελα να μοιραστώ μαζί σου το background.  4.30 π.μ  Μαίος 2019. Περιμένοντας το Skype call για το τελικό μου interview (Είχαν προηγηθεί πολλά στάδια πιο πριν) με την Emirates για να με πάρουν δουλειά σαν αεροσυνοδό. Ένιωθα ή τουλάχιστον νόμιζα ότι ήμουν έτοιμη να τα αφήσω όλα και όλους πίσω μου και να το ξεκινήσω από την αρχή. Ήταν μάλλον ένας τρόπος διαφυγής-η εύκολη λύση. Φλερτάροντας με την κατάθλιψη που δεν είδε ποτέ κανείς. Την απογοήτευση για διάφορα/ους που δεν είδε ποτέ κανείς. Το χάσιμο του εαυτού μου • ποια είμαι-τι θέλω -τι κάνω ,που δεν είδε ποτέ κανείς.
 
Και τώρα, Κάποιους μήνες μετά, λέω και πιστεύω περισσότερο από ποτέ πως Πάντα όλα για κάποιο λόγο γίνονται και είναι πάντα για καλό σου. Αρκεί να έχεις την ΥΠΟΜΟΝΗ και ξεκάθαρο στόχο. Να έχεις ανθρώπους κοντά σου που να το επικοινωνείς ουσιαστικά.Να μην αφήσεις ποτέ κανέναν να σε κάνει να πιστέψεις ότι δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις.  Το ΘΕΛΩ και η ΑΓΑΠΗ είναι η πιο δυνατές λέξεις που έχω γνωρίσει" ήταν η εξομολόγηση της Χριστίνας Κυριάκου.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας